LIVE. GOAL! Rodrigues zet tweede strafschop om, Gent wacht een lange tweede helft

29/09/2020 - 22:08
"• Aftrap: 21u"

1. LIVE GENT-UNION. Cuypers brengt Gent op gelijke hoogte met strafschop (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Union houden elkaar voorlopig in evenwicht. De bal was nog maar net aan het rollen of Lazare maakte de 0-1 al. Cuypers maakte er diep in de tweede helft 1-1 van via penalty. Volg de match hier live. [naar artikel]

2. LIVE: Gent klimt vroeg in de tweede helft al op gelijke hoogte dankzij strafschop (09/11/2023 - Sporza)

AA Gent kan een belangrijke stap zetten naar groepswinst in de Conference League met een zege tegen Breidhablik, de IJslanders die ze thuis al inblikten met 5-0. Volgt er opnieuw een ruime overwinning voor Gent? Volg het hier of op Radio 1. [naar artikel]

3. Ivo Rodrigues, van basisplaats én doelpunt naar rode kaart in het slot: “Voel me zeker beetje schuldig” (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp leek goed op weg naar de zege in Genk, mede dankzij de goal van Ivo Rodrigues, die de Great Old op 0-2 bracht. Maar de Antwerpenaren lieten de Limburgers nog terugkomen, zeker helemaal in het slot. Maar toen stond Rodrigues al onder de douche na rood: “Die eerste gele kaart was zeker verdiend. Maar die tweede? Ik raakte met tegenstander amper”, vond een verbouwereerde Rodrigues. [naar artikel]

4. Gent verliest derde plek aan Standard na knettergekke tweede helft (29/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft het rechtstreekse duel om de derde plek tegen AA Gent gewonnen. De Rouches gingen in de Ghelamco Arena met 1-3 winnen na een opwindende tweede helft, waarin ook de videoref weer een hoofdrol speelde. De VAR keurde de gelijkmaker van Janga af, nadien miste Yaremchuk een door de videoref toegekende strafschop. [naar artikel]

5. LIVE: Ghelamco Arena woest wanneer videoref goal Gent afkeurt, Standard leidt in knotsgekke tweede helft (1-2) (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gent begon dan wel uitstekend aan play-off 1, momenteel sputtert de motor van de Buffalo's. Dat kan niet gezegd worden van Standard dat teert op de... [naar artikel]

6. Lior Refaelov wijst Antwerp de weg met goal en assist tegen Eupen (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp graaide de drie punten weg op het veld van Eupen: 0-2. Lior Refaelov maakte z’n eerste goal als Gouden Schoen, nadien was hij ook goed voor een assist. In een tweede helft waarin Eupen nadrukkelijk op zoek ging naar de aansluitingstreffer miste Refaelov nog een strafschop. De Great Old is voorlopig tweede, Eupen blijft dertiende. [naar artikel]

7. LIVE AA GENT-BASAKSEHIR. Orban gaat tegen de vlakte in de zestien, maar krijgt geen strafschop (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent speelt op dit moment tegen het Turkse Basaksehir in de Conference League. Op dit moment staat het 1-1 in de Ghelamco Arena. Komen er nog goals in de tweede helft? Volg het hier op de voet! [naar artikel]

8. AA Gent verliest met kleinste verschil bij AS Roma, maar is zeker niet kansloos (21/02/2020 - De Morgen)

AA Gent verloor met het kleinste verschil in Rome – een goal in geschenkverpakking, maar het verdiende vooral op basis van een sterke tweede helft meer. In de Ghelamco wacht volgende week nog een zware opgave, maar kansloos is AA Gent zeker niet. [naar artikel]

9. LIVE. Wat kan Standard nog in tweede helft tegen Gent? (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-off • Sclessin • Aftrap 18u30 • Gent staat 2de, Standard 3de [naar artikel]

10. Nóg een dreun voor Koeman: onmachtig Barça na gemiste strafschop Memphis onderuit bij Rayo (27/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De problemen blijven zich opstapelen voor Ronald Koeman. FC Barcelona verloor vanavond in Madrid met 1-0 van het gepromoveerde Rayo Vallecano. Oude bekende Radamel Falcao werd de matchwinnaar met zijn goal in de eerste helft, Memphis Depay miste een strafschop in de tweede helft. Rayo staat nu knap vierde, Barça blijft negende in La Liga. [naar artikel]

11. LIVE. GOAL! In de tweede helft lukt het wel meteen voor AA Gent, Yaremchuk scoort (18/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena • Speeldag 4 • Aftrap: 20u • Ref: Wesley Alen [naar artikel]

