LIVE. Chelsea maakt op slag van rust aansluitingstreffer na fout van Neuer

08/08/2020 - 21:52
"• Return achtste finales Champions League • Aftrap: 21u • Allianz Arena • Bayern won de heenmatch met 0-3"

1. LIVE. Chelsea maakt op slag van rust aansluitingstreffer na foutje Neuer (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Return achtste finales Champions League • Aftrap: 21u • Allianz Arena • Bayern won de heenmatch met 0-3 [naar artikel]

2. LIVE. 1-1! Op slag van rust komt Chelsea uit het niets langszij (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League, Chelsea won heenmatch met 2-0 • Stade Pierre Mauroy • Ref Davide Massa (Ita) • Match live te zien bij VTM2, uitzending start om 20u35 [naar artikel]

3. KIJK LIVE. Kai Havertz zet Chelsea op slag van rust op voorsprong! (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Estádio de Dragão [naar artikel]

4. KIJK LIVE. Chelsea halfweg op kleine voorsprong nadat het op slag van rust ontsnapte na knal op de lat (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• UEFA Super Cup • CL-winnaar Chelsea versus EL-winnaar Villarreal • Windsor Park (Belfast) • Kijk LIVE op VTM 2 of op HLN.be [naar artikel]

5. LIVE. 50 assists in Premier League voor De Bruyne, Wilson maakt aansluitingstreffer op slag van rust (25/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Premier League • Vitality Stadium • De Bruyne levert 50ste assist in Premier League [naar artikel]

6. LIVE. Rusten bij 1-1 op Stamford Brigde. Chelsea klom op voorsprong via Pedro, maar Clark bracht de stand op slag van rust in evenwicht (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Chelsea - Newcastle United • 22ste speeldag Premier League • Stamford Bridge • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

7. LIVE DORTMUND-CHELSEA. Daar is de 1-0! Adeyemi zet Dortmund op voorsprong met een heerlijke goal, Chelsea mist kansen op aansluitingstreffer (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de schaduw van Club Brugge - Benfica nemen Dortmund en Chelsea het tegen elkaar op. Chelsea begon het best aan de tweede helft, maar Adeyemi zet met een geweldige versnelling en goal Dortmund op voorsprong. Volg via deze liveblog alles op de voet. [naar artikel]

8. LIVE. Boniface op slag van rust met de aansluitingstreffer: 1-2. Keert Union nog terug in het Kuipje? (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Het Kuipje • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • Union moet in de achtervolging in het Kuipje. Volg het hier live! [naar artikel]

9. LIVE. Barça slikt op slag van rust aansluitingstreffer, eerder maakte Arthur prachtgoal (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 6de speeldag La Liga • Camp Nou • Aftrap om 21u00 • Barcelona verloor vorig competitieduel tegen Granada [naar artikel]

10. LIVE. Claudio Bravo gaat in de fout en Everton maakt aansluitingstreffer! (01/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

* 21ste speeldag Premier League * Etihad Stadium * Aftrap om 18u30 * De Bruyne en co openen 2020 tegen Everton [naar artikel]

11. LIVE. Boniface met de aansluitingstreffer: 1-2 op slag van rust! (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Het Kuipje • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • Union verloor op de vorige speeldag verrassend van Standard [naar artikel]

12. LIVE. Rode kaart Tanghe doet KVO al voor rust de das om, Gassama maakt gelijk! (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende staat bij de rust gelijk op Eupen. Voor beide ploegen is het een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip, maar Anton Tanghe pakte in de eerste helft al rood. Gassama knalde op slag van rust de 1-1 in de winkelhaak. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

13. LIVE. Kortrijk maakt meteen na rust de aansluitingstreffer (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Regenboogstadion • West-Vlaams duel [naar artikel]

14. LIVE. Strafschop voor Chelsea na fout van Fofana! (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Stamford Bridge • Aftrap: 21u15 • Neemt Chelsea revanche? [naar artikel]

15. LIVE. Balanta maakt gelijk! Club scoort verdiende 1-1 op slag van rust (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

17. LIVE. Real Madrid lukt aansluitingstreffer op slag van rust na zwakke eerste helft (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• RB Arena (21u) • Ref: Daniele Orsato (ITA) • Real is al geplaatst, maar kan groepswinnaar worden • Courtois terug fit en start in de basis, krijgt ook Eden Hazard minuten? [naar artikel]

18. LIVE BURNLEY-CHELSEA. 1-4!Burnley ziet af tegen Chelsea: Jackson doet er nog een doelpunt bij (07/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de eerste zege van het seizoen tegen Luton Town krijgt het Burnley van Kompany Chelsea op bezoek. De namiddag begon veelbelovend voor Burnley, maar na de rust kon Chelsea het tij helemaal keren. Kunnen de Clarets nog een kans omzetten? Volg alles op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

19. LIVE. GOAL! Net na rust dan toch de 1-0 voor Chelsea, Rüdiger werkt bal van dichtbij in doel (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Chelsea heeft het knap lastig in Turijn, Chiesa opende de score vlak na rust (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 2de speeldag groepsfase • Allianz Stadium • Zowel Juve als Chelsea won z’n openingsmatch • Match LIVE te bekijken op VTM2 [naar artikel]

21. LIVE. Shakhtar lukt de aansluitingstreffer, Real met dank aan Brazilianen nog altijd op voorsprong aan de rust (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE. Saelemaekers kopt raak voor AC Milan, Zagreb maakt aansluitingstreffer (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Champions League, groep E • AC Milan speelde gelijk in Salzburg (1-1), Zagreb stuntte tegen Chelsea (1-0) • Stadion: San Siro • Scheidsrechter: Jesus Gil (Spa) [naar artikel]

23. LIVE DUITSLAND-BELGIË 1-2. Vanasch haalt strafbal er met schitterende save uit, Wellen lukt aansluitingstreffer op slag van rust (29/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Spelen de Red Lions voor de tweede keer op rij wereldkampioen? Dan moeten ze in de finale van het WK hockey in het Kalinga Stadium van Bhubaneswar voorbij Duitsland, waar ze in de poulefase 2-2 tegen speelden. De Belgische hockeymannen spelen hun zevende finale op een groot toernooi in een tijdspanne van tien jaar. Wordt het een nieuw gloriemoment? Volg het allemaal LIVE op deze pagina. [naar artikel]

24. Neuer houdt de nul tegen Tsjechië maar maakt zich wel belachelijk met deze actie (09/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Duitsland kende gisteravond weinig moeite met Tsjechië. De wereldkampioen legde via Müller (2x) en Kroos drie goals in het mandje. Manuel Neuer [naar artikel]

25. LIVE: Doucoure stuurt Chelsea met héél zuur gevoel de rust in: 1-1! (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Elfde speeldag Chelsea-Watford (13u30) Man. City - Burnley (16u) Huddersfield - Man. United (16u) [naar artikel]