LIVE. GOAL! Vlak voor rust slikt Anderlecht de gelijkmaker, Cools zorgt voor 1-1

31/07/2021 - 21:38
"• Speeldag 2 • Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Anderlecht moet tweede nederlaag op rij zien te vermijden"

1. LIVE. GOAL! Club slikt gelijkmaker nadat Mata op grond ligt en is woedend, Vanaken scoorde op penalty (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

2. LIVE. GOAL! Tomasevic zorgt nog voor de gelijkmaker! (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. GOAL! Lautaro zorgt op slag van rust na pijlsnelle counter voor de gelijkmaker (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Giuseppe Meazza • 21u • Fiorentina won opener, Inter start vandaag aan het seizoen • Romelu Lukaku meteen trefzeker? [naar artikel]

4. Winterstages 10/01: Club slikt, met Simons, meteen na rust gelijkmaker - Anderlecht moet achtervolgen (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Onze Belgische eersteklassers trekken deze periode massaal op winterstage. Hoe verlopen er hun trainingen en kunnen ze hun oefenmatchen winnend... [naar artikel]

5. Matig AC Milan met billen bloot bij Chelsea, De Ketelaere mist vlak voor rust gelijkmaker (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea boekte in eigen huis een duidelijke en oververdiende zege tegen AC Milan: 3-0. Charles De Ketelaere, net als zijn ploegmaats bleekjes, miste vlak voor rust de gelijkmaker. Fofana, Aubameyang en James zorgden voor het Londense feestje. [naar artikel]

6. LIVE ANDERLECHT-VILLARREAL. Dominant Anderlecht is op zoek naar de voorsprong (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond ontvangt Anderlecht Villarreal in de achtste finales van de Conference League. Anderlecht scoorde dankzij een heerlijke knal van Dreyer de gelijkmaker en is op zoek naar hun tweede goal van de avond. Doen ze daar nog een doelpunt bij? Volg de match live op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

7. LIVE. GOAL! Scamacca trapt West Ham verdiend op voorsprong - Silva met kopbal dicht bij gelijkmaker (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Conference League • Evenepoel geëerd voor de match • In Silkeborg - Steaua Boekarest staat het bij rust 3-0 • West Ham heeft 6 op 6, Anderlecht 4 op 6 [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Tienkoppig Man United slikt gelijkmaker tegen Young Boys (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Aftrap: 18u45 • Stade de Suisse Wankdorf • Ref: François Letexie [naar artikel]

9. LIVE ANDERLECHT-VILLARREAL. Daar is de 1-1! Dreyer scoort de heerlijke gelijkmaker voor Anderlecht (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond ontvangt Anderlecht Villarreal in de achtste finales van de Conference League. Anderlecht scoorde dankzij een heerlijke knal van Dreyer de gelijkmaker. Doen ze daar nog een doelpunt bij? Volg de match live op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

10. LIVE. GOAL! Santini kopt zijn tiende goal van het seizoen voorbij Steppe en brengt Anderlecht zo op gelijke hoogte, jonge Verschaeren zorgt bijna voor 1-2 (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge wippen in de stand [naar artikel]

11. LIVE: Anderlecht slikt logische gelijkmaker in Mechelen (01/02/2024 - Sporza)

De midweekspeeldag wordt vanavond neergelegd met twee interessante affiches. Anderlecht, nummer 2 in de stand, bezoekt KV Mechelen. Paars-wit zoekt nog naar zijn eerste zege dit jaar. Volg de match hier op de voet en luister naar Radio 1. [naar artikel]

12. LIVE. Zlatan scoort, maar Milan slikt nog voor rust gelijkmaker (21/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 35ste speeldag Serie A • Aftrap: 21u45 • Stadio Mapei • Sassuolo - AC Milan [naar artikel]

13. LIVE. Tweede keer Bale! Welshman zorgt met nieuwe goal voor tweede gelijkmaker Real (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

14. VAR blijft niet onbesproken in Club Brugge - Anderlecht (28/04/2019 - Het Belang van Limburg)

De VAR bleef in de topper tussen Club Brugge en Anderlecht weer niet gespaard van kritiek. Zo was er onder andere de afgekeurde goal van Wesley vlak voor rust en spreekt Sven Kums over een penalty die Anderlecht had moeten krijgen. [naar artikel]

