Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Al sinds maart in quarantaine, omdat het niet anders kan: “De kans dat ik sterf is te groot”

23/10/2020 - 16:05
"Lockdown 2.0? En wat als er aan de eerste nooit een einde kwam? Deze drie mensen deden niet mee aan versoepelingen, horecabezoeken en daguitstappen en zitten al sinds maart in een zelfopgelegde quarantaine. Omdat het virus hen de stuipen op het lijf jaagt, of nog veel erger: een besmetting dodelijk kan zijn."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Al sinds maart in quarantaine, omdat het niet anders kan: “De kans dat ik sterf is te groot” (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Lockdown 2.0? En wat als er aan de eerste nooit een einde kwam? Deze drie mensen deden niet mee aan versoepelingen, horecabezoeken en daguitstappen en zitten al sinds maart in een zelfopgelegde quarantaine. Omdat het virus hen de stuipen op het lijf jaagt, of nog veel erger: een besmetting dodelijk kan zijn. [naar artikel]


2. “Al sinds maart in quarantaine, omdat het niet anders kan”: zij deden uit eigen keuze niet mee aan versoepelingen (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Lockdown 2.0? En wat als er aan de eerste nooit een einde kwam? Deze vier mensen deden niet mee aan versoepelingen, horecabezoeken en daguitstappen en zitten al sinds maart in een zelfopgelegde quarantaine. Omdat het virus hen de stuipen op het lijf jaagt, of nog veel erger: omdat een besmetting dodelijk kan zijn. [naar artikel]


3. Gedraagt jouw huisdier zich ook anders sinds de quarantaine? Dat is niet raar (31/03/2020 - Het Nieuwsblad)

Miauwt je kat meer dan gewoonlijk? Of legt je hond meer drollen dan voor de quarantaine? Dat kan. Want ook onze huisdieren hebben last van de coronacrisis. “Katten en honden zijn gewoontedieren. Daarom is het belangrijk om een nieuwe routine vast te leggen”, zegt Christel Moons, professor diergedrag en dierenwelzijn aan de UGent. [naar artikel]


4. "Rose Wylie schildert omdat ze niet anders kan. Beter nog: omdat ze de schilderkunst zelf is" (05/08/2018 - De Morgen)

Marc Didden houdt niet van de zomer en schrijft hem dan maar van zich af. [naar artikel]


5. Generatie 9/11: ‘Ervoor voelde ik me anders omdat we thuis minder geld hadden, erna omdat we een andere kleur hadden’ (09/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Generatie 9/11 in België: ‘Ervoor voelde ik me anders omdat we thuis minder geld hadden, erna omdat we een andere kleur hadden’ (11/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Etenswaren fors duurder geworden: omdat ze moeilijker tot bij ons raken, omdat we andere dingen eten én omdat we door corona minder op de prijs letten (31/08/2020 - Het Nieuwsblad)

Groenten: plus 5 procent. Fruit: plus dik 10 procent. Fruitsap: plus 9 procent. Veel voedingsproducten zijn fors duurder dan een jaar geleden, zo blijkt uit cijfers van de overheid. Omdat ze moeilijker tot bij ons geraken, omdat we andere dingen eten, én omdat we door corona minder op de prijs letten. [naar artikel]


8. Els Dottermans: ‘Ik heb nu een jaar niet gespeeld. Omdat ik een vrouw ben, omdat ik te oud ben, omdat ik te duur ben?’ (29/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Heeft het zin om 16 miljoen Italianen in quarantaine te plaatsen? En kan zo’n quarantaine ook in ons land? (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Italiaanse regering besliste miljoenen Italianen in het noorden van het land in quarantaine te plaatsen tot 3 april. Maar heeft die maatregel... [naar artikel]


10. Meer dan 2.000 leerlingen en leerkrachten van scholen in Kontich en Edegem in quarantaine na besmetting met Britse variant: ook burgemeester Edegem in quarantaine (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

De kleuter- en lagereschool OLFA in Edegem én het secundair Sint-Jozef in Kontich gaan met onmiddellijke ingang toe. Meer dan 2.000 leerlingen en leerkrachten moeten onmiddellijk in quarantaine. Ook hun familie moet hetzelfde ondergaan. Maandag en dinsdag zal het UZA met een testcentrum naar de scholen komen om iedereen te testen. Burgemeester Koen Metsu van Edegem moet zelf in quarantaine want zijn twee kinderen lopen school in Edegem. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!