KIJK LIVE. Yaremchuk verdubbelt de Gentse voorsprong vanop de stip

15/09/2020 - 21:47
"• Vanaf 20u05 LIVE op VTM2 en HLN.be: derde voorronde Champions League AA Gent-Rapid Wien (aftrap om 20u30) • Buffalo’s na ontslag Bölöni gisteren..."

1. KIJK LIVE. Yaremchuk verdubbelt de Gentse voorsprong vanop de stip (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Vanaf 20u05 LIVE op VTM2 en HLN.be: derde voorronde Champions League AA Gent-Rapid Wien (aftrap om 20u30) • Buffalo’s na ontslag Bölöni gisteren... [naar artikel]

2. LIVE: Yaremchuk verdubbelt de Gentse voorsprong, Lokeren machteloos (2-0) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Nicolas Laforge Stadion: Ghelamco Arena Bij Gent ontbreken Simon, Mitrovic, Esiti en Kalu. Lokeren kan geen beroep... [naar artikel]

3. LIVE: Yaremchuk verdubbelt de Gentse voorsprong tegen zwak Lokeren (2-0) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Yaremchuk verdubbelt de voorsprong, McGinn mist aansluitingstreffer (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft tussen Schotland en Oekraïne is op gang getrapt met een 0-1-tussenstand op het bord. Yarmolenko opende na een halfuur spelen de score met een mooie lob over de Schotse doelman Gordon. De assist kwam van Ruslan Malinovskiy (ex-Racing Genk). Kan Schotland in de tweede helft de situatie nog omkeren of speelt Oekraïne in de finale van de play-offs tegen het Wales van Gareth Bale voor een WK-ticket? Volg het hier live op deze pagina. [naar artikel]

5. LIVE. Yaremchuk doet er vanop de stip nog eentje bij, AA Gent met 4-0-voorsprong de rust in (04/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena • Aftrap: 14u30 • Gent speelde vorige week gelijk • Eupen verloor tegen Antwerp [naar artikel]

6. LIVE. AA Gent heeft zege nu écht binnen handbereik, Verstraete verdubbelt voorsprong vanop de stip (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u, Ghelamco Arena • Ref: Bart Vertenten • Kalinic opnieuw in doel? • Beide teams nog op zoek naar eerste zege [naar artikel]

7. MULTILIVE CROKY CUP. Boljevic verdubbelt voorsprong Rouches tegen Rebecq - Mboyo brengt Kortrijk langszij vanop stip (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naast KV Oostende - Club Brugge en Charleroi - AA Gent zijn er vanavond nog vier wedstrijden in de achtste finales van de Croky Cup. Ze begonnen... [naar artikel]

8. LIVE. Gueye verdubbelt voorsprong Oostende vanop de stip (28/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 4 • Aftrap: 20u45 • Diaz Arena [naar artikel]

9. LIVE. Lukaku en Inter zitten in nesten: Ansaldi verdubbelt Torino-voorsprong vanop de stip (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Serie A • Aftrap 15u • San Siro • Inter en Lukaku willen opschuiven in de stand [naar artikel]

10. LIVE. Lukaku verdubbelt Inter-voorsprong vanop de stip (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)