15. LIVE: Genkse gelijkmaker vlak voor de rust afgekeurd na minutenlange VAR-fase (20/01/2024 - Sporza)

Racing Genk ontvangt Cercle Brugge op speeldag 21 in de Jupiler Pro League. Na een woelige jaarwisseling in Limburg door de bewogen match tegen Anderlecht, kijkt de thuisploeg ernaar uit om de sportieve draad weer op te pikken. Gebeurt dat met een zege? Volg het hier en op Radio 1 vanaf 16 uur. [naar artikel]

16. LIVE.GOAL! De Kerpel zorgt voor de gelijkmaker tegen de Duitsers - Stem hier op uw Red Lion van de Match (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Lions (FIH-2) spelen op dit moment om een plaats in de finale van het Europees kampioenschap. Tegenstander is Duitsland, nummer 7 op de... [naar artikel]

17. LIVE. GOAL! Heris trapt Eupen vlak na de rust op voorsprong (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kwartfinales Croky Cup [naar artikel]

18. LIVE. 0-1 voor Moeskroen na goal Harbaoui, slikt Club tweede verlies op rij? (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (18u) • Ref: Jonathan Lardot • Eén punt altijd genoeg voor Moeskroen voor barrages tegen Seraing • Club wil weer aanknopen met zege na nederlaag in Anderlecht [naar artikel]

19. LIVEBLOG ATALANTA-SPORTING. GOAL! Vlak na rust zet Lookman de gelijkmaker op het bord (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta ontvangt Sporting CP voor de achtste finales van de Europa League. Alles is nog mogelijk na de draw (1-1) in de heenmatch. Wat kunnen de Italianen voor eigen publiek? Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

20. LIVE. Cuadrado pegelt vlak voor rust nieuwe voorsprong Juve binnen na gelijkmaker Lukaku (15/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 37ste speeldag • Aftrap: 18u • Allianz Stadium • Inter is al kampioen, Juventus vecht nog volop voor een CL-ticket [naar artikel]

21. Eupen houdt nu ook Anderlecht in bedwang: recordkampioen begint met matige 1 op 6 aan seizoen, Raman opent rekening (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Weer geen zege voor Anderlecht. Na de nederlaag op de openingsspeeldag tegen Union, ging paars-wit vanavond gelijkspelen op het veld van Eupen. ‘t Werd 1-1. Benito Raman opende zijn rekening voor de recordkampioen, maar een zege leverde z’n treffer niet op. Vlak voor rust scoorde Jens Cools immers voor de Panda’s. [naar artikel]

22. LIVEBLOG ANDERLECHT-ANTWERP. Daar is de goal! Sardella zet Anderlecht vlak na rust op voorsprong tegen tienkoppig Antwerp (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De eerste affiche in de Champions’ Play-offs is er een tussen Anderlecht en Antwerp. Mits een zege kunnen de Brusselaars op gelijke hoogte komen van leider Union, terwijl The Great Old meteen vertrouwen hoopt op te doen met het oog op de titelstrijd. Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

23. LIVE. Club krijgt na rust niks klaar, zorgt STVV voor late gelijkmaker? (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Staaien • Legt STVV blauw-zwart iets in de weg? [naar artikel]

24. Anderlecht met hulp van de VAR voorbij KAA Gent, dat woest is om afgekeurde gelijkmaker De Sart (04/02/2024 - Sporza)

Drie dagen geleden vervloekte Anderlecht de arbitrage, nu mag paars-wit de VAR dankbaar zijn. In het slot van een felbevochten partij zag KAA Gent een geweldige gelijkmaker van De Sart afgekeurd door de videoref, terwijl de fout allerminst duidelijk was. Daardoor kroonde Anders Dreyer zich tot matchwinnaar na een penaltygoal net voor rust. [naar artikel]

25. LIVE. Jongste doelpuntenmaker ooit scoort voor niets, Barcelona slikt late gelijkmaker (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)