Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. Meunier in de basis, Thorgan Hazard en Witsel op de bank

24/10/2020 - 18:08
"• Bundesliga • Speeldag 5 • Vierde zege voor Dortmund? • Aftrap: 18u30"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE. Meunier in de basis, Thorgan Hazard en Witsel op de bank (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Speeldag 5 • Vierde zege voor Dortmund? • Aftrap: 18u30 [naar artikel]


2. FT buitenland. Vermaelen verliest met Barça bij Leganes - Thorgan Hazard en Meunier scoren - Dortmund en Witsel halen verschroeiend uit (26/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Paris Saint-Germain heeft in de Franse competitie na zeven duels nog altijd de maximale score. De landskampioen won ook van Stade Reims: 4-1. De... [naar artikel]


3. LIVE (15u30). Dortmund zonder Thorgan Hazard tegen Augsburg, Witsel en Meunier wel aan aftrap (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• WWK Arena [naar artikel]


4. LIVE. Dortmund zonder Thorgan Hazard tegen Augsburg, Witsel en Meunier wel aan aftrap (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• WWK Arena • 15u30 • Thorgan Hazard out met spierscheur, Meunier en Witsel wél op post • Beide teams wonnen hun eerste match [naar artikel]


5. Borussia Dortmund verwelkomt na Axel Witsel en Thomas Meunier ook Thorgan Hazard op trainingskamp (29/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Na een voorbereiding van bijna vier weken zonder EK-gangers is het lange wachten op de topspelers voor Marco Rose, de nieuwe trainer van Borussia Dortmund, zo goed als voorbij. [naar artikel]


6. Thorgan Thursday: Hazard sluit na Witsel en Meunier opnieuw aan bij Borussia Dortmund (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na een voorbereiding van bijna vier weken zonder EK-gangers is het lange wachten op de topspelers voor Marco Rose, de nieuwe trainer van Borussia Dortmund, zo goed als voorbij. [naar artikel]


7. Thorgan Hazard ontbreekt nog door blessure bij Dortmund in Champions League, Meunier en Witsel wel mee naar Istanboel (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund kan in de eerste groepswedstrijd van de Champions League op het veld van het Turkse Besiktas geen beroep doen op Thorgan Hazard. De Rode Duivel is nog niet speelklaar na een enkelblessure en stapte dinsdag niet mee op het vliegtuig richting Istanboel. [naar artikel]


8. Live - België-Marokko. Martínez verrast met opstelling: Meunier, Onana en Thorgan Hazard in de basis, Lukaku op de bank (27/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Martinez verrast: Rode Duivels met Thorgan Hazard, Meunier en Onana in de basis tegen Marokko (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Roberto Martinez schakelt tactisch bij tegen Marokko. Om de snelheid van de Marokkanen op te vangen zal de bondscoach in balverlies voor een viermansdefensie, kiezen. Jan Vertonghen en Toby Alderweireld zullen die verdediging dragen met hun ervaring en dat betekent ook dat talisman Leander Dendoncker op de bank begint. Thorgan Hazard zal ook in de basis starten, net zoals Thomas Meunier en Amadou Onana die de plek inneemt van Youri Tielemans op het middenveld. [naar artikel]


10. Live - Martínez verrast met opstelling: Meunier, Onana en Thorgan Hazard in de basis, Lukaku op de bank (27/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!