12. Goal van het Jaar: dit pareltje leverde Ivo Rodrigues (Antwerp) de trofee op (07/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Meteen een heel mooi en toepasselijk moment op het Gala: Irena Strinic die de trofee van Gouden Goal aan Antwerp-aanvaller Ivo Rodrigues... [naar artikel]

13. AA Gent pakt nog zege na alweer dramatische eerste helft (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voor de tweede keer op rij maakte AA Gent het zichzelf moeilijk met een dramatische eerste helft. Waasland Beveren leek lange tijd een goeie zaak... [naar artikel]

14. LIVE. Teuma mist strafschop, maar scoort bij tweede poging (0-3) (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Seraing-Union werd zaterdag na amper één helft gestaakt. Door een dicht mistgordijn werd voetballen onmogelijk in het Stade du Pairay. De Brusselaars leidden op dat moment met 0-2 na 45 minuten na goals van Undav en Vanzeir. Komt de leider - met tien na rood voor Bager - na rust nog in de problemen? Volg de tweede helft in onderstaande liveblog. [naar artikel]

15. Zwak Argentinië bijt zijn tanden stuk op stug IJsland, Messi mist een strafschop (16/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Argentinië is met een valse noot aan zijn WK begonnen. De Zuid-Amerikanen raakte tegen een goed georganiseerd IJsland niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Sergio Agüero opende in de eerste helft wel de score, maar Alfred Finnbogason wiste die goal snel uit. In de tweede helft scoorde een slap Argentinië niet meer,ondanks 72% balbezit. Lionel Messi was de gebeten hond bij de Argentijnen, de sterspeler miste een strafschop. [naar artikel]

16. LIVE. Balikwisha zet Standard op voorsprong, Gent mist strafschop! (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE: Gent wil een strafschop, aan overzijde trapt Trossard hoog over (0-0) (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Racing Genk openen de vierde speeldag in PO1. De Oost-Vlamingen kunnen Anderlecht bij winst bijbenen op de tweede plaats in de stand,... [naar artikel]

18. KV Oostende gaat in de tweede helft kopje onder na vederlichte strafschop: “Ref deed de wedstrijd dood” (26/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Eén helft hield KV Oostende gelijke tred met Union. Na een discutabele strafschop, omgezet door Teddy Teuma, brak de veer bij de kustploeg. “Ik heb de beelden gezien. Die strafschop was hallucinant en een duidelijke error van de scheidsrechter”, sakkerde Brecht Capon na afloop. [naar artikel]

19. LIVE. Ref Boterberg fluit de tweede helft op gang in Gent, Bronn komt Souquet vervangen (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 20u • Stadion: Ghelamco Arena • Gent kan derde plaats veroveren • STVV op zoek naar tweede zege [naar artikel]

20. KIJK LIVE. Red Flames duiken de rust in met brilscore op het bord, komt er een goal in de tweede helft? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tweede wedstrijd voor de Red Flames op de Algarve Cup. Onze nationale voetbalvrouwen kijken thuisland Portugal in de ogen. De Flames verloren... [naar artikel]

21. Exit AA Gent in de Beker: zwakke Buffalo’s sneuvelen bij Eupen na snelle goal in tweede helft (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het pijnlijke seizoen van AA Gent heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Am Kehrweg sneuvelde een teleurstellend Gent in de kwartfinale van de Beker. Heris tekende vlak na rust voor het enige doelpunt. [naar artikel]

22. LIVE GENT-MOLDE. Op slag van rust mist Nurio onbegrijpelijk, Buffalo’s moeten in tweede helft op zoek naar cruciale goal (03/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u45 • Zesde speeldag groepsfase Conference League • Ghelamco Arena • Gent moet winnen van Molde, Vanhaezebrouck kiest voor Depoitre en Salah [naar artikel]

23. Club Brugge vernedert AA Gent in tweede helft (15/03/2021 - De Standaard)

AA Gent kreeg in een inhaalwedstrijd in de Jupiler Pro League een 0-4 nederlaag aangesmeerd door competitieleider Club Brugge. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. [naar artikel]

24. AA Gent laat uitdoelpunt te vaak liggen en verliest tegen AS Roma, kans op kwalificatie blijft wel overeind (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent verloor met het kleinste verschil in Rome – een goal in geschenkverpakking, maar het verdiende vooral op basis van een sterke tweede helft... [naar artikel]

25. AA Gent laat belangrijk uitdoelpunt liggen en verliest tegen AS Roma, kans op kwalificatie blijft wel overeind (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)