LIVE. Doet Juventus na de rust wat aan de achterstand?

28/10/2020 - 22:05
"• Tweede speeldag • Groep G • Aftrap: 21u • Messi versus Ronaldo?"

1. LIVE. Doet Juventus na de rust wat aan de achterstand? (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag • Groep G • Aftrap: 21u • Messi versus Ronaldo? [naar artikel]

2. LIVESTREAM COPA DEL REY. Atlético duikt met achterstand de rust in, zien we jarige Vermeeren na de rust op het veld? (07/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de Copa del Rey, de Spaanse beker, speelden Mallorca en Real Sociedad gisteren 0-0 gelijk. Maar dé affiche van de halve finales is voor vandaag. Namelijk die tussen Atlético Madrid en Athletic Bilbao. Zet Vermeeren meteen een grote stap naar een finale met z’n nieuwe ploeg? Bekijk de match als HLN-abonnee exclusief op deze pagina! [naar artikel]

3. LIVE. AA Gent doet te weinig met overwicht en gaat met achterstand de rust in tegen KV Oostende (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 24 • Ghelamco Arena • AA Gent onder meer zonder Odjidja, Tissoudali en Depoitre [naar artikel]

4. LIVEBLOG UNION-RWDM. Doet RWDM na de rust nog iets aan de 2-0-achterstand? (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na het gelijkspel in de topper tegen Anderlecht kijkt Union met RWDM opnieuw een stadsgenoot in de ogen. Knoopt de koploper weer aan met de overwinning? Volg het duel in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVE. Wat een wedstrijd: Napoli komt terug na 3-0 achterstand tegen Juventus (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Tweede speeldag Serie A [naar artikel]

6. LIVE. Juventus op achterstand! 0-1 voor Hellas Verona na wereldgoal Veloso (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Serie A • Aftrap: 18u • Allianz Stadium • Juventus verspeelde vorig weekend tegen Fiorentina voor het eerst punten [naar artikel]

7. LIVE. Knabbelt Juventus aan achterstand in topper tegen Milan? (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 16 • Aftrap: 20u45 • Leider AC Milan heeft 10 punten meer dan Juve [naar artikel]

8. LIVE. Géén 2-0! Serieuze misser van Lautaro, Juventus ontsnapt aan dubbele achterstand (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 20u45 • Giuseppe Meazza • Ref: Daniele Doveri [naar artikel]

9. LIVE. Kunnen Saelemaekers en AC Milan 1-0-achterstand nog ophalen bij Juventus? (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 20u45 • Allianz Stadium • Ref: Daniele Doveri [naar artikel]

10. LIVE. Werk aan de winkel na de pauze: bleek Juventus kijkt tegen achterstand aan in topper tegen Inter (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 9de speeldag • Aftrap: 20u45 • Allianz Stadium • Juventus won na een slechte start z'n laatste zes matchen [naar artikel]