28/11/2020 - 18:50
"Atletico Madrid heeft op de elfde speeldag van La Liga met 0-1 gewonnen van Valencia. Invaller Carrasco lag aan de basis van de owngoal die de bezoekers de overwinning schonk."

1. Invaller Carrasco dwingt overwinning af tegen Valencia, Atlético blijft ongeslagen (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Atletico Madrid heeft op de elfde speeldag van La Liga met 0-1 gewonnen van Valencia. Invaller Carrasco lag aan de basis van de owngoal die de bezoekers de overwinning schonk. [naar artikel]

2. Witsel en invaller Carrasco zien Griezmann (met een gelukje) enige goal van de match maken in Valencia (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Atlético Madrid heeft in LaLiga weer weten aan te knopen met een overwinning. Na de thuisnederlaag tegen Villarreal van vorige week, werd er vanavond zuinig gewonnen in Valencia (0-1). [naar artikel]

3. Herbeleef de zure nederlaag van Real en de nipte overwinning van Atletico en invaller Carrasco (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Van veel spanning is er in de Primera Division geen sprake. Terwijl Real Madrid de ene steek na de andere laat vallen, leidt FC Barcelona... [naar artikel]

4. Braziliaanse Belg Andreas Pereira blijft ongeslagen met Valencia (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Valencia blijft ook na elf speeldagen ongeslagen in de Primera Division. De ploeg van de Braziliaanse Belg Andreas Pereira, die na 65 minuten mocht... [naar artikel]

5. Braziliaanse Belg Andreas Pereira blijft ongeslagen met Valencia - Ruime zege voor Celtic en Boyata (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. Braziliaanse Belg Andreas Pereira blijft ongeslagen met Valencia - Ruime zege voor Celtic en Boyata - Ook Praet mag vieren (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sampdoria heeft op de twaalfde speeldag in de Italiaanse Serie A de stadsderby tegen Genoa gewonnen. Na negentig minuten stond het 0-2. Ramirez... [naar artikel]

7. Football Talk buitenland. PAOK ongeslagen naar Griekse titel - Carrasco met nieuwe treffer alweer belangrijk in China (21/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

PAOK heeft voor de eerste keer in 34 jaar de Griekse landstitel veroverd. De club uit Thessaloniki verzekerde zich op de voorlaatste speeldag van... [naar artikel]

8. KOERS KORT. Deceuninck-Quick.Step trekt met Jakobsen naar Valencia - Dumoulin debuteert in Valencia voor Jumbo-Visma (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Deceuninck-Quick.Step heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de 71ste editie van de Ronde van Valencia (2.Pro), die woensdag van start gaat. Met... [naar artikel]

9. LIVEBLOG VALENCIA-REAL. Vini Jr. geeft Valencia-fans lik op stik: 2-2 gelijk! Erop en erover voor Real? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Competitieleider Real Madrid neemt het op tegen Valencia.Na de eerste helft leek Real met een 2-0 achterstand te gaan rusten, maar Vini Jr. maakte vlak voor rust 2-1. Hugo Duro en Club-huurling Yaremchuk brachten Valencia eerst nog op voorsprong. Hoe loopt het vervolg van de match? Volg het hier op de voet. [naar artikel]

10. LIVEBLOG VALENCIA-REAL. Vini Jr. geeft Valencia-fans lik op stik: 2-2 gelijk! Diakhaby afgevoerd met brancard (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)