05/12/2020 - 20:21
"Ben jij de grootste voetbalkenner van het land? Bewijs het in ons online voetbalspel ‘De Gouden 11' en maak kans op talloze prijzen!"

1. LIVE. Ugbo zorgt in blessuretijd voor aansluitingstreffer, komt zege van OHL nog in gevaar? (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ben jij de grootste voetbalkenner van het land? Bewijs het in ons online voetbalspel ‘De Gouden 11' en maak kans op talloze prijzen! [naar artikel]

2. LIVE. Derijck scoort vanop de stip nog aansluitingstreffer in blessuretijd: 2-1 (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Versluys Arena • KV Oostende verloor al drie wedstrijden niet • KV Kortrijk pakte 6 op 6 tegen Gent en Genk [naar artikel]

3. LIVE. Derijck scoort vanop de stip nog aansluitingstreffer in blessuretijd, kan het nog voor Kortrijk? (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Derijck scoort vanop de stip aansluitingstreffer in blessuretijd, kan het nog voor Kortrijk? (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

5. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

6. LIVE ANDERLECHT-WESTERLO. Jordanov met de aansluitingstreffer (2-1)! Komt zege Anderlecht nog in gevaar? (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht scoorde al in de eerste minuut via Dolberg en liet Westerlo nadien niet los. Jan Vertonghen bracht intussen verlossing met een fraaie treffer, maar Jordanov maakte het toch nog spannend. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

7. LIVE: Chevalier zorgt voor de aansluitingstreffer in Oostende (2-1) (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bram Van Driessche Versluys Arena Oostende (13e) telt 4 punten minder dan Kortrijk (8e) [naar artikel]

8. LIVE. Tien minuten voor tijd zorgt Keita voor de aansluitingstreffer! Sleept Eupen nog een punt uit de brand? (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)