Regula Ysewijn, op Vier te zien als jurylid in Bake Off Vlaanderen, heeft een kerstboek uit. Niet zomaar eentje, maar het kookboek van Downton Abbey, het Britse kostuumdrama over een aristocratisch gezin in een Engels landhuis. Voor Regula, groot liefhebber van Engeland, was dat een buitenkans: schrijven voor een miljoenenpubliek. Hoewel, dat deed ze al, want haar vorige boek, The British Baking Book, hoort volgens The New Yorker tot de tien beste kookboeken van 2020. [naar artikel]
Macarons, tarte tatin, appelbollen en beignets… Krijgt u ook al trek in al dat lekkers? Op woensdag ziet u het gegarandeerd passeren in ‘Bake Off Vlaanderen’. Aan auteur en voedselhistoricus Regula Ysewijn de heerlijke taak om al die bakcreaties te beoordelen.“Voor velen klinkt dat als muziek in de oren, maar zo simpel is het niet. Een professionele beoordeling is pittig. Je moet alle lagen van een smaak perfect kunnen ontleden.” [naar artikel]
Een huis weerspiegelt de ziel van z’n bewoners. Dat gaat zeker op voor Regula Ysewijn (37) van ‘Junior Bake Off’, haar interieur is net zo buitengewoon als haar stijl en persoonlijkheid. “Mijn man en ik zijn allebei dol op vintage spullen die we op rommelmarkten vinden”, zegt Regula, die verliefd is op haar huis. [naar artikel]
Regula Ysewijn, auteur van ‘Brits bakboek’, keurt iedere week de (mis)baksels die in ‘Bake Off Vlaanderen’ tevoorschijn worden getoverd. Maar hoe... [naar artikel]
Een huis weerspiegelt de ziel van z’n bewoners. Dat gaat zeker op voor Regula Ysewijn (37) van ‘Junior Bake Off’, haar interieur is net zo buitengewoon als haar stijl en persoonlijkheid. “Mijn man en ik zijn allebei dol op vintage spullen die we op rommelmarkten vinden”, zegt Regula, die verliefd is op haar huis. [naar artikel]
Goede bakvormen zijn het halve werk als je aan cake of taart begint. Maar hoe zorg je ervoor dat ze niet roesten en dat je halve cake niet telkens aan de bodem blijft plakken? Regula Ysewijn is dol op taarten bakken, en dus de ideale expert om advies te vragen over bakken en bakvormen. [naar artikel]
De Britse keuken is níét miserabel, supermarkten moeten een verbod krijgen om vlees te verkopen, en zelf taart bakken is een belangrijke bijdrage aan de wereldvrede, vindt Miss Foodwise Regula Ysewijn. 'Brexit toont fijntjes aan hoe krankzinnig onze voedselketen in elkaar zit.' [naar artikel]
Sla jij ook elke keer enthousiast opnieuw aan het bakken, om vervolgens een ingezakte cake de oven uit te halen? Of vind je het moeilijk in te schatten hoé warm je oven precies moet zijn en vooral: op welke stand je die cake moet bakken? ‘Bake Off’-queen Regula Ysewijn heeft voor elk bakprobleem een oplossing. “Vergeet je bakvormen al zeker niet in te vetten”, steekt ze van wal. Ze deelt haar zeven ultieme baktips én twee recepten uit haar nieuwste kookboek. [naar artikel]
Humor, mooie jurken en krokante kritiek: het zijn de dingen die van Regula Ysewijn (38) een geweldig ‘Bake Off’-jurylid maken. Dit keer wikt en weegt de bakkoningin haar 7 favoriete restaurants doorheen heel ons land. “Hier kan je eten zoals in Noma, het beste restaurant ter wereld uit Denemarken, maar dan zonder een maandloon kwijt te zijn”, tipt ze. Waar vind je haar terug als ze niét aan het bakken is? [naar artikel]
Je kan gerust zeggen dat jurylid Regula Ysewijn (34) een opvallende verschijning is in 'Bake Off Vlaanderen'. Ze onderhoudt zorgvuldig haar... [naar artikel]
