Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Trailer van documentaire over Billie Eilish toont zeldzame familiemomenten: “I love you”

16/12/2020 - 09:23
"Apple heeft dinsdag de officiële trailer gelost voor ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’, een documentaire over de populaire 18-jarige zangeres. In de film zullen we kunnen zien hoe Eilish opgroeide en het uiteindelijk schopt tot wereldster. Opvallend daarbij is dat er heel wat privéfilmpjes worden getoond van vroeger. Benieuwd naar de docu? Dan zal je nog even geduld moeten hebben, de prent verschijnt pas op 26 februari op Apple TV+."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Trailer van documentaire over Billie Eilish toont zeldzame familiemomenten: “I love you” (16/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Apple heeft dinsdag de officiële trailer gelost voor ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’, een documentaire over de populaire 18-jarige zangeres. In de film zullen we kunnen zien hoe Eilish opgroeide en het uiteindelijk schopt tot wereldster. Opvallend daarbij is dat er heel wat privéfilmpjes worden getoond van vroeger. Benieuwd naar de docu? Dan zal je nog even geduld moeten hebben, de prent verschijnt pas op 26 februari op Apple TV+. [naar artikel]


2. “Ik hoor mijn hele leven niets anders dan Billie! Billie! Billie!”: intieme documentaire biedt intrigerende inkijk in leven Billie Eilish (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Als 17-jarige kun je de wereld veroveren, maar dat gaat nooit zonder slag of stoot. Billie Eilish (19) geeft via haar documentairefilm ‘The world’s a little blurry’ een magnifiek inkijkje in haar leven. Haar kracht, haar zwaktes, haar twijfels, haar worstelingen. Hoe ze geplaagd wordt door aanvallen van Gilles de la Tourette en hoe haar ouders moeite hebben om hun jongste dochter los te laten. Alles komt voorbij in een ongekend open document. [naar artikel]


3. Komische familiemomenten met te veel drank: deze fotograaf toont trouwfeesten zoals ze werkelijk zijn (14/07/2019 - De Morgen)

Soms is de realiteit zoveel mooier dan het verhaal dat errond wordt opgehangen. Dat is zeker het geval met trouwfeesten, meent de Britse fotograaf Ian Weldon. In plaats van mooie, afgeborstelde foto’s te nemen, lapt hij graag alle gangbare conventies onder huwelijksfotografen aan zijn laars. [naar artikel]


4. "Zonder Billie zou ik hier nu niet staan": massa blijft toestromen uren voor concert Billie Eilish in het Sportpaleis (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het is bijna zover: om 18.30 uur gaan de deuren van het Sportpaleis open voor de duizenden wachtende fans van Billie Eilish. Al sinds gisterenochtend 9 uur staan mensen van over de hele wereld in de rij, en ook vandaag stroomt de mensenmassa druppelsgewijs toe. Wij gingen nog eens langs en ontdekten de magie van de Britse electropopsensatie. [naar artikel]


5. ‘Of Billie Eilish de nieuwe Kurt Cobain is? Ze is vooral de nieuwe Billie Eilish’: Stijn Van de Voorde eert muzikale vrouwen (21/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Live - Billie Eilish op Pukkelpop: dit was de Billie die de fans van het eerste uur verafgoden • Rudeboy is zijn eigen tributeband (19/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Billie Eilish: dit was de Billie die de fans van het eerste uur verafgoden • Boygenius: frêle en fors, intens en krols (en blote borsten) (19/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Apple TV+ wil documentaire maken over het leven van Billie Eilish (06/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Apple TV+ wil een documentaire maken over Billie Eilish. Het Amerikaanse streamingplatform onderhandelt hierover momenteel met de 17-jarige... [naar artikel]


9. Lizzo heeft het leven voor een goede documentaire, helaas is ‘Love, Lizzo’ geen goede documentaire (12/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


10. ‘Billie vs Benjamin’: Tweede seizoen krijgt trailer (13/02/2024 - Newsmonkey)

Het tweede seizoen van Billie vs Benjamin komt eraan. Daarin pikken we het verhaal twee jaar later op, terwijl er zich heel wat veranderingen hebben voorgedaan. Hoe dat allemaal verloopt, kan je zien vanaf 7 maart en nu al in preview in de zojuist gedeelde trailer. Billie vs. Benjamin ging exact twee jaar geleden van start op Streamz en wordt daar nog steeds dagelijks meermaals bekeken. Het programma won dan ook zowel nationaal als internationaal prijzen. De serie gaat over twee tegenpolen die ondanks hun verschillen toch interesse hebben in elkaar. Dat is niet naar de zin van beide vriendengroepen, maar toch lijken de twee een weg te vinden. Kort na de release van het eerste seizoen kondigde Streamz aan dat er een tweede zou komen. Dat seizoen zal vanaf 7 maart 2024 volledig te zien zijn op de streamingdienst. Billie vs Benjamin Billie vs Benjamin gaat over Billie (Charlotte Timmers) en Benjamin (Ward Kerremans). Zij worden ondanks hun andere politieke overtuiging toch verliefd op elkaar. Billie is al lang vegetariër, terwijl Benjamin graag een goed stuk vlees eet. Billie ligt wakker van ongelijkheid in de wereld, Benjamin van het aantal profiteurs. Daarnaast zijn er ook nog meter Marie (Joke Emmers) en peter Tommie (Jeroen Perceval). Ook zij kregen in het nieuwe seizoen terug en zijn nog steeds elkaars tegenpolen. Ze beseffen echter dat ze die verschillen opzij moeten zetten voor de baby. In het nieuwe seizoen is er verder ook een grotere rol voor de bemoeizuchtige grootouders, gespeeld door Mieke De Groote en Frank Focketyn. Bekijk hier de trailer van Billie vs Benjamin: Billie vs Benjamin seizoen 2 verschijnt op 7 maart op Streamz. The post ‘Billie vs Benjamin’: Tweede seizoen krijgt trailer appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!