Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Familie Sanda Dia schakelt Sven Mary in: ‘We staan tegenover mensen die zich in hoogste regionen bewegen ’

01/08/2020 - 06:14
"De familie van Sanda Dia (20) heeft de Brusselse strafpleiter Sven Mary ingeschakeld. In de rechtszaal komen ze immers tegenover het bataljon toppleiters van de 18 Reuzegommers te staan. ‘Je mag niet vergeten dat dit dossier al is weggenomen van de Antwerpse rechtbank omdat één van de 18 de zoon is van een Antwerpse magistraat.’"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Familie Sanda Dia schakelt Sven Mary in: ‘We staan tegenover mensen die zich in hoogste regionen bewegen ’ (01/08/2020 - De Standaard)

De familie van Sanda Dia (20) heeft de Brusselse strafpleiter Sven Mary ingeschakeld. In de rechtszaal komen ze immers tegenover het bataljon toppleiters van de 18 Reuzegommers te staan. ‘Je mag niet vergeten dat dit dossier al is weggenomen van de Antwerpse rechtbank omdat één van de 18 de zoon is van een Antwerpse magistraat.’ [naar artikel]


2. Live - Oekraïne meldt hoogste Russische dodentol in maand tijd • ‘Kritiek op Russische oorlogsaanpak reikt tot hoogste regionen van leger’ (14/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Familie Sanda Dia neemt Sven Mary in de arm: “We staan tegenover mensen die zich bewegen in de hogere regionen” (01/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

De familie van Sanda Dia (20) heeft de Brusselse strafpleiter Sven Mary ingeschakeld. In de rechtszaal komen ze immers tegenover het bataljon toppleiters van de 18 Reuzegommers te staan. “We moeten niet flauw doen. Dat zijn mensen die zich bewegen in de hoogste regionen van het Antwerpse establishment.” [naar artikel]


4. Familie van Sanda Dia neemt Sven Mary in de arm: “We staan tegenover mensen die zich bewegen in de hogere regionen” (01/08/2020 - Het Belang van Limburg)

De familie van Sanda Dia (20) heeft de Brusselse strafpleiter Sven Mary ingeschakeld. In de rechtszaal komen ze immers tegenover het bataljon toppleiters van de 18 Reuzegommers te staan. “We moeten niet flauw doen. Dat zijn mensen die zich bewegen in de hoogste regionen van het Antwerpse establishment.” [naar artikel]


5. Antwerp voetbalt zich tot de hoogste regionen: en dan zitten deze kleppers nog op de bank (23/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

De sterkte van een ploeg herken je aan de sterkte van de bank. En die is bij Antwerp redelijk straf. Jongens die vorig seizoen alles speelden - of iemand als Opare die zelfs al een Belgische titel pakte - komen er vandaag niet aan te pas. Hebben zij een probleem? [naar artikel]


6. Vervroegde verkiezingen vlak na Nieuwjaar? Tot in de hoogste regionen van de PS zijn ze ermee bezig (22/08/2019 - Gazet van Antwerpen)

Tot in de hoogste regionen van de PS zijn ze ermee bezig. “Met dit resultaat valt geen federale regering te maken. Misschien komen er wel nieuwe verkiezingen.” En aangezien de PS in elke gangbare formule nodig is, zijn zulke geruchten niet volledig onschuldig. [naar artikel]


7. Zinloos geweld op scholier schokt heel Frankrijk, tot in de hoogste regionen (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)

De Franse president Macron heeft dit weekend getelefoneerd met de moeder van Yuriy, de tiener van Oekraïense afkomst die een dikke week geleden in elkaar is geklopt door een straatbende en voor dood werd achtergelaten. De bijzonder gewelddadige aanval werd door een beveiligingscamera geregistreerd en de beelden, die via sociale media zijn verspreid, zorgen voor grote verontwaardiging bij onze zuiderburen. [naar artikel]


8. In de hoogste regionen zitten politici die denken: die jonge weduwen met al hun irritant verdriet, die worden ooit wel moe (17/08/2021 - De Morgen)

Hannelore Bedert is singer-songwriter en schrijfster. [naar artikel]


9. Live - ‘Kritiek op Russische oorlogsaanpak reikt tot hoogste regionen van leger’ • Explosies in Kiev: ‘Alle 13 drones neergehaald’ (14/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!