Simpel en overheerlijk. We kunnen deze taart niet anders beschrijven. Het zoete van de wortels past perfect bij het zoute van de geitenkaas en afgewerkt met verse kruiden. Lekker en je hoeft achteraf niet eens met een schuldgevoel op de weegschaal te gaan staan. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij aperoballetjes van... [naar artikel]
Wortelen zijn van nature zoet en dus ideaal voor gebak. Deze hartige, romige worteltaart is klaar in een hazenwip! [naar artikel]
Wortelen zijn van nature zoet en dus ideaal voor gebak. Deze hartige, romige worteltaart is klaar in een hazenwip! [naar artikel]
“Ja, echt: een bakkerij voor honden.” Zo titelt de website van de nieuwe ‘Doggo Bakery’. Het is een idee van de Gentse Maeva: in de lockdown ging ze aan het experimenteren met populaire taarten en koekjes in een versie voor honden. De bakkerij lanceerde deze maand, voor Pasen is er nu ook een speciaal pakket om een ‘paaszoektocht’ voor je viervoetige vriend te organiseren. [naar artikel]
Heerlijk chaotisch koken is wat er volgens Laurence Roothooft en Martena Duss gebeurt als het je ontbreekt aan inspiratie – of net wanneer je ervan overloopt. Het resultaat van hun recepten is in ieder geval altijd hetzelfde: lekker, en vaak ook gezellig. [naar artikel]
Wat Wout van Aert (28) allemaal uitspookt tijdens een hoogtestage, kan u grotendeels volgen op Strava. Maar wat eet onze landgenoot tijdens zo’n trainingskamp? De The Athlete’s FoodCoach-app geeft een inkijk in zijn menu. [naar artikel]
Waarom geen taart als hoofdgerecht? Met deze uientaart kan het! De uien worden zacht van smaak in de oven, zelfs een beetje zoet. Heerlijk bij kippenbrochetten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.