Het plotse overlijden van chef-kok Thierry Cornelis dompelde de lokale horecawereld onder in diepe rouw. Het immense verdriet maakt nu plaats voor hoop, want Thierry’s echtgenote Tjörven en zoon Glenn besloten zijn levenswerk verder te zetten. [naar artikel]
In Diest lijkt de geschiedenis zich te herhalen, want precies 50 jaar geleden, in 1971, mocht wijlen Felix Alen, een bekende chefkok, koken voor koning Boudewijn en koningin Fabiola. Vandaag is het zoon Levi Alen die z'n kookkunsten mag laten zien aan koning Filip en koningin Mathilde bij hun bezoek aan de stad. [naar artikel]
Het zijn moeilijke dagen voor ‘Temptation’-gezicht Karim (24). Eerder deze week kondigde hij op Instagram aan dat zijn vriendin Clarissa Bruno (25) plots overleden is. Op sociale media laat de voormalige verleider weten hoe het ondertussen met hem gaat. [naar artikel]
Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back. [naar artikel]
In de Guido Gezellelaan in Menen verrijst tegen 2020 een nieuw complex met 14 flats waar mensen met een beperking kunnen wonen. Dat dankzij een schenking van Raymond Neirynck, die zelf een gehandicapte zoon had. [naar artikel]
“Hij was pas nog grondig onderzocht, maar dan kwam ‘s nacht die plotse hartaderbreuk. In één klap werden alle mooie toekomstdromen weggevaagd. Zes jaar later is het nog altijd moeilijk om rust te vinden.” Voor Marc Mues (57) staat de wereld nog steeds een beetje stil na het overlijden van zijn zoon Davy, die deze week 21 jaar zou geworden zijn... [naar artikel]
Restaurant Phare de Vie is op korte tijd bedolven onder een massa negatieve recensies. De oorzaak: het aanbieden van foie gras. “Mensen die hier nog nooit een voet hebben binnen gezet, maken ons met de grond gelijk”, zegt uitbater Ludwig De Langhe. [naar artikel]
“Waar de overheid geen knopen durft door te hakken doen wij dat wel: wij gaan niet open op 8 mei! Wij kiezen voor kwaliteit en topservice en dat kan enkel wanneer we volledig openen. Voor ons geen domme beslissingen en halfslachtige compromissen.” Chefkok Alex Verhoeven (32) liet voor één keer zijn frustraties de vrije loop. Ook bij andere horecazaken zoals Haut Ru en DE Jachthoorn in Hoogstraten klinkt er vertwijfeling. [naar artikel]
“Waar de overheid geen knopen durft door te hakken doen wij dat wel: wij gaan niet open op 8 mei! Wij kiezen voor kwaliteit en topservice en dat kan enkel wanneer we volledig openen. Voor ons geen domme beslissingen en halfslachtige compromissen.” Chefkok Alex Verhoeven (32) liet voor één keer zijn frustraties de vrije loop. Ook bij andere horecazaken zoals Haut Ru en DE Jachthoorn in Hoogstraten klinkt er vertwijfeling. [naar artikel]
“Waar de overheid geen knopen durft door te hakken doen wij dat wel: wij gaan niet open op 8 mei! Wij kiezen voor kwaliteit en topservice en dat kan enkel wanneer we volledig openen. Voor ons geen domme beslissingen en halfslachtige compromissen.” Chefkok Alex Verhoeven (32) liet voor één keer zijn frustraties de vrije loop. Ook bij andere horecazaken zoals Haut Ru en De Jachthoorn in Hoogstraten klinkt er vertwijfeling. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.