Standard pakt in extremis punt na discutabele strafschopfase

17/10/2020 - 22:39
"Club Brugge en Standard hebben elkaar in evenwicht gehouden na een felbevochten topper op Sclessin. Club leek lang op weg naar de drie punten na een doelpunt van Diatta en een gemiste strafschop van Lestienne, maar in de toegevoegde tijd ging de bal weer op de stip na een discutabel hands van Rits. Gavory scoorde wél vanaf elf meter."

1. Standard pakt in extremis punt na discutabele strafschopfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge en Standard hebben elkaar in evenwicht gehouden na een felbevochten topper op Sclessin. Club leek lang op weg naar de drie punten na een doelpunt van Diatta en een gemiste strafschop van Lestienne, maar in de toegevoegde tijd ging de bal weer op de stip na een discutabel hands van Rits. Gavory scoorde wél vanaf elf meter. [naar artikel]

2. Standard pakt in extremis punt tegen Club Brugge na discutabele strafschopfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. Club Brugge trekt felbevochten overwinning over de streep in Kortrijk, Vanaken matchwinnaar na discutabele strafschopfase (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft de verplaatsing naar Kortrijk tot een goed einde gebracht, al liep dat niet van een leien dakje. Kortrijk kwam via Gano op voorsprong, maar via een heerlijke knal van Sobol en een discutabel penaltydoelpunt werd het nog 1-2. De VAR had een drukke namiddag: een Kortrijks doelpunt werd afgekeurd, ook bij de drie andere doelpunten werd het busje geraadpleegd. [naar artikel]

4. Club slikt in extremis gelijkmaker bij Standard na discutabele penaltyfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

1-1 en een meer dan verdiend punt voor Standard. Club Brugge liet zich op Sclessin bijna een hele wedstrijd aftroeven door erg gretige Rouches. Voor rust ontsnapte het tot twee keer toe na zeldzame slordigheden van Mignolet. Standard deed zichzelf tekort, zeker toen Lestienne een strafschop én de herneming miste. Zo leek Diatta na de enige voltrokken Brugse aanval van de match over de puntenverdeling te beslissen, maar in de slotfase kregen de Rouches loon naar werken. Gavory zette een nieuwe penalty na handspel van Rits feilloos om. [naar artikel]

5. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele VAR-ingreep (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De ongeslagen reeks zet zich voort, maar Union lijdt wel puntenverlies. Na een vermakelijke pot voetbal was de leider op weg naar de overwinning tegen Westerlo, maar een discutabele VAR-ingreep in blessuretijd (en dus strafschop voor de Kemphanen) besliste daar anders over. [naar artikel]

6. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele penalty (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE: Hoofdrol voor Wouters bij strafschopfase, Standard heeft schaapjes op het droge (15/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tiende speeldag Ref: Luc Wouters Sclessin Beide teams met 9 op 27 [naar artikel]

8. Selemani bezorgt KV Kortrijk in extremis de drie punten tegen OH Leuven, zowel KVK als OHL kregen discutabele rode kaart (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Rood na amper één minuut, en toch houdt KV Kortrijk de drie punten thuis tegen OH Leuven. Ook de bezoekers kregen rood in een barslechte eerste helft. De wedstrijd leek af te stevenen op een draw, maar Selemani schoot de knappe 2-1-eindstand in de bovenhoek. [naar artikel]

9. LIVE CHELSEA-BURNLEY. Furieuze Kompany pakt rood na discutabele penalty, Palmer pakt uit met heerlijke panenka (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de 4 op 6 tegen West Ham (2-2) en Brentford (2-1) leeft Burnley - een beetje - op hoop. Zeker met ook de puntenaftrek voor Nottingham Forest, plots op slechts vier eenheden, is het behoud niet langer een ‘mission impossible’. Al wacht Kompany op Chelsea een lastige verplaatsing in de Premier League. [naar artikel]

10. LIVEBLOG CHELSEA-BURNLEY. Furieuze Kompany pakt rood na discutabele penalty, Palmer pakt uit met heerlijke panenka (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)