Luc Bellings en zijn vrouw stoppen met hun tweesterrenrestaurant in Hasselt. Ze broeden op iets kleiners en rustiger. Bellings is intussen al de negende sterrenchef in drie jaar tijd die zijn sterren weggeeft, aldus Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
Luc Bellings en zijn vrouw stoppen met hun tweesterrenrestaurant in Hasselt. Ze broeden op iets kleiners en rustiger. Bellings is intussen al de negende sterrenchef in drie jaar tijd die zijn sterren weggeeft, aldus Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
Luc Bellings en zijn vrouw Brigitte stoppen met hun tweesterrenzaak in Hasselt. Ze willen het rustiger aan doen en broeden op een nieuw, [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Op 15 december zal chef Marcelo Ballardin (42) zijn laatste service draaien in zijn restaurant Oak in de Hoogstraat in Gent. Dat bleek geen eenvoudige beslissing, want achter huisnummer 167 begon het tien jaar geleden met een droom en veel passie. “We verhuizen zowel om praktische als om creatieve redenen”, klinkt het. Voor zijn nieuwe spannende avontuur trekt hij gelukkig niet ver weg. [naar artikel]
In het Groen Kwartier in Antwerpen heeft sterrenchef Nick Bril een man aangereden. Het slachtoffer is in levensgevaar. Het ongeval gebeurde bij het wegrijden van het restaurant The Jane, waar het slachtoffer stage loopt. Bril legde een positieve ademtest af. [naar artikel]
Samen met sterrenchef Viki Geunes opent voormalig tv-presentator Hans Otten (46) een hotel met restaurant en foodbar, U Antwerp aan het MAS. “Mijn vrouw verklaart me gek”, zegt Otten. Maar zij krijgt wel de dagelijkse leiding. [naar artikel]
16:08 Karen Torosyan neemt de brasserie in het Paleis voor Schone Kunsten over van David Martin. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.