KIJK LIVE. Stellen de Rode Duivels de zege veilig in de tweede helft?

15/11/2020 - 21:50
"• Kijk LIVE naar het Nations League-duel op VTM en HLN.be • België bij winst tegen Engeland én verlies van Denemarken tegen IJsland zeker van Final 8 • King Power at Den Dreef stadion • Bekijk de doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd op DEZE PAGINA."

1. KIJK LIVE. Stellen de Rode Duivels de zege veilig in de tweede helft? (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Kijk LIVE naar het Nations League-duel op VTM en HLN.be • België bij winst tegen Engeland én verlies van Denemarken tegen IJsland zeker van Final 8 • King Power at Den Dreef stadion • Bekijk de doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd op DEZE PAGINA. [naar artikel]

2. LIVE: Kan Standard in de tweede helft zijn tweede plaats veilig stellen? (20/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Laatste speeldag PO1 • Standard heeft genoeg aan punt voor tweede plaats • Charleroi heeft nog waterkans op Europees voetbal [naar artikel]

3. Club en Deila halen opgelucht adem na erbarmelijke eerste helft tegen OHL en stellen ticket voor Champions’ Play-offs veilig (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Lange tijd hing er onheil in de lucht, maar kijk. Ondanks een 1-1-ruststand en een dramatische eerste helft won Club Brugge toch afgetekend van OH Leuven. Een klein opstekertje, al is het vooral donderdag tegen Molde dat ’t telt. [naar artikel]

4. Kunnen de Rode Duivels tegen Azerbeidzjan de eerste plek in de groep veilig stellen? (18/11/2023 - Sporza)

5. Yellow Tigers stellen tweede plaats veilig met 3-1 winst tegen Wit-Rusland (02/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Met een 3-1 zege tegen Wit-Rusland (FIVB-44) hebben de Yellow Tigers (FIVB-16) hun tweede plaats veilig gesteld op het WK-kwalificatietoernooi in [naar artikel]

6. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

7. LIVE: Delferière fluit tweede helft op gang. Kan Club nog orde op zaken stellen? (2-0) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Bosuil Ref: Delferière Bevestigt Club de indrukwekkende prestatie van tegen Charleroi? Topman Antwerp diende gisteren klacht in tegen het... [naar artikel]

8. LIVE. Stelt Genk in de tweede helft de zege veilig tegen Eupen? (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 21 • Luminus Arena • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

9. LIVE. Stelt Inter in tweede helft zege veilig op bezoek bij Sassuolo? (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u [naar artikel]

10. LIVE. Stelt Anderlecht in tweede helft de kwalificatie veilig? (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)