Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Schenkt Herman Brusselmans haar aan het goeie doel? “Haar waar menig vrouw passioneel aan trok tijdens groot genot”

16/12/2020 - 13:52
"Herman Brusselmans zonder z’n lange haren. Het is een opmerkelijk beeld waarmee Pink Ribbon uitpakt om op te roepen hun campagne te steunen. Pink Ribbon strijdt voor vrouwen die strijden tegen borstkanker. Op een beeld dat de organisatie nu verspreidt, is Herman Brusselmans, schrijver van boeken als Zeik en Mijn Haar is Lang, te zien met korte coupe. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Schenkt Herman Brusselmans haar aan het goeie doel? “Haar waar menig vrouw passioneel aan trok tijdens groot genot” (16/12/2020 - Het Nieuwsblad)

Herman Brusselmans zonder z’n lange haren. Het is een opmerkelijk beeld waarmee Pink Ribbon uitpakt om op te roepen hun campagne te steunen. Pink Ribbon strijdt voor vrouwen die strijden tegen borstkanker. Op een beeld dat de organisatie nu verspreidt, is Herman Brusselmans, schrijver van boeken als Zeik en Mijn Haar is Lang, te zien met korte coupe. [naar artikel]


2. Herman Brusselmans: ‘Wie Herman heet, is waarschijnlijk een roker, behalve Herman De Croo en Herman Schueremans’ (19/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Herman Brusselmans en Lena over keerzijde van het ouderschap: “Ik doe alle nachten, Herman staat niet op” (24/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Roman heeft mijn dagen helemaal omgegooid”, zegt Herman Brusselmans (65) in ‘Story’. Er is een pittig nieuw hoofdstuk aangebroken in het leven van de schrijver, nu zijn relatie met zijn jonge, Nederlandse vriendin Lena (32) werd bekroond met de komst van een zoontje. In dit uitgebreide interview spreekt het koppel open en eerlijk over het ouderschap, dat echter ook met valkuilen komt. “Herman stond te dansen op straat, maar ik moest huilen...” [naar artikel]


4. Herman Brusselmans zoekt tijdens opname ‘De allerslimste mens’ naam voor zijn toekomstige zoon (29/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Herman Brusselmans en zijn vriendin verwachten binnenkort een zoon. Maar een naam voor hun toekomstige baby hebben ze voorlopig niet. “We hebben besloten dat we dat hier vandaag gaan oplossen”, aldus de schrijver, die vervolgens een willekeurig persoon in het publiek aanduidt en vraagt om zijn naam te zeggen. Dat heeft weinig succes… al blijkt een naam die kort nadien ter sprake komt toch in de smaak te vallen. [naar artikel]


5. Vriendin van Herman Brusselmans bang voor schade in de buik: kan seks tijdens de zwangerschap ooit kwaad voor de baby? (01/12/2022 - Het Belang van Limburg)

“Mijn zwangere vriendin is bang dat ik bij de seks met m’n penetrerende penis de ongeboren baby een oog zal uitsteken”, zo schreef Herman Brusselmans in zijn recente column voor Humo. Kan het mannelijk lid überhaupt schade aanrichten in de buik, of hoeven de Vlaamse schrijver en zijn Lena helemaal niets te vrezen? We vroegen het aan experts ter zake. [naar artikel]


6. Herman Brusselmans: ‘Tijdens mijn dolle avonturen in Knokke dacht ik geen enkele keer aan een sigaret. Of wacht...’ (08/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Passioneel koppeltje trekt tijdens live-uitzending alle aandacht naar zich toe, tot hilariteit van presentator (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Niets dan vreugde vannacht bij de fans van de Nashville Predators. Hun favoriete ijshockeyteam uit de NHL won immers de vierde wedstrijd om de [naar artikel]


8. Jong zangeresje (4) steelt met passioneel optreden de show tijdens schoolconcert (24/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Aan overgave geen gebrek bij Sophia, de vierjarige dochter van de Amerikaanse Michelle Neshin. Tijdens een eindejaarsconcert op school heeft het jonge zangeresje de harten van