Het dierbare horloge dat Regula Ysewijn kreeg voor haar communie, is terecht. Na een oproep in het middagprogramma van Radio 2 in Antwerpen is de dame opgedoken die het horloge foutief meekreeg in winkelketen Inno. "Ik ben zo blij", reageert Regula. [naar artikel]
Goede bakvormen zijn het halve werk als je aan cake of taart begint. Maar hoe zorg je ervoor dat ze niet roesten en dat je halve cake niet telkens aan de bodem blijft plakken? Regula Ysewijn is dol op taarten bakken, en dus de ideale expert om advies te vragen over bakken en bakvormen. [naar artikel]
U kent Regula Ysewijn (38) als het strenge maar rechtvaardige jurylid in Bake Off Vlaanderen. Maar haar hart ligt ook en vooral bij ons culinaire erfgoed en bij Engeland. Al heeft dat land haar hart gebroken. ‘Er is echt iets gekraakt.’ [naar artikel]
U kent Regula Ysewijn (38) als het strenge maar rechtvaardige jurylid in Bake Off Vlaanderen. Maar haar hart ligt ook en vooral bij ons culinaire erfgoed en bij Engeland. Al heeft dat land haar hart gebroken. ‘Er is echt iets gekraakt.’ [naar artikel]
Regula Ysewijn van ‘Bake off Vlaanderen’ is niet alleen fan van het betere gebak. Ze is ook een echte anglofiel en volgt met grote belangstelling het Britse koningshuis. Al moet ze van koning Charles niet veel weten. “Ze hadden beter William koning gemaakt.” [naar artikel]
Regula Ysewijn, bekend als jurylid in Bake Off Vlaanderen, is radeloos op zoek naar het horloge dat ze voor haar plechtige communie kreeg. "Wij hadden het niet breed en mijn vader had er lang voor gespaard. Ik liet gisteren de batterij vervangen in de Inno maar daar hebben ze het meegegeven aan een andere vrouw", zegt Ysewijn op Radio 2 Antwerpen. [naar artikel]
‘Bake Off Vlaanderen’-jurylid Regula Ysewijn (36) heeft een nieuw bakboek op haar naam staan. ‘Brits bakboek’ brengt een ode aan de Britse... [naar artikel]
Geen reeks die de voorbije jaren zo tot de verbeelding sprak als het historische drama ‘Downton Abbey’. Na zes succesvolle seizoenen en de film ‘Downton Abbey’ werd vorig jaar ‘Downton Abbey: A New Era’ gelost. [naar artikel]
is culinair auteur en jurylid in het Vier-programma Bake Off Vlaanderen. Maar hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had ze 14 minuten en 20 seconden nodig. [naar artikel]
“Bakkers klaar? En bakken maar!” Het populaire Play4-programma ‘Bake Off Vlaanderen’ komt dit jaar opnieuw met een kerstspecial. Daarin zullen vier bekende koppen de strijd met elkaar aangaan. De eerste kandidaat is stand-upcomedian Lukas Lelie (33). Dat maakte ‘Bake Off’-jurylid Regula Ysewijn (40) maandagavond bekend tijdens de ‘De ideale wereld’. [naar artikel]
Ook fan van Lierse vlaaikes, krakelingen of lacquemants? Met Van wafel tot koek in de hand bak je ze voortaan zelf. Regula Ysewijn (39) schreef een boek met recepten en verhalen over gebak uit het hart van de Lage Landen. “In de 16de eeuw werd suiker geraffineerd en verhandeld in Antwerpen.” [naar artikel]
Met hashtags als #bakecorona en #coronacreation wordt opgeroepen om de komende weken thuis creatief bezig te zijn en de resultaten online te delen. “Van iets bakken word je vrolijk, je hebt iets lekkers om te eten en zo blijf je positief”, zegt Regula Ysewijn van Bake Off Vlaanderen die #bakecorona lanceerde. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.