KIJK LIVE. 2-1! Lewandowski scoort aansluitingstreffer met heerlijke volley

14/01/2024 - 20:40
"Een Clásico in de woestijn. Real Madrid-FC Barcelona om de Supercopa, in Riyad. Vanavond om 20u live en exclusief voor de HLN-abonnee te zien op deze pagina. De ‘Koninklijke’ ging furieus van start. Al na 10 minuten stond het 2-0 dankzij twee doelpunten van Vinicius Junior. Volg de wedstrijd hier live!"

1. KIJK LIVE. Doelpuntenfestival in Riyad: hattrick van Vinicius in eerste helft, Lewandowski bezorgt Barça levenslijn (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Clásico in de woestijn. Real Madrid-FC Barcelona om de Supercopa, in Riyad. Vanavond om 20u live en exclusief voor de HLN-abonnee te zien op deze pagina. De ‘Koninklijke’ ging furieus van start met twee doelpunten in drie minuten. De aansluitingstreffer van Lewandowski werd al snel uitgewist door het derde doelpunt van Vinicius Junior. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

2. KIJK LIVE. GOAL! Gakpo scoort al vroeg in de tweede helft de aansluitingstreffer voor PSV (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

3. KIJK LIVE. De Bruyne scoort bijna met heerlijke omhaal (28/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Parc des Princes • Match live op VTM 2 en HLN.be! • Ref: Felix Brych [naar artikel]

4. KIJK LIVE. Bayern heeft weer hoop: Choupo-Moting kopt aansluitingstreffer voorbij Navas na knappe voorzet Pavard (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Heenwedstrijd kwartfinale • Allianz Arena • Aftrap: 21u • Bayern moet het zonder Lewandowski en Gnabry doen [naar artikel]

5. KIJK LIVE. Bayern heeft weer hoop: Choupo-Moting kopt aansluitingstreffer voorbij Navas na knappe voorzet Kimmich (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. KIJK LIVE. 4-1! Rodrygo mept onmondig Barcelona tegen het canvas (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. KIJK LIVE. Real lijkt zegezeker tegen tienkoppig Barcelona, hattrick Vinicius in eerste helft (14/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. Invaller Claes knalt Genkse U21 met heerlijke volley naar bekerfinale (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Een piepjonge Genkse belofteploeg plaatste zich vrijdagavond ten koste van Club Brugge voor de bekerfinale U21. Een heerlijke volley van invaller Claes besliste in een hectisch slot over winst en verlies: 2-1. [naar artikel]

9. KIJK LIVE. GOAL! Mendy schiet Real met héérlijke plaatsbal op voorsprong (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Heenwedstrijd achtste finales • Eden Hazard geblesseerd • Kijk live op HLN of VTM 2! [naar artikel]

10. Standard viert 125ste verjaardag met verdiende zege tegen matig KRC Genk, uitblinker Kawabe pakt uit met heerlijke volley (25/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Na Anderlecht en Club Brugge ging ook een matig KRC Genk onderuit op Sclessin (1-0). Een heerlijke volley van Kawabe was één van de weinige hoogtepunten van een magere match, Racing zakt na een tweede uitnederlaag op rij terug naar een gedeelde vijfde plaats. [naar artikel]

11. Een heerlijke plaatsbal, een knappe volley en een penaltysave: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een heerlijke plaatsbal, een knappe volley en een penaltysave: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]

12. LIVE. Leverkusen en Bayern houden elkaar in evenwicht na heerlijke goal Schick en weggever voor Lewandowski (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• BayArena [naar artikel]

13. LIVE. FC Barcelona moet alweer achtervolgen na héérlijke volley van Messi in Sevilla (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Navas rondt counter af voor 1-0 [naar artikel]

14. KIJK LIVE. Engelsen zoeken aansluitingstreffer, Duivels komen er even niet meer uit (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Kijk LIVE naar het Nations League-duel op VTM en HLN.be • België bij winst tegen Engeland én verlies van Denemarken tegen IJsland zeker van Final 8 • King Power at Den Dreef stadion • Bekijk de doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd op DEZE PAGINA. [naar artikel]

