KRC Genk lijdt eerste nederlaag in de voorbereiding in tweede duel tegen Lens

01/08/2020 - 18:02
"Een jeugdig Genk moest in de slotmatch van de voorbereiding nipt de duimen leggen tegen de Franse tweedeklasser. Een snedige start en een behoorlijke tweede helft konden een black-out van een kwartier in de eerste helft niet uitvlakken. Eindstand: KRC Genk 2 - RC Lens 3"

1. STAGES. Eerste nederlaag in voorbereiding: KVM lijdt nederlaag in oefenmatch tegen RKC (12/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft de euforie van de laatste dagen niet kunnen verzilveren met een overwinning. Malinwa ging kansloos onderuit in zijn oefenmatch... [naar artikel]

2. KRC Genk lijdt eerste nederlaag in de voorbereiding in tweede duel tegen Lens (01/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Een jeugdig Genk moest in de slotmatch van de voorbereiding nipt de duimen leggen tegen de Franse tweedeklasser. Een snedige start en een behoorlijke tweede helft konden een black-out van een kwartier in de eerste helft niet uitvlakken. Eindstand: KRC Genk 2 - RC Lens 3 [naar artikel]

3. STAGES. Kansloos KVM lijdt eerste nederlaag in voorbereiding tegen RKC (12/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft de euforie van de laatste dagen niet kunnen verzilveren met een overwinning. Malinwa ging kansloos onderuit in de oefenmatch... [naar artikel]

4. LIVE VOORBEREIDING. Honderden Antwerp-fans aanwezig op eerste open training - AA Gent start aan pittige voorbereiding (28/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Verschillende clubs uit 1A zijn intussen bezig aan hun voorbereiding op de jaargang 2023-2024. Of het nu opvallend nieuws is vanop de training, of de uitslag van een oefenwedstrijd: op deze pagina blijft u de komende weken op de hoogte van het laatste nieuws op en rond de trainingsvelden van onze 1A-clubs! [naar artikel]

5. LIVE VOORBEREIDING. Zinho Vanheusden ziet Standard eerste oefenwedstrijd winnen - Union begint voorbereiding met zege (05/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De clubs uit 1A zijn intussen bezig aan hun voorbereiding op de jaargang 2023-2024. Of het nu opvallend nieuws is vanop de training, of de uitslag van een oefenwedstrijd: op deze pagina blijft u de komende weken op de hoogte van het laatste nieuws op en rond de trainingsvelden van onze 1A-clubs! [naar artikel]

6. Poetin lijdt nederlaag op nederlaag, en dat is niet geruststellend (16/04/2022 - De Morgen)

7. 7 niet te missen artikels uit het paasweekend: ‘Dat Poetin nederlaag op nederlaag lijdt, is niet geruststellend’ (18/04/2022 - De Morgen)

8. België pakt eerste zege op WK tafeltennis, maar lijdt ook tweede nederlaag (30/04/2018 - Sporza)

De Belgische mannen doen in Zweden mee in de hoogste divisie van het WK tafeltennis. Lukt het hen om de 1/8e finales te halen? Volg het hier. [naar artikel]

9. OVERZICHT HANDBAL. Bocholt lijdt eerste nederlaag in tweede nationale mannen (31/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Bocholt is niet langer alleen leider in tweede nationale mannen. De Limburgers verloren de topper in Sprimont en krijgen op de eerste plaats het gezelschap van datzelfde Sprimont en Montegnée. Sint-Truiden klopte Flémalle en rukt op naar de zesde plaats. Sporting Pelt moet het voorlopig stellen met één overwinning uit acht wedstrijden. Zaterdag was Uilenspiegel een maatje te groot. [naar artikel]

10. Divock Origi scoort eerste Premier League-doelpunt in 469 dagen, maar Liverpool lijdt tegen West Ham eerste nederlaag dit seizoen (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor het eerst dit seizoen heeft Liverpool verloren in de Premier League. Op bezoek bij West Ham United ging het met 3-2 de boot in. Divock Origi scoorde de aansluitingstreffer voor The Reds, maar dat volstond dus niet voor de zege. [naar artikel]