Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ouders van Wout van Aert beleven knotsgekke periode, en het wordt enkel beter: “Mama of papa worden, dat is het échte Monument”

25/09/2020 - 13:30
"Het zijn knotsgekke weken voor Henk en Yvonne, de ouders van Wout van Aert. Zij zijn aanwezig in Imola, waar het WK wielrennen doorgaat. “We leven..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ouders van Wout van Aert beleven knotsgekke periode, en het wordt enkel beter: “Mama of papa worden, dat is het échte Monument” (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het zijn knotsgekke weken voor Henk en Yvonne, de ouders van Wout van Aert. Zij zijn aanwezig in Imola, waar het WK wielrennen doorgaat. “We leven... [naar artikel]


2. ‘Blauwe periode, roze periode... Maar gewoon eens een ‘blanke periode’ inlassen, daar was Picasso veel te woke voor’ (16/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. MULTILIVE: Tielemans en Monaco beleven knotsgekke eerste helft, ook Carrasco en Mertens spelen (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


4. ‘Monument binnen een monument’: oude gangen en kamers van Colosseum nu ook open voor publiek (26/06/2021 - De Morgen)

Vanaf zaterdag hebben bezoekers van het Colosseum toegang tot een plek waarover uitzinnige toeschouwers in de oudheid enkel konden mijmeren: de ‘ondergrondse’ gangen en kamers van het hypogeum. De opening maakt deel uit van een grotere restauratie van het Romeinse bouwwerk. [naar artikel]


5. Open Monumentendag dit weekend, maar in Lendelede is niets te beleven. Hoe komt het dat daar als enige Vlaamse gemeente geen monument staat? (08/09/2017 - Het Nieuwsblad)

Met zo’n 400.000 zijn ze, de ­Vlamingen die dit weekend weer op monumentenjacht trekken, maar in het West-Vlaamse Lendelede hebben ze niets verloren, want de gemeente telt geen geklasseerde gebouwen. Als enige van de 308 Vlaamse gemeenten. “Ik kan me niet herinneren dat hier ooit voorgesteld werd om een of ander gebouw te klasseren”, zegt de schepen van Cultuur, Pedro Ketels. [naar artikel]


6. Honderdtal mensen beleven bloedmaan op terrills van Waterschei: “Mooie herinnering om dit te beleven” (21/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Een koude en vooral vroege maandagochtend hield een hondertal mensen niet tegen om de maansverduistering op de terhills van Waterschei te aanschouwen. “Het is een volledige maansverduistering en vanop de terrils is die van begin tot eind zeer goed zichtbaar”, zegt Raf Santermans, coördinator van Cosmodrome. De eersten waren om 03.30 uur aanwezig om het spektakel te aanschouwen. “De schepping is toch iets moois”, klinkt het. [naar artikel]


7. Zo beleven de buren de renovatie in ‘Huis Gemaakt’: “Hier is altijd iets te beleven” (14/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

In het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’ verbouwen de duo’s Cedric & Anaïs en Lien & Melvin een oud rijhuis in de Vlagstraat in Antwerpen tot hun ultieme droomhuis. De duo’s zijn al maanden aan het werk. Aan de andere kant van de muur wonen Margreet (64) en Jan (72) al 36 jaar. “Het kloppen en boren duurt soms tot 3u ’s nachts, maar we hebben begrip.” [naar artikel]


8. Letland breekt onder luid applaus allerlaatste Sovjet-monument af: “Hiermee sluiten we een pijnlijke periode af” (26/08/2022 - Gazet van Antwerpen)

In Riga, de hoofdstad van Letland, is het allerlaatste Sovjet-monument dat in het land te vinden was, tegen de vlakte gegaan. De 80 meter hoge obelisk was een gedenkplaats voor slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en werd opgericht in 1985. Bovenaan de obelisk waren er drie Sovjet-sterren te zien, onderaan een drie soldaten van het Rode Leger en een vrouw die het “moederland” moest voorstellen. De laatste tijd werd het monument gebruikt als een ontmoetingsplaats voor pro-Russische Letten. Het monument werd onder luid applaus neergehaald. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!