Krijgt Amerika een leerkracht als first lady? Vanavond spreekt dr. Jill Biden (69) de Democratische conventie toe. Daar wordt haar man Joe (77) officieel als presidentskandidaat aangewezen. Portret van een blonde badass: ‘De ene dag had ik diners met de machtigen der aarde, de andere zat ik papers te verbeteren.’ [naar artikel]
De Franse minister van Ecologische Transitie François de Rugy ligt onder vuur. Hij heeft zijn kabinetsdirectrice Nicole Klein de laan uitgestuurd,... [naar artikel]
François de Rugy, de Franse minister voor Ecologische Transitie, heeft zijn ontslag ingediend. Hij was de voorbije dagen in opspraak gekomen over... [naar artikel]
“Kerstmis zal niet normaal kunnen verlopen.” De voorspelling van virologen zorgt voor een fluittoon in de oren van ondernemers. Want hoe moet dat... [naar artikel]
“Kerstmis zal niet normaal kunnen verlopen.” De voorspelling van virologen zorgt voor een fluittoon in de oren van ondernemers. Want hoe moet dat... [naar artikel]
Een privéreis naar Cuba, een vakantie in het Zwitserse Crans-Montana, jachtpartijen in Frankrijk. Volgens de Europese antifraudedienst Olaf hield ex-minister Karel Pinxten (Open Vld) uit Pelt er tijdens zijn jaren als auditeur bij de Europese Rekenkamer een luxueus leventje op na. En hij betaalde het allemaal met Europees geld. [naar artikel]
Restaurants en cafés mogen nog niet open, maar sommige uitbaters slaan die maatregel in de wind. Heimelijk ontvangen ze toch klanten. Louis, een dertiger, getuigt in de kranten van Sudpresse hoe hij sinds maart - de start van de eerste lockdown - al zes keer de benen onder tafel schoof in clandestiene resto’s onder de taalgrens. “Een restaurantbezoek is zeldzaam geworden en dus twijfelen we niet om plezier te maken. De rekening is vaak hoog”, lacht hij. [naar artikel]
Restaurants en cafés mogen nog niet open, maar sommige uitbaters slaan die maatregel in de wind. Heimelijk ontvangen ze toch klanten. Louis, een dertiger, getuigt in de kranten van Sudpresse hoe hij sinds maart - de start van de eerste lockdown - al zes keer de benen onder tafel schoof in clandestiene resto’s onder de taalgrens. “Een restaurantbezoek is zeldzaam geworden en dus twijfelen we niet om plezier te maken. De rekening is vaak hoog”, lacht hij. [naar artikel]
Restaurants en cafés mogen nog niet open, maar sommige uitbaters slaan die maatregel in de wind. Heimelijk ontvangen ze toch klanten. Louis, een dertiger, getuigt in de kranten van Sudpresse hoe hij sinds maart 2020 - de start van de eerste lockdown - al zes keer de benen onder tafel schoof in clandestiene resto’s onder de taalgrens. “Een restaurantbezoek is zeldzaam geworden en dus twijfelen we niet om plezier te maken. De rekening is vaak hoog”, lacht hij. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.