LIVE. Nog geen goals op Sclessin, beste kansen in eerste helft waren voor Standard

08/08/2020 - 19:54
"• Eerste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 19u • Sclessin • Kan Cercle meteen verrassen?"

1. LIVE. Balbezit voor Gent en kansen voor Standard, maar voorlopig geen goals op Sclessin (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 21 • Aftrap: 20u30 • Sclessin [naar artikel]

2. LIVE. Geen goals bij rust op Sclessin, horrorblessure Vanheusden overschaduwt eerste helft (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 11 • Aftrap: 18u15 • Sclessin [naar artikel]

3. LIVE ZWITSERLAND-KAMEROEN. Geen goals in de eerste helft! De beste kansen waren voor Kameroen, maar Sommer stond pal (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep G op het WK voetbal • Aftrap: 11u • Al Janoub Stadium • Ref: Facundo Tello (Arg) [naar artikel]

4. LIVE. Pijnlijke avond voor Oostende op Sclessin: Standard al in eerste helft op rozen (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • Sclessin • 20ste speeldag Jupiler Pro League • Standard kan zaakje doen in strijd om PO1 [naar artikel]

5. KV Mechelen speelt gelijk op Sclessin, geen Play-off 1 voor Standard (26/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Standard speelt dit seizoen geen Play-off 1. Dat is nu definitief na het 2-2 gelijkspel tegen KV Mechelen. De Rouches kwamen nochtans op voorsprong in de eerste helft, maar slikten daarna twee goals na defensief geklungel. Orlando Sa zorgde wel nog voor de 2-2 gelijkmaker, maar daar bleef het ook bij. Zo kan Standard de zesde plaats mathematisch niet meer bereiken. [naar artikel]

6. Standard ontwaakt pas na rust in leeg Sclessin, maar botst op OHL-doelman Leysen (06/04/2024 - Sporza)

Geen publiek en ook geen goals in Luik op speeldag 2 van de Europe Play-offs. OHL opende de wedstrijd op Sclessin met een leuke poging vanaf de middenlijn, voorts werd het een weinig sprankelende pot voetbal. Standard veerde recht in de tweede helft, maar doelman Leysen stond tot drie keer pal. Zo moeten beide ploegen tevreden zijn met een brilscore. [naar artikel]

7. LIVE STANDARD-WESTERLO. Krijgen we na rust wel goals op Sclessin? (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op Sclessin openen Standard en Westerlo vanavond de achtste speeldag in de Jupiler Pro League. Krijgen we spektakel in Luik? Volg het op deze pagina! [naar artikel]

8. LIVE. Geen goals bij rust, beste kansen waren voor Charleroi (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 19 • Bosuil • Aftrap: 13u30 [naar artikel]

9. LIVE. Standard heeft aan de rust de beste kansen tegen leider Genk. Treffer van Emond afgekeurd na tussenkomst van de VAR (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Standard - Genk • Limburgers verloren acht keer op rij op Sclessin • Genk maakte donderdag indruk op veld Besiktas: 2-4, Standard won met 2-1 van... [naar artikel]

10. ONS OORDEEL. Geen matchwinnaar en ook geen échte uitblinker bij Antwerp (14/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp behoudt zijn voorsprong van zeven punten op Standard na een bezoekje aan Sclessin. Carcela zette Standard al vroeg op voorsprong met een strafschop en De Pauw stelde nog voor de pauze orde op zaken. In de laatste 45 minuten waren de beste kansen nog voor Antwerp, maar het bleef bij 1-1 in Luik. Dit zijn onze beoordelingen voor de bezoekers. [naar artikel]

11. LIVE: Veel strijdlust, geen doelpunten in eerste helft tussen Standard en Gent (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes? [naar artikel]

12. LIVE. Krijgen we in tweede helft wel goals te zien op Sclessin? (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 19u • Sclessin • Kan Cercle meteen verrassen? [naar artikel]

13. LIVE STANDARD-RACING GENK. De leider in nesten op Sclessin, Zinckernagel met de 2-0! (09/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en KRC Genk zijn eraan begonnen aan de derby op Sclessin. Bij Genk geen Samatta, die moest afhaken met ziekte. Ook Muñoz raakte niet fit. Standard start met de verwachte elf. Zinckernagel zette Standard al op een dubbele voorsprong. Volg het hier live! [naar artikel]

14. LIVE: Doelpunt Bandé doet Mechelen dromen in kansrijke eerste helft tegen Standard (0-1) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Sclessin Ref: Lambrechts Beide teams staan op de meest ondankbare plaatsen: Mechelen laatste, Standard zevende Standard rekent op... [naar artikel]

15. LIVE. Geen goals in vurige eerste helft, Antwerp versierde in fysieke slag de beste kansen (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Antwerp - Club Brugge • Play-off 1 • Bosuil • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

16. LIVE. Clement moet al een noodgedwongen wissel doorvoeren, wachten op kansen op Sclessin (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE. Standard begint het best op Sclessin, maar op grote kansen is het nog wachten (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Sclessin • Twee maanden na het geruzie in de bekerclash keert Antwerp terug naar Sclessin [naar artikel]

18. LIVE. Tweede helft van start op Sclessin: trekt Standard na ommekeer zege over de streep? (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 23 JPL • Sclessin • Aftrap: 20u45 • Standard is 6de, Eupen 15de [naar artikel]

19. LIVE. Overbodige (en zoutloze) tweede helft op Sclessin: Standard is zegezeker tegen Oostende (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Beste kansen zijn voor Standard, Cercle-doelman Warleson houdt Cercle recht (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Genk baas in eerste helft, maar Standard loopt geen averij op voor rust (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Sclessin • Genk staat zesde met 16 punten, Standard tweede met 20 stuks [naar artikel]

22. 3-3! O ironie, de beste spits van Anderlecht is geen spits: Hanni maakt hattrick in spektakelrijke clash op Sclessin (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het was genieten op Sclessin. Zes goals tijdens Standard-Anderlecht, waaronder een hattrick van Hanni, maar met een punt schoten beide teams weinig... [naar artikel]

23. Onze KRC Genk-watcher na de 0-0 tegen Standard: “Mag het net ietsje meer zijn?” (23/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Duels, duels, duels. En veel kaarten. Weinig kansen, geen goals, nul-nul. De topper op Sclessin in een notendop. [naar artikel]

24. LIVE: Meer kansen in tweede helft: valt er nog een doelpunt op Sclessin? (0-0) (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sclessin Negen op negen voor Gent in PO1? Mpoku geblesseerd Ref: Wim Smet [naar artikel]

25. LIVE. Al snel kansen op Sclessin: Lestienne en Ngoy komen dicht bij openingstreffer (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin • Aftrap: 16u15 • Standard mist Mehdi Carcela door een coronabesmetting • Eupen kon nog maar 1 keer winnen in Luik [naar artikel]