Blondes have more fun? Niets van. Het is pas hip om je grijzen haren te laten staan. Actrices Salma Hayek en Jane Fonda doen het, samen met een... [naar artikel]
Een nieuwe generatie politici staat op. Want hoewel er nog bikkelhard onderhandeld wordt over postjes is één zaak wel al zo klaar als een klontje:... [naar artikel]
Een nieuwe generatie politici staat op. Want hoewel er nog bikkelhard onderhandeld wordt over postjes is één zaak wel al zo klaar als een klontje:... [naar artikel]
Voor veel vrouwen is het een grote stap om hun grijze haar niet langer te camoufleren. Maar de laatste tijd zeggen steeds meer beroemdheden nee tegen haarverf en pronken trots met hun natuurlijke kleur. Wil jij ook een mooie grijze coupe? Wij vroegen sterrenkapper Jochen Vanhoudt hoe je dat het beste doet en hoe je jouw grijze lokken moet verzorgen. [naar artikel]
Achttien jaar lang liet Sharon Osbourne haar haar wekelijks rood verven bij de kapper, maar de 67-jarige presentatrice gaat voortaan verder met... [naar artikel]
Ook Eva Longoria, al jaren een van de gezichten van L’Oréal Paris, kan voorlopig niet naar de kapper. De video waarin ze haar eigen grijze haren kleurt, wordt een televisiespot. [naar artikel]
Op de rode loper die werd uitgerold voor het filmfestival van Cannes, flaneren tussen blondines en brunettes ook actrices met een vergrijsde coupe. Helen Mirren (75) is een van hen, maar ook Andie MacDowell (63) en Jodie Foster (58 ) vieren natuurlijke grijze schakeringen in hun haardos. En of ze stralen! [naar artikel]
Een chirurg uit de Amerikaanse staat Californië wordt er samen met zijn vriendin van verdacht tenminste twee vrouwen te hebben verkracht. De... [naar artikel]
Het voetbal oogt niet zo ‘sexy’, maar met een betonnen formatie en dodelijke efficiëntie staat Charleroi wel aan kop met 18 punten op 18. De... [naar artikel]
Terwijl jij misschien het liefst je garnaal rauw verslindt, is een ander verzot op smeuïge garnaalkroketten. Culinair journaliste Femke Vandevelde neemt je mee aan boord bij enkele garnaalvissers die vandaag nog overblijven en verklapt hoé je verse garnalen herkent. Als kers op de taart tipt topchef Kobe Desramaults zijn favoriete garnalenrecept. “De roodbruine kleur en pittige smaak zijn afhankelijk van de pekel.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.