LIVE. GOAL! Lautaro zorgt op slag van rust na pijlsnelle counter voor de gelijkmaker

26/09/2020 - 21:38
"• Giuseppe Meazza • 21u • Fiorentina won opener, Inter start vandaag aan het seizoen • Romelu Lukaku meteen trefzeker?"

1. LIVE. GOAL! Tomasevic zorgt nog voor de gelijkmaker! (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

2. LIVE. GOAL! Vlak voor rust slikt Anderlecht de gelijkmaker, Cools zorgt voor 1-1 (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 2 • Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Anderlecht moet tweede nederlaag op rij zien te vermijden [naar artikel]

3. LIVE CLUB BRUGGE-UNION. Vanaken kopt blauw-zwart op slag van rust op gelijke hoogte! (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een topper op vrijdagavond in de Jupiler Pro League. Club Brugge wil tegen Union vertrouwen tanken met het oog op de Champions League-clash met Benfica. Dat leek niet te lukken - Lapoussin maakte er snel 0-1 van. Maar Vanaken kopte op slag van rust dan weer de gelijkmaker binnen. Volg de wedstrijd hieronder LIVE! [naar artikel]

4. Kijk LIVE! En daar is de gelijkmaker: Van Kerkhoven slaat toe op slag van rust! (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames kijken Engeland in de ogen in een oefenduel. De oefenmatch van onze Belgische voetbaldames is live te bekijken op Q2 en HLN.be. [naar artikel]

5. LIVE. Tweede keer Bale! Welshman zorgt met nieuwe goal voor tweede gelijkmaker Real (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

6. LIVE: Sykes knikt op slag van rust de verdiende gelijkmaker tegen de touwen (21/01/2024 - Sporza)

Zowel Union als STVV kan niet rekenen op enkele sterkhouders na de winterstop. Beide ploegen zagen spelers vertrekken naar de Afrika Cup en Asian Cup, waardoor ze vanmiddag moeten puzzelen in de basiself. Welke coach zorgt voor het mooiste plaatje? Volg het hier en op Radio 1 vanaf 16 uur. [naar artikel]

7. LIVE. GOAL! Onuachu breekt de ban op slag van rust (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u45 [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Daar is meteen na rust de 0-2, Kaba treft raak na vlijmscherpe counter (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Diaz Arena • KV Oostende en OHL hebben allebei 27 punten [naar artikel]

9. LIVE. AA Gent en Waasland-Beveren rusten bij 1-0, Mohammadi zag op slag van rust nog goal afgekeurd (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE.GOAL! De Kerpel zorgt voor de gelijkmaker tegen de Duitsers - Stem hier op uw Red Lion van de Match (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Lions (FIH-2) spelen op dit moment om een plaats in de finale van het Europees kampioenschap. Tegenstander is Duitsland, nummer 7 op de... [naar artikel]

11. LIVE: De titeldroom van Anderlecht is gaan vliegen! Edmilson schiet opnieuw raak na pijlsnelle counter (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge kan vanmiddag zijn leidersplaats in het klassement verliezen. Als Anderlecht op eigen veld de openingsmatch van de achtste speeldag in... [naar artikel]

12. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

13. Invaller Romelu Lukaku pakt de Italiaanse beker met Inter dankzij twee goals van maatje Lautaro Martinez (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Romelu Lukaku heeft met Inter de Coppa Italia gewonnen. De Rode Duivel zag vanop de bank hoe zijn team al na drie minuten op achterstand kwam tegen Fiorentina via een goal van Nico Gonzalez, maar hoe zijn maatje Lautaro Martinez de scheve situatie nog voor rust omboog met twee knappe goals: 1-2. [naar artikel]

14. LIVE. GOAL! Vanaken met zijn tweede goal nadat Club erg controversiële gelijkmaker via Heymans slikte (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

15. LIVE. Club krijgt na rust niks klaar, zorgt STVV voor late gelijkmaker? (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Staaien • Legt STVV blauw-zwart iets in de weg? [naar artikel]

16. LIVE. GOAL! Rusland klimt op slag van rust op voorsprong na knappe plaatsbal van Miranchuk (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep B • Aftrap: 15u • Ref: Danny Makkelie (Ned) • Sint-Petersburg [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Rusland klimt op slag van rust op voorsprong na fraaie plaatsbal van Miranchuk (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. AA Gent duikt met achterstand rust in na goal in openingsminuut, Bukari nog dicht bij gelijkmaker (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (18u55) • Ref: Filip Glova (SLOV) • Buffalo’s, nog puntenloos, verloren heenmatch met 2-1 • De Decker mist wellicht Yaremchuk, Kleindienst én Depoitre [naar artikel]

19. LIVE. Club krijgt na rust niks klaar, zorgt tienkoppig STVV voor late gelijkmaker? (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Liverpool op zoek naar de gelijkmaker, maar Son viseert de deklat bij gevaarlijke counter (27/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Tiende speeldag Premier League [naar artikel]

21. KIJK LIVE. Torres zorgt op slag van rust voor gelijkmaker Barcelona bij derdeklasser - Straks nog clash tussen Atlético en Real (18/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Twee interessante affiches in de achtste finale van de Copa del Rey. FC Barcelona neemt het momenteel op tegen Unionistas de Salamanca - een club uit de Spaanse derde divisie. Om 21u30 is er de Madrileense derby tussen Atlético en Real. Kijk op deze pagina naar beide wedstrijden! [naar artikel]

22. LIVE. Rusten geblazen! Nederland leidt met 1-0, Boon mikte de gelijkmaker op slag van rust naast (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische hockeyvrouwen zijn aan hun EK begonnen, meteen met een topper tegen titelverdediger Nederland (FIH 1). De Red Panthers (FIH 9), die na... [naar artikel]

23. Sensatie op Copa America: Colombiaan scoort wereldgoal, discutabele gelijkmaker van Brazilië en winning goal in 100ste (!) minuut (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brazilië heeft ook zijn derde wedstrijd op de Copa America gewonnen, maar dat ging niet gepaard zonder slag of stoot. Alle doelpunten hadden wel iéts om het lijf. Colombia opende de score met een fabelachtige omhaal, de gelijkmaker van Firmino was voer voor heel wat discussie én de winning goal van Casemiro viel pas in de tiende (!) minuut van de extra tijd. [naar artikel]

24. Late goal van Heynen redt Racing na onverwachte Leuvense gelijkmaker (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk pakte niet zonder slag of stoot een tweede thuiszege op rij tegen OH Leuven (3-1). De bezoekers leken na een knappe goal van Braut Brunes op een diefje met een punt aan de haal te gaan maar aanvoerder Heynen redde de meubelen met zijn tweede goal van de dag, waarna Munoz er nog verdiend 3-1 van maakte. [naar artikel]

25. LIVE. GOAL! KV Oostende klimt op slag van rust op verdiende voorsprong (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 31ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Le Cannonier • KVO gaat voor play-off 1, Moeskroen staat zestiende [naar artikel]