15. LIVE. Zorgen de Rode Duivels opnieuw voor een doelpuntenkermis tegen Lewandowski en co? (14/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

Even leek het een wedstrijd in mineur te worden. Lewandowski scoorde en de kopjes leken - even - naar beneden te gaan bij de Rode Duivels. Wat er dan gebeurde, is voor de geschiedenisboeken: 6-1. Wil Lewandowski revanche nemen? Volg het hier LIVE op de voet! [naar artikel]

16. KIJK LIVE. Engeland betere ploeg in de tweede helft, maar aansluitingstreffer blijft uit (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

17. KIJK LIVE BARCELONA-OSASUNA. Daar is Lewandowski: Poolse spits verlost Barcelona vlak voor het uur! (11/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Krijgen we een Clasico in de finale van de Supercopa - de Spaanse Supercup? Real Madrid plaatste zich ten koste van Atlético, FC Barcelona neemt het vanavond op tegen Osasuna. Iets voor het uur zorgde Lewandowski voor de bevrijdende 1-0. Abonnees kunnen de wedstrijd exclusief live kijken mét commentaar op deze pagina. [naar artikel]

18. KIJK LIVE. ‘t Wordt dan toch nog spannend: Muleka kopt aansluitingstreffer prachtig voorbij Vandevoordt! (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Racing Genk spelen vanavond de finale van de Croky Cup. De Rouches kunnen de beker voor een negende keer winnen, voor Genk zou het een vijfde exemplaar betekenen. Wie trekt aan het langste eind? Kijk op HLN.be en VTM 2 live naar de partij. [naar artikel]

19. LIVE ANDERLECHT-VILLARREAL. Daar is de 1-1! Dreyer scoort de heerlijke gelijkmaker voor Anderlecht (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond ontvangt Anderlecht Villarreal in de achtste finales van de Conference League. Anderlecht scoorde dankzij een heerlijke knal van Dreyer de gelijkmaker. Doen ze daar nog een doelpunt bij? Volg de match live op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

20. KIJK LIVE. Mbappé slaat opnieuw toe: Franse ster zet Bayern-defensie te kijk en knalt PSG naar nieuwe voorsprong! (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Krijgen we nog een mirakel? Seferovic scoort opnieuw, Zwitserland heeft aansluitingstreffer beet (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finale • Aftrap: 21u • Ref: Fernando Rapallini (Arg) • Boekarest [naar artikel]

22. KIJK. Heerlijke omhaal: Christian Benteke scoort fraai doelpunt in de MLS (30/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoe zou het nog zijn met Christian Benteke (32)? De 45-voudige Rode Duivel heeft vannacht nog eens van zich laten spreken met een heerlijke omhaal voor DC United, dat op de 10e speeldag in de MLS met 3-0 won van Charlotte. Goed voor zijn vijfde doelpunt in tien wedstrijden dit seizoen. [naar artikel]

23. VIDEO. Gündogan schiet Manchester City met heerlijke volley al na amper 12 (!) seconden op voorsprong tegen Man United in finale FA Cup (03/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City is uitstekend van start gegaan in de finale van de FA Cup tegen stadsgenoot United. Al na amper 12 seconden opende aanvoerder Ilkay Gündogan de score met een heerlijke volley. Het is - niet verwonderlijk - het snelste doelpunt ooit in een FA Cup-finale. [naar artikel]

24. KIJK LIVE BARCELONA-OSASUNA. Lewandowski, Roberto en Christensen lieten het liggen: Barça rust met 0-0 in Riyad (11/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Krijgen we een Clasico in de finale van de Supercopa - de Spaanse Supercup? Real Madrid plaatste zich ten koste van Atlético, FC Barcelona neemt het vanavond op tegen Osasuna. Goals vielen er nog niet in Riyad, maar Barça had via Lewandowski en Roberto wel de grootste kansen. Abonnees kunnen de wedstrijd exclusief live kijken mét commentaar op deze pagina. [naar artikel]