Een corona-armband die door een Antwerps bedrijf wordt gemaakt, komt als beste uit een test van kenniscentrum VIL, het Vlaams Instituut voor de Logistiek. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Zo'n corona-armband geeft een verwittiging als je dichter dan anderhalve meter bij iemand anders komt en kan worden gebruikt in bedrijven om de social distance te respecteren. [naar artikel]
test test test [naar artikel]
TEST TEST TEST [naar artikel]
Chef en chocolatier Julius Persoone van The Chocolate Line proeft voor ons 10 gevulde koeken. Waar hij op zoek naar gaat, is een mooi goudbruin gebakken koekje met een duidelijke chocoladevulling dat lekker hard wegbijt. [naar artikel]
De zomer is nog ver weg, maar laat dat geen reden zijn om niet eens wat zomer in je bord te brengen met een lekkere buffelmozzarella. Al moest kaasaffineur Frederic Van Tricht toch wel ferm zijn best doen om er een te vinden tussen de selectie van tien die we hem voorschotelden. “Gelukkig zaten er toch enkele tussen die ik met plezier opat.” [naar artikel]
Sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette proefde 13 soorten sojasaus en zette daarmee zijn nieren onder druk. “Merendeel is véél te zout, met hier en daar een frisse toets en wat meer diepgang.” [naar artikel]
Sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette proefde dertien soorten sojasaus en zette daarmee zijn nieren onder druk. “Merendeel is véél te zout, met hier en daar een frisse toets en wat meer diepgang.” [naar artikel]
“Een goeie vanillekaars roept een subtiel gevoel van nostalgie en gezelligheid op.” Patrick Castelein van geurmarketingbureau Scents in Lier stak voor ons tien vanillekaarsen aan en oordeelde dat de beste gemaakt wordt door een Limburgs familiebedrijf en gewoon te koop is in de supermarkt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.