De logiessector aan de kust ziet het aantal reservaties stijgen voor de komende dagen door de aankondiging van mooi weer. Dat meldt... [naar artikel]
De logiessector aan de kust ziet het aantal reservaties voor de komende dagen vlotjes binnenlopen. Zwemmen in zee kan tot en met dinsdag. [naar artikel]
Je kan vanaf nu online een zitplek reserveren voor de Kust-Expresstreinen. Die rijden vanaf 3 juli rechtstreeks naar de kust vanuit Gent, Antwerpen, Brussel en Luik. "Een op drie reizigers wil hun auto thuis laten staan dankzij dit aanbod", zegt NMBS-woordvoerder Dimitri Temmerman in "De Ochtend". [naar artikel]
De Belgen trekken massaal naar de kust op vakantie. Dat stelt Westtoer vast. “Deze zomer start voor de kusthotels veelbelovend want er zijn al dubbel zoveel boekingen dan vorig jaar. De vakantiehuisjes zijn zelfs al grotendeels volzet”, stelt directeur Stefaan Gheysen vast. Om bezoekers maximaal te spreiden is de druktebarometer uitgebreid. Dit zijn de cijfers en nieuwigheden. [naar artikel]
Afgelopen weekend waren er in totaal ongeveer 750 reservaties voor de Kust-Express. Het slechte weer is daarvoor een stuk verantwoordelijk, want ook op de klassieke treinen naar de kust was het rustig, meldt vervoersmaatschappij NMBS maandag. Operationeel is alles goed verlopen, klinkt het. [naar artikel]
De boekingen bij restaurant Julia in Mechelen lopen de laatste dagen wel erg vlot binnen. “We krijgen reservaties binnen van de kust tot ver in Luxemburg”, zegt eigenaar Erik Poortmans op de lokale zender RTV. Dat heeft ongetwijfeld veel te maken met het verzet van de uitbaters tegen de coronapas en de beslissing om die te omzeilen door van elke openingsdag een privé-evenement te maken. [naar artikel]
De bistro "le Bouche à Oreille" in de Franse stad Bourges kreeg van de Michelingids een ster toegedicht. Alleen, de ster was bedoeld voor een klasserestaurant elders die dezelfde naam draagt. De fout is intussen rechtgezet. [naar artikel]
Le Bouche à Oreille heet het bescheiden restaurantje in de Franse plaats Bourges, waar je voor 12,50 euro een menu met als hoofdgerecht Boeuf Bourguignon kunt eten. Ales veranderde in één klap toen de bistro per ongeluk van de wereldberoemde restaurantgids van Michelin een ster kreeg toebedeeld. [naar artikel]
Le Bouche à Oreille heet het bescheiden restaurantje in de Franse plaats Bourges, waar je voor 12,50 euro een menu met als hoofdgerecht Boeuf Bourguignon kunt eten. Ales veranderde in één klap toen de bistro per ongeluk van de wereldberoemde restaurantgids van Michelin een ster kreeg toebedeeld. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.