Sporza

09/11/2023 - 23:01
"AA Gent kan een belangrijke stap zetten naar groepswinst in de Conference League met een zege tegen Breidhablik, de IJslanders die ze thuis al inblikten met 5-0. Volgt er opnieuw een ruime overwinning voor Gent? Volg het hier of op Radio 1."

1. LIVE: Gent klimt vroeg in de tweede helft al op gelijke hoogte dankzij strafschop (09/11/2023 - Sporza)

AA Gent kan een belangrijke stap zetten naar groepswinst in de Conference League met een zege tegen Breidhablik, de IJslanders die ze thuis al inblikten met 5-0. Volgt er opnieuw een ruime overwinning voor Gent? Volg het hier of op Radio 1. [naar artikel]

2. MULTILIVE: Ingevallen Mertens bevrijdt Napoli met assist - Leicester in minuut 97(!) op gelijke hoogte na goedkope strafschop (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag staan er over onze landsgrenzen enkele interessante bekerduels op het menu. Om 20u45 krijgen we het eerste luik van de kwartfinales van de... [naar artikel]

3. LIVE: Strafschop in minuut 92! Hijst Gent zich alsnog op gelijke hoogte? (1-2) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

29ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Ghelamco Arena Ref: Lawrence Visser Gent pakte onder Vanderhaeghe 28 op 30 in eigen huis, terwijl... [naar artikel]

4. LIVE. Zwitserland op gelijke hoogte na vreemde VAR-fase waarbij ref moet kiezen aan welke ploeg hij strafschop toekent (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste halve finale Nations League • Drakenstadion (20u45) • Zwitserland plaatste zich ten koste van de Rode Duivels (5-2 in beslissende match) •... [naar artikel]

5. Vanaken zet Club weer op gelijke hoogte na nieuwe strafschop (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Leuke match, de Brugse Metten tussen Sporting en Club. Na de vroege 1-2 in de tweede helft kon Club snel orde op zaken stellen. Vanaken zet zijn... [naar artikel]

6. LIVE. GOAL! Dan toch Lestienne: na gemiste strafschop Standard toch op gelijke hoogte (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

7. LIVE. Sassuolo op gelijke hoogte na goedkope strafschop, 10-koppig Atalanta heeft het lastig (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag Serie A [naar artikel]

8. LIVE GENT-UNION. Cuypers brengt Gent op gelijke hoogte met strafschop (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Union houden elkaar voorlopig in evenwicht. De bal was nog maar net aan het rollen of Lazare maakte de 0-1 al. Cuypers maakte er diep in de tweede helft 1-1 van via penalty. Volg de match hier live. [naar artikel]

9. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Sclessin • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]

10. MULTILIVE EL: Dinamo Kiev klimt weer op gelijke hoogte tegen Lazio dankzij fantastische knal (2-2) (08/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de Europa League staan vanavond de heenwedstrijden van de achtste finales op het programma. Arsenal won al met 0-2 op bezoek bij AC Milan en... [naar artikel]