LIVE. Krijgen we in tweede helft wel goals te zien op Sclessin?

08/08/2020 - 20:07
"• Eerste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 19u • Sclessin • Kan Cercle meteen verrassen?"

1. LIVE. Tweede helft afgetrapt, krijgen we nu wel goals te zien? (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 11 • Aftrap: 18u15 • Sclessin [naar artikel]

2. LIVE. Geen goals bij rust op Sclessin, horrorblessure Vanheusden overschaduwt eerste helft (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE STANDARD-WESTERLO. Krijgen we na rust wel goals op Sclessin? (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op Sclessin openen Standard en Westerlo vanavond de achtste speeldag in de Jupiler Pro League. Krijgen we spektakel in Luik? Volg het op deze pagina! [naar artikel]

4. LIVE. Boyata en Lukebakio in Berlijnse stadsderby: krijgen we goals in de tweede helft? (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Nog geen goals op Sclessin, beste kansen in eerste helft waren voor Standard (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 19u • Sclessin • Kan Cercle meteen verrassen? [naar artikel]

6. LIVE: Meer kansen in tweede helft: valt er nog een doelpunt op Sclessin? (0-0) (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sclessin Negen op negen voor Gent in PO1? Mpoku geblesseerd Ref: Wim Smet [naar artikel]

7. LIVE. Krijgen we in tweede helft tussen Tottenham en Man City wél goals te zien? (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1ste speeldag • Premier League • Tottenham Stadium • De Bruyne begint op de bank [naar artikel]

8. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Krijgen we nu wel goals te zien in Camp Nou? (18/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Clásico Barcelona - Real Madrid • Camp Nou • De wedstrijd werd eerder uitgesteld wegens politieke onrust [naar artikel]

9. LIVE. Tweede helft afgetrapt op Sclessin, wordt Bodart eindelijk aan het werk gezet? (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 19 • Sclessin • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

10. LIVE. Krijgen we in de tweede helft nog meer goals te zien? (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Elindus Arena • Aftrap: 16u • Zulte Waregem heeft 4 punten • Charleroi heeft 6 punten en is na 4 matchen nog altijd ongeslagen [naar artikel]

11. STVV overklast Waasland-Beveren met 4 goals in de tweede helft (17/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wat niet lukte in de eerste helft, ging weergaloos in de tweede. Bamba en Boli weten elk met twee goals de kanaries te verlossen. [naar artikel]

12. LIVE. We zijn er weer aan begonnen in Linz! Krijgen we goals in de tweede helft? (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion der Stadt Linz [naar artikel]

13. LIVE: Meteen twee goals op Sclessin! D'Haene scoorde de 0-1, maar Edmilson maakte minuut later gelijk! (15/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tiende speeldag Ref: Luc Wouters Sclessin Beide teams met 9 op 27 [naar artikel]

14. LIVE. Tweede helft afgetrapt: wordt er na rust wél gescoord op Sclessin? (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin (20u30) • Ref: Lawrence Visser • Preud’homme won als coach nog nooit van Clement • Club zonder geschorste Dennis [naar artikel]

15. LIVE. Wat een begin van de tweede helft! Lamkel Zé mist opgelegde kans op de 1-1 (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Sclessin • Twee maanden na het geruzie in de bekerclash keert Antwerp terug naar Sclessin [naar artikel]

16. LIVE. Tweede helft van start op Sclessin: trekt Standard na ommekeer zege over de streep? (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 23 JPL • Sclessin • Aftrap: 20u45 • Standard is 6de, Eupen 15de [naar artikel]

17. LIVE: Gent laat het openingsdoelpunt liggen, tweede helft is voorlopig niet om aan te zien (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Sclessin Gent won vijf laatste competitiewedstrijden Herpakt Standard zich na één op zes? [naar artikel]

18. LIVE BRAZILIË-ZWITSERLAND. De tweede helft is op gang getrapt. Krijgen we nog goals? (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 17u • Beide ploegen hebben 3 punten na winst in de eerste groepsmatch • Stadium 974 [naar artikel]

19. LIVE. Overbodige (en zoutloze) tweede helft op Sclessin: Standard is zegezeker tegen Oostende (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • Sclessin • 20ste speeldag Jupiler Pro League • Standard kan zaakje doen in strijd om PO1 [naar artikel]

20. LIVE. Is sterk Racing Genk in de tweede helft wél efficiënt tegen Standard? (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin [naar artikel]

21. LIVE: AA Gent trekt ook in tweede helft meteen ten aanval, krijgen we wel goals na rust? (0-0) (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 14u30 Scheidsrechter: Jonathan Lardot Stadion: Ghelamco Arena Bij de thuisploeg raakt Asare niet speelklaar [naar artikel]

22. LIVE. Kan Standard het tij keren in tweede helft? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

23. LIVE. Krijgen we wel een doelpunt te zien in de tweede helft? (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 28 • Freethiel • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

24. LIVE. Slaat Juventus terug in de tweede helft? En krijgen we Lukaku te zien? (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stamford Bridge (21u) [naar artikel]

25. LIVE GENK-UNION. Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Genk en Union zijn er weer aan begonnen in de Cegeka Arena. Het staat 1-1 na goals van McKenzie en Boniface. Volg de tweede helft op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]