Fit en gezond, zo zag Roger van Damme (49) er deze week uit in ‘Snackmasters’. De sterrenchef is de afgelopen tijd heel wat kilo’s kwijtgeraakt.... [naar artikel]
Veel medische laboratoria rekenen systematisch ereloonsupplementen aan voor bloed- en andere tests. De meeste mensen betalen die nietsvermoedend terwijl ze dat eigenlijk mogen weigeren, berichtte Knack op zijn website. Op duizenden facturen die patiënten een paar weken na de analyse van een bloed-, urine- of stoelgangstaal in de bus krijgen, worden ereloonsupplementen aangerekend. Op zich […] [naar artikel]
Je bent wat je eet, zegt de volksmond, maar is dat wel zo? Onze HLN-diëtiste Sanne Mouha volgt een hele dag een bekende Vlaming en wat die eet. Van een glutenvrij over een veganistisch tot een sportdieet, iedereen heeft zijn of haar specifiek eetpatroon, met eigen regeltjes en tips. In de HLN Original ‘Mijn Dieet’ ontdek je hoe voeding een belangrijke rol speelt in ieders leven, of je nu zangeres, politicus of kok bent. Vanaf 28 april kan je elke vrijdag een nieuwe aflevering streamen, exclusief in de app van HLN. [naar artikel]
Laat jij je voor het eten soms inspireren door ‘influencerchefs’? Dan ben je niet alleen. En dat is niet altijd zo slecht: uit onderzoek van Viktor Proesmans (UGent) naar consumentengedrag blijkt dat het eetpatroon van volgers van gezonde chefs vaker écht opschuift naar een gezondere levensstijl. Natacha (49), Katrien (46) en Lore (34) getuigen over wie en wat hun leven veranderde. “Van shakes drinken tot koolhydraten schrappen: ik trapte in elk dieet, maar vandaag ken ik de oplossing.” [naar artikel]
Sterrenchef Roger Van Damme (49) viel na lang vruchteloos diëten bijna 20 kilo af toen bleek dat hij gluten niet goed kon verdragen, vertelt hij... [naar artikel]
In de tijd van Roger De Vlaemick (73)… wonnen de Belgen nog alle koersen. Het hielp een eind dat ook Eddy Merckx (75) toen koerste. Samen overschouwen ze het voorbije wielerseizoen, waarin Remco Evenepoel en vooral Wout van Aert de gouden jaren zeventig opnieuw tot leven brachten. [naar artikel]
Vandaag opent in het Roger Raveel Museum in Machelen-aan-de-Leie de tentoonstelling "Zien, Denken, Schilderen", met werk van Raveel zelf en van kunstenaars waar hij een sterke band mee had. Een week na de opening van de grote overzichtstentoonstelling in Bozar in Brussel krijg je in Machelen-aan-de-Leie een kijk op hoe Raveel zijn eigen werk situeerde in de kunstgeschiedenis. [naar artikel]
Kunstschilder Roger Raveel is afgelopen weekend geëerd met een groots volksfeest in geboortedorp Machelen-aan-de-Leie. De kunstschilder zou op 15 juli 100 jaar worden. Tijdens het feest werd het Roger Raveelplein officieel ingehuldigd. Zijn vrouw Zulma, die in 2009 overleed, kreeg als eerbetoon het Zulma De Nijspad. [naar artikel]
Het Roger Raveelmuseum in Machelen-aan-de-Leie, het geboortedorp van de schilder, bestaat 25 jaar. Dat wordt dit jaar gevierd met verschillende expo's. Dit weekend opent 'Roger Raveel: de essentie'. Die bevat een selectie van zijn werken die de evolutie van zijn kunst tonen. [naar artikel]
Jeroen Meus doet het met hotdogs en Sergio Herman gaf de friet een gastronomische upgrade. Nu gaat ook sterrenchef Roger Van Damme met kip aan het spit een klassieker perfectioneren. “Ik blijf de man van de desserts, maar ik investeer met twee andere mensen in Toque Tok, een restaurant waarbij we kip naar een ander niveau willen brengen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.