Regula Ysewijn, auteur van ‘Brits bakboek’, keurt iedere week de (mis)baksels die in ‘Bake Off Vlaanderen’ tevoorschijn worden getoverd. Maar hoe... [naar artikel]
Macarons, tarte tatin, appelbollen en beignets… Krijgt u ook al trek in al dat lekkers? Op woensdag ziet u het gegarandeerd passeren in ‘Bake Off Vlaanderen’. Aan auteur en voedselhistoricus Regula Ysewijn de heerlijke taak om al die bakcreaties te beoordelen.“Voor velen klinkt dat als muziek in de oren, maar zo simpel is het niet. Een professionele beoordeling is pittig. Je moet alle lagen van een smaak perfect kunnen ontleden.” [naar artikel]
De Britse keuken is níét miserabel, supermarkten moeten een verbod krijgen om vlees te verkopen, en zelf taart bakken is een belangrijke bijdrage aan de wereldvrede, vindt Miss Foodwise Regula Ysewijn. 'Brexit toont fijntjes aan hoe krankzinnig onze voedselketen in elkaar zit.' [naar artikel]
Vanavond en wellicht ook de komende dagen is het gezellig tafelen met familie en vrienden. Dat betekent vaak het ene na het andere gerecht waar de gastheer of -vrouw veel te veel van heeft voorzien. Maar welke restjes kunnen gerust nog een maand in de diepvriezer en welke kiepert u het best regelrecht in de vuilnisbak? Wat met dat sappige gourmetvlees, die halve fles wijn en die taart met crème au beurre? We vroegen het aan kok Wim Ballieu, culinair auteur (met een passie voor patisserie) Regula Ysewijn en wijnkenner Sepideh Sedaghatnia. [naar artikel]
‘Bake Off Vlaanderen’-jurylid Regula Ysewijn (36) heeft een nieuw bakboek op haar naam staan. ‘Brits bakboek’ brengt een ode aan de Britse... [naar artikel]
Reizen met een vleugje alcohol zitten in de lift. En het hoeft niet altijd wijn of champagne te zijn. Wij gingen op portotrip naar de Dourovallei... [naar artikel]
Regula Ysewijn (36) van ‘Bake Off Vlaanderen’ ziet er perfect uit: kleurrijk en origineel, smetteloos en kreukvrij. Dedication, zou Smos zeggen, want wanneer ze op de set verwacht wordt, moet ze al om vier uur uit de veren om haar knielange haar op te steken. En dan vond ze ook nog eens tijd om een kookboek voor ‘Downton Abbey’ te schrijven. “De lancering van ‘The Official Downton Abbey Christmas Cookbook’ en mijn andere boek ‘Oats in the North’ ging normaal gepaard met een grootse tournee door Amerika.” [naar artikel]
is culinair auteur en jurylid in het Vier-programma Bake Off Vlaanderen. Maar hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had ze 14 minuten en 20 seconden nodig. [naar artikel]
Regula Ysewijn, op Vier te zien als jurylid in Bake Off Vlaanderen, heeft een kerstboek uit. Niet zomaar eentje, maar het kookboek van Downton Abbey, het Britse kostuumdrama over een aristocratisch gezin in een Engels landhuis. Voor Regula, groot liefhebber van Engeland, was dat een buitenkans: schrijven voor een miljoenenpubliek. Hoewel, dat deed ze al, want haar vorige boek, The British Baking Book, hoort volgens The New Yorker tot de tien beste kookboeken van 2020. [naar artikel]
Een huis weerspiegelt de ziel van z’n bewoners. Dat gaat zeker op voor Regula Ysewijn (37) van ‘Junior Bake Off’, haar interieur is net zo buitengewoon als haar stijl en persoonlijkheid. “Mijn man en ik zijn allebei dol op vintage spullen die we op rommelmarkten vinden”, zegt Regula, die verliefd is op haar huis. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.