LIVE. Cercle dicht bij gelijkmaker, Antwerp ontsnapt

16/08/2020 - 14:47
"• Antwerp zonder Coopman en De Sart • Cercle mist gekwetsten Kanté en Deman • Antwerp vorige week gelijk tegen Moeskroen (1-1) • ‘Vereniging’ ging..."

1. LIVE. Cercle dicht bij gelijkmaker, Antwerp ontsnapt (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Antwerp zonder Coopman en De Sart • Cercle mist gekwetsten Kanté en Deman • Antwerp vorige week gelijk tegen Moeskroen (1-1) • ‘Vereniging’ ging... [naar artikel]

2. Anderlecht ontsnapt tegen Cercle: gelijkmaker van Bruggelingen afgekeurd na tussenkomst VAR (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het Lotto Park haalde opgelucht adem, diep in de tweede helft van Anderlecht. Scheidsrechter Nicolas Laforge keurde iets minder dan twintig minuten... [naar artikel]

3. LIVE. Cercle ontsnapt aan 0-2, Denkey mist tot twee keer toe gelijkmaker (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 2 • Aftrap: 18u30 • Jan Breydelstadion [naar artikel]

4. MULTILIVE. AA Gent ontsnapt aan gelijkmaker - Cercle op voorsprong in Mechelen - KVK en KVO houden elkaar nog in evenwicht (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en OH Leuven staan net als Anderlecht in de kwartfinales van de Croky Cup. Prevljak boog een 0-2-achterstand om tegen Zulte Waregem, OH Leuven kroop in de slotminuten door het allerkleinste gaatje tegen 1B-leider Westerlo. Op dit moment speelt AA Gent tegen Lommel en zijn er ook KV Mechelen-Cercle Brugge en KV Kortrijk-KV Oostende. Die wedstrijden volgt u in onze liveblog onderaan. De topper tussen Racing Genk en Club Brugge volgt u op deze pagina. [naar artikel]

5. KIJK LIVE. Beerschot plots tot tweemaal toe dicht bij gelijkmaker, KV Mechelen ontsnapt (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 18u • Olympisch Stadion • Kijk op HLN.be LIVE naar de wedstrijd! [naar artikel]

6. LIVEBLOG CERCLE-ANTWERP (13u30). Verrassingen troef: geen Lemaréchal bij Cercle, Matazo en Ondrejka in de ploeg bij Antwerp (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp ging vorige week voor de derde week op rij de mist in en heeft zo een pijnlijke 0 op 9 achter de naam in de Champions’ Play-offs. Pakt de Great Old tegen Cercle de eerste punten? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

7. LIVE: Na eerste helft niet gescoord in Cercle - Antwerp, Antwerp heeft moeite met de druk van Cercle (21/04/2024 - Sporza)

In de Champion's play-offs jaagt Antwerp nog altijd op zijn eerste overwinning. Lukt het vandaag op het veld van Cercle Brugge? Volg het hier op de voet vanaf 13.30 uur. [naar artikel]

8. KIJK LIVE. Cercle Brugge komt dicht bij gelijkmaker, Anderlecht leidt nog steeds met 1-0 (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kwartfinales Croky Cup [naar artikel]

9. LIVE. Antwerp ontsnapt meteen na rust aan gelijkmaker, Butez redt! (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Vijfde speeldag groepsfase Europa League • Bosuilstadion • Bij winst is Antwerp zo goed als zeker van Europese overwintering • Great Old won eerder met 1-2 van Ludogorets [naar artikel]

10. LIVE ANTWERP-CHARLEROI. Dominante thuisploeg ontsnapt: gelijkmaker caprioleert centimeters naast (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen Antwerp kon z’n laatste drie competitiewedstrijden voor de winterstop niet winnen. Doorbreekt de ‘Great Old’ die negatieve trend tegen Charleroi? Het staat momenteel 1-0. Volg het duel in onze liveblog! [naar artikel]