Maar liefst veertig meter lang, anderhalve meter breed en drie meter hoog: dat zijn de afmetingen van de wachttunnel die bakkerij Sint-Anna in de Sint-Annastraat in Zottegem liet bouwen om de klanten te beschermen tegen regen en wind. “Het resultaat is meer dan indrukwekkend”, stelt bakker Bart Schelstraete met eigen ogen vast. [naar artikel]
De klanten van bakker Bart Schelstraete in Zottegem zullen niet langer in de regen hun beurt moeten afwachten want er is nu een lange wachttunnel om hen tegen herfst- en winterweer te beschermen. Er mogen maar 2 klanten tegelijk in de bakkerij en staan er soms lange wachtrijen. [naar artikel]
Staatssecretaris voor Bestrijding van Sociale Fraude Philippe De Backer (Open VLD) pleit voor flexi-jobs voor bakkers en beenhouwers die ook aan catering doen. Vandaag stak hij zelf de handen uit de mouwen. [naar artikel]
De verkiezing van Beste Bakker van Vlaanderen zit er alweer op. Bakkerij Geldhof uit Roeselare mag zichzelf een jaar lang de Beste Bakker van Vlaanderen noemen. We kregen ook tientallen leuke video’s en campagnes doorgestuurd. De leukste campagne bekronen we opnieuw met onze campagneprijs en met een cheque van 1.000 euro. Die eer is dit jaar weggelegd voor Bakkerij Snauwaert uit Nieuwpoort. [naar artikel]
Door een ongeval in de Tijsmanstunnel op de R2 is het woensdagochtend filerijden op de Antwerpse Ring. Wie van de haven naar Beveren moet, schuift tot 40 minuten aan. Ook door enkele andere ongevallen is het aanschuiven van en naar Antwerpen. [naar artikel]
Een cafébaas uit Drieslinter is met een clever idee op de proppen gekomen: hij begint zijn eigen taxidienst voor klanten die te veel gedronken hebben. Zo kunnen ze een glaasje meer drinken, zonder iemand in gevaar te brengen. Cafébaas Tim Dewaelheyns zorgt er dan zelf voor dat ze weer veilig thuis geraken. [naar artikel]
Schuilt er in elk van ons een (pistolet)dief? Wie de inkomsten van bakker Marc Van Eeckhaut (56) bekijkt, zou denken van wel. In plaats van 50 cent krijgt hij meestal nog niet de helft voor z’n broodjes die klanten zelf mogen nemen én verondersteld worden te betalen. Volgens experts zijn er verschillende factoren die bepalen of ook u in de verleiding kan komen. “Een klein bedrag wordt sneller beschouwd alsniet stelen. En hoe minder controle, hoe groter de kans dat er iets ‘gratis’ wordt meegegraaid.” [naar artikel]
Chauffeurs die stil stonden op de Paardenmarkt hebben met wat geluk de tijd kunnen doden met een koffiekoek van bakkerij Veron. “Met de aanhoudende files in de straat blijven klanten weg. Als we de koffiekoeken niet verkocht krijgen, geven we ze liever weg”, klinkt het bij de bakker. [naar artikel]
Belgische bakkers zien wekelijks gemiddeld 7 procent van hun productie verloren gaan. Dat blijkt uit een onderzoek van Too Good To Go. Een van de oorzaken is de druk van de consument, die constant verse producten verwacht. [naar artikel]
Het is de laatste dagen erg druk bij de bakkers in ons land. "Meer mensen werken thuis en eten dus meer brood", zegt bakker Bart Boeckx uit Oostmalle op Radio 2 Antwerpen. Hij merkt dat zijn klanten de maatregel om afstand te houden goed opvolgen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.