Wortelen zijn van nature zoet en dus ideaal voor gebak. Deze hartige, romige worteltaart is klaar in een hazenwip! [naar artikel]
Wortelen zijn van nature zoet en dus ideaal voor gebak. Deze hartige, romige worteltaart is klaar in een hazenwip! [naar artikel]
De paasklokken zijn in aantocht. Niks zo gezellig om dan een uitbundige brunch te organiseren voor vrienden of familie. Foodblogger en interieurliefhebber Morgane Van Marcke legt stap voor stap uit hoe je de tafel op een originele manier kunt dekken, zonder er een rommeltje van te maken. “Kies voor narcissen, die staan nu in bloei en zijn dus goedkoper dan andere bloemen.” [naar artikel]
Een kunstroof, een moord, een pot confituur. Meer heeft bestsellerauteur Jonas Jonasson niet nodig om zijn eigen roman vakkundig de nek om te wringen. [naar artikel]
Wij 21ste-eeuwers hebben wel eens de neiging om de dominantie van ‘zoete’ componenten in onze voeding en ook in veel... The post Neiging naar zoete wijnen geen hedendaags fenomeen: onze voorouders hadden ook zoete tand appeared first on Business AM. [naar artikel]
Elke week legt Check voor u een kookboek op de rooster. Deze week proeven we van het zoete Italiaanse leven, en hoe! [naar artikel]
Aardappelen in alle vormen en maten staan wekelijks bij heel wat Belgen op het menu. De afgelopen jaren vind je naast de klassieke aardappel ook de zoete aardappel terug in de winkelrekken en op onze borden. Maar maak je die zoete aardappel op dezelfde manier klaar? En kan je de gewone aardappel in élk aardappelgerecht vervangen door de zoete versie? We vroegen het aan Reinout Reniere, docent in hotelschool Ter Groene Poorte. [naar artikel]
Simpel en overheerlijk. We kunnen deze taart niet anders beschrijven. Het zoete van de wortels past perfect bij het zoute van de geitenkaas en afgewerkt met verse kruiden. Lekker en je hoeft achteraf niet eens met een schuldgevoel op de weegschaal te gaan staan. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.