Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zieke Cercle-doelman Miguel Van Damme wordt voor het eerst papa

14/11/2020 - 14:41
"Een opsteker voor Miguel Van Damme (27). De doelman van Cercle Brugge, die opnieuw vecht tegen kanker, en zijn vrouw Kyana (27) worden voor de eerste keer ouders. Dat meldt het paar op Instagram."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Cercledoelman Miguel Van Damme strijdt tegen leukemie: 'Ik wilde niet tonen dat ik ziek was' (10/11/2016 - Knack)

Miguel Van Damme, 23 jaar, doelman van Cercle Brugge begon op 25 juni zijn strijd tegen leukemie. [naar artikel]


2. Onze Cercle-watcher Luc Verweirder schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


3. Onze Cercle-watcher schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


4. Knap eerbetoon aan Miguel Van Damme: Anderlecht speelt met ‘Miguel’ op truitjes die daarna geveild worden voor goede doel (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een knap gebaar van Anderlecht. De spelers van paars-wit spelen in de topper tegen Club Brugge met ‘Miguel’ als naam op de rug. Een eerbetoon aan... [naar artikel]


5. Cercle Brugge wil Miguel Van Damme gepast eren: “We laten ons hoofd niet hangen, dat is het laatste wat Miguel zou willen” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Cercle Brugge is in diepe rouw na het overlijden van Miguel Van Damme. Woensdagavond was er een publiek rouwmoment aan het Jan Breydelstadion, zaterdag is er de begrafenis en zondag volgt al de competitiewedstrijd tegen AA Gent. Een rollercoaster van emoties. De Vereniging wil er alles aan doen om haar doelman de komende dagen gepast te eren. “Alles met het volle respect voor zijn vrouw, dochter en ouders.” [naar artikel]


6. Kyana Dobbelaere, de weduwe van Miguel Van Damme: ‘Ik hield het vol omdat Miguel zo sterk was’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. De weduwe van Miguel Van Damme: ‘De living stond vol met kloeke beren die weenden, maar Miguel zelf toonde geen emotie meer’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Kyana Dobbelaere, weduwe van Miguel Van Damme, doet nog één keer haar verhaal: "Ik scrolde door oude foto’s en was precies vergeten hoe Miguel er toen uitzag. Want ik heb hem bijna altijd ziek geweten” (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op 29 maart vorig jaar werd het plots winter in volle lente. Kyana Dobbelaere moest afscheid nemen van haar echtgenoot Miguel Van Damme — vader van haar dochtertje Camille (1,5) — na een oneerlijke strijd tegen leukemie. VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe nodigde Kyana uit voor een gesprek - nog één keer wil ze haar verhaal doen - en een wandeltocht te paard aan zee. “Het afgelopen jaar was overleven, en doorgaan. Voor Camille.” [naar artikel]


9. Zieke Cercle-doelman Miguel Van Damme wordt voor het eerst papa (14/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een opsteker voor Miguel Van Damme (27). De doelman van Cercle Brugge, die opnieuw vecht tegen kanker, en zijn vrouw Kyana (27) worden voor de eerste keer ouders. Dat meldt het paar op Instagram. [naar artikel]


10. Zieke voetballer Miguel Van Damme wordt voor het eerst papa: “Eindelijk eens goed nieuws” (14/11/2020 - Metro)

Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme en zijn vrouw Kyana zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Dat kondigde hij aan op Instagram. Fantastisch nieuws voor Miguel Van Damme (27) en zijn partner Kyana Dobbelaere (27). In mei 2021 worden ze voor het eerst papa en mama. “Eindelijk eens goed nieuws. Er is een kleine […] Het bericht Zieke voetballer Miguel Van Damme wordt voor het eerst papa: “Eindelijk eens goed nieuws” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!