Sporza

Tubeke haalt achterstand op tegen onmondig OH Leuven

14/01/2017 - 22:09
"Oud-Heverlee Leuven heeft in eigen stadion een zure nederlaag geleden tegen Tubeke. OHL kwam op voorsprong, maar kon die niet verdedigen."

1. Tubeke haalt achterstand op tegen onmondig OH Leuven (14/01/2017 - Sporza)

Oud-Heverlee Leuven heeft in eigen stadion een zure nederlaag geleden tegen Tubeke. OHL kwam op voorsprong, maar kon die niet verdedigen. [naar artikel]

2. LIVE. Onmondig Anderlecht met achterstand rust in, Gent op weg naar vijfde plek (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Ghelamco Arena • Laatste speeldag play-off 1 • Anderlecht moet winnen om vijfde plaats te pakken [naar artikel]

3. Onmondig Racing Genk komt dubbele achterstand dit keer niet te boven, Eupen boekt eerste thuiszege (02/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wat Racing Genk klaarde tegen Antwerp, kon het niet tegen Eupen. In vier minuten tijd zorgden Bolingi en Amat voor een dubbele Limburgse... [naar artikel]

4. AA Gent duikt de top-vier binnen: Buffalo’s winnen nipt van offensief onmondig OH Leuven (04/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Derde opeenvolgende competiezege voor AA Gent dat aan één doelpunt voldoende had om de drie punten uit Leuven mee te nemen. Tissoudali scoorde immers al voor rust met een gelukje en besliste zo uiteindelijk een duel dat vooral na rust echt boeiend werd om te volgen. OH Leuven koos dan ook vol voor de aanval maar miste efficiëntie in de zone van de waarheid. [naar artikel]

5. LIVE: Droomstart voor Gent, Tobe Leysen voorkomt erger voor onmondig OH Leuven (21/12/2023 - Sporza)

Vanavond staat er een match op het programma in de Jupiler Pro League: nummer 3 KAA Gent krijgt staartploeg OH Leuven over de vloer. Spoelt Gent de zure nederlaag tegen Club Brugge (2-0) door? Of wint OHL een eerste keer in twee maanden? Volg de match hier live. [naar artikel]

6. Tubeke buigt tegen Lommel United 2-0 achterstand om in sensationele 3-6 zege! (08/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Propaganda voor Eerste Klasse B vanavond met de partij tussen Lommel United en Tubeke. De Limburgers zitten al enkele weken in een dip en hoopten [naar artikel]

7. Tubeke buigt 2-0 achterstand om in sensationele 3-6 zege tegen Lommel United (dat trainer meteen buitengooit) (08/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

8. Anderlecht geeft nog maar eens zege uit handen in het slot, OH Leuven haalt 2-0 achterstand op (18/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht is er weer niet in geslaagd om te winnen. OHL boog een 2-0 achterstand nog om naar 2-2. Dat was zeker een terecht resultaat, maar achteraf was er maar één discussie. Waarom werd de penalty na handspel van Tshimanga in de slotfase nog geannuleerd? Standard kreeg tegen Club wel een elfmeter na erg discutabel hands. Weet iemand nog hoe het werkt? Paars-wit blijft achter met 14 op 27 [naar artikel]

9. Club Brugge geeft visitekaartje af tegen onmondig Lokeren (29/07/2017 - De Redactie)

Club Brugge heeft zich uitstekend herpakt na de teleurstelling in Europa. Lokeren was de ideale sparring partner voor Club. Zelfs met zijn tienen liep de score op tot 0-4. [naar artikel]

10. Onmondig Club Brugge wacht met scoreloos gelijkspel moeilijke opgave in Athene (17/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft een uitgelezen kans om volgende week met een goede uitgangspositie naar de Griekse hoofdstad af te zakken, laten liggen. Hoewel [naar artikel]