KIJK LIVE. Flitsende start van de wedstrijd! Na Suárez komt ook Lewandowski dicht bij openingstreffer

21/10/2020 - 21:10
"• Allianz Arena - wedstrijd LIVE te zien op VTM2 & HLN.be • Ref: Michael Oliver (ENG) • Titelverdediger Bayern mist geblesseerde Sané en positieve Gnabry • Atlético zonder Diego Costa, maar mét Yannick Carrasco"

1. KIJK LIVE. Doelpuntenfestival in Riyad: hattrick van Vinicius in eerste helft, Lewandowski bezorgt Barça levenslijn (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Clásico in de woestijn. Real Madrid-FC Barcelona om de Supercopa, in Riyad. Vanavond om 20u live en exclusief voor de HLN-abonnee te zien op deze pagina. De ‘Koninklijke’ ging furieus van start met twee doelpunten in drie minuten. De aansluitingstreffer van Lewandowski werd al snel uitgewist door het derde doelpunt van Vinicius Junior. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Kan Lukaku de openingstreffer van Hazard nog uitwissen? (25/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een affiche om naar uit te kijken. Romelu Lukaku krijgt het bezoek van Thibaut Courtois en Eden Hazard. Inter-Real dus, een duel waarin het voor beide teams van moeten is. De Madrilenen hebben 4 op 9, de nerazzurri slechts 2 op 9. Eén ding is zeker: de verliezer doet een dramatische zaak. Kijk op VTM 2 en HLN.be LIVE naar de wedstrijd! De voorbeschouwing start om 20u35. [naar artikel]

3. KIJK LIVE. Sterke start Atlético! Suárez kan net niet binnentikken (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Allianz Arena - wedstrijd LIVE te zien op VTM2 & HLN.be • Ref: Michael Oliver (ENG) • Titelverdediger Bayern mist geblesseerde Sané en positieve Gnabry • Atlético zonder Diego Costa, maar mét Yannick Carrasco [naar artikel]

4. KIJK LIVE. Club start goed aan tweede helft: Dennis en Vanaken dicht bij de 2-1! (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Pakt Club Brugge zes op zes in de Champions League? Lazio mist liefst twaalf spelers, onder meer topspits Ciro Immobile moet passen voor de confrontatie met blauw-zwart. Kijk LIVE naar de wedstrijd op VTM 2 en HLN.be. De voorbeschouwing met Marc Degryse, Jan Mulder en Maarten Breckx start om 20u35. De aftrap in Jan Breydel is om 21u. [naar artikel]

5. KIJK LIVE. 2-1! Lewandowski scoort aansluitingstreffer met heerlijke volley (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Clásico in de woestijn. Real Madrid-FC Barcelona om de Supercopa, in Riyad. Vanavond om 20u live en exclusief voor de HLN-abonnee te zien op deze pagina. De ‘Koninklijke’ ging furieus van start. Al na 10 minuten stond het 2-0 dankzij twee doelpunten van Vinicius Junior. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

6. LIVE. Bayern zet Vertonghen en co ferm onder druk, Lewandowski komt dicht bij 0-1! (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League groep E • Estadio da Luz • Jan Vertonghen versus de machine van Bayern • Wedstrijd LIVE te bekijken op VTM2 [naar artikel]

7. KIJK LIVE. Beerschot plots tot tweemaal toe dicht bij gelijkmaker, KV Mechelen ontsnapt (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 18u • Olympisch Stadion • Kijk op HLN.be LIVE naar de wedstrijd! [naar artikel]

8. LIVE. Zorgen de Rode Duivels opnieuw voor een doelpuntenkermis tegen Lewandowski en co? (14/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

Even leek het een wedstrijd in mineur te worden. Lewandowski scoorde en de kopjes leken - even - naar beneden te gaan bij de Rode Duivels. Wat er dan gebeurde, is voor de geschiedenisboeken: 6-1. Wil Lewandowski revanche nemen? Volg het hier LIVE op de voet! [naar artikel]

9. KIJK LIVE. 4-1! Rodrygo mept onmondig Barcelona tegen het canvas (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Bekerderby op het Lisp: Antwerp dicht bij openingstreffer via Vermeeren en Ekkelenkamp, Lierse houdt zich staande (01/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Vorig jaar maakte Lierse grote indruk in een thriller tegen Anderlecht, deze keer komt met Antwerp de huidige bekerhouder op bezoek. Mogen ze op het Lisp hopen op een stunt? Volg de wedstrijd hier al vanaf 15u45 LIVE! [naar artikel]

11. KIJK LIVE BARCELONA-OSASUNA. Daar is Lewandowski: Poolse spits verlost Barcelona vlak voor het uur! (11/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Krijgen we een Clasico in de finale van de Supercopa - de Spaanse Supercup? Real Madrid plaatste zich ten koste van Atlético, FC Barcelona neemt het vanavond op tegen Osasuna. Iets voor het uur zorgde Lewandowski voor de bevrijdende 1-0. Abonnees kunnen de wedstrijd exclusief live kijken mét commentaar op deze pagina. [naar artikel]

12. LIVE MAN CITY-REAL. Furieuze start van Manchester City, Courtois houdt Haaland van openingsgoal (17/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wie vergezelt Inter in de finale van de Champions League? Real Madrid of Manchester City? De Citizens zijn heer en meester in de openingsfase, Courtois hield Haaland van de openingstreffer. Volg de wedstrijd live op deze pagina of kijk naar de uitzending op VTM2! [naar artikel]

13. LIVE. Lenglet laat na om openingstreffer Carrasco uit te wissen (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Wanda Metropolitano • Geen Suarez • Ref: Jose Munuera [naar artikel]

14. KIJK LIVE. Vanaken zet Rode Duivels al snel op rozen, Trossard komt dicht bij de 3-0! (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Derde WK-kwalificatiematch • Rode Duivels hebben 4 op 6 • King Power At Den Dreef Stadion • Wedstrijd live te bekijken op VTM en HLN.be! [naar artikel]

15. KIJK LIVE. Real lijkt zegezeker tegen tienkoppig Barcelona, hattrick Vinicius in eerste helft (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

16. KIJK LIVE BARCELONA-OSASUNA. Lewandowski, Roberto en Christensen lieten het liggen: Barça rust met 0-0 in Riyad (11/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Krijgen we een Clasico in de finale van de Supercopa - de Spaanse Supercup? Real Madrid plaatste zich ten koste van Atlético, FC Barcelona neemt het vanavond op tegen Osasuna. Goals vielen er nog niet in Riyad, maar Barça had via Lewandowski en Roberto wel de grootste kansen. Abonnees kunnen de wedstrijd exclusief live kijken mét commentaar op deze pagina. [naar artikel]

17. Luis Suarez dicht bij nieuw contract tot 2022 bij Barça (07/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft vanmiddag bevestigd dat de club dicht bij een contractverlenging is met Luis Suarez. De [naar artikel]

18. KIJK LIVE. Doelpuntenfestival in Riyad: Vinicius Junior herstelt dubbele voorsprong Real met hattrick (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Clásico in de woestijn. Real Madrid-FC Barcelona om de Supercopa, in Riyad. Vanavond om 20u live en exclusief voor de HLN-abonnee te zien op deze pagina. De ‘Koninklijke’ ging furieus van start. Al na 10 minuten stond het 2-0 dankzij twee doelpunten van Vinicius Junior. Lewandowski prikte tegen, maar diezelfde Vinicius zette met een penalty de 3-1 op het bord. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

19. LIVE. Lewandowski meteen goed bij schot in duel tussen Mexico en Polen? (22/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

In groep C komen Mexico en Polen in actie. Beide landen hebben met Lozano en Lewandowski doelpuntenmakers in de rangen. Volg de wedstrijd hier LIVE! [naar artikel]

20. Barcelona spoelt Clasico-kater weg met flitsende acht minuten en klassegoals van Robert Lewandowski (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Na de nederlaag van afgelopen weekend in de Clasico bij Real Madrid (3-1) heeft FC Barcelona zich herpakt met een goede overwinning op Villarreal. Dankzij een paar flitsende minuten werd het 3-0. [naar artikel]

21. LIVE. Lestienne komt na één minuut al dicht bij openingstreffer! (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin • Aftrap: 16u15 • Standard mist Mehdi Carcela door een coronabesmetting • Eupen kon nog maar 1 keer winnen in Luik [naar artikel]

22. KIJK LIVE. Napoli ontsnapt aan vroege achterstand: Cristiano Ronaldo dicht bij openingstreffer (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Coppa Italia • Stadio Olimpico • Mertens blijft 2 jaar langer bij Napoli • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

23. LIVE. Sint-Truiden komt dicht bij openingstreffer! (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Aftrap: 18 uur • Stayen [naar artikel]

24. LIVE. Antwerp heeft het moeilijk, Sint-Truiden komt dicht bij openingstreffer! (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE BRENTFORD-BURNLEY. Clarets op achtervolgen aangewezen na openingstreffer Wissa (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De start van Vincent Kompany bij Burnley verloopt voorloopig niet vlekkeloos. Ook tegen Brentfort kwam zijn team al snel op achterstand. Wissa rondde een knappe aanval af. Volg de wedstrijd hieronder LIVE. [naar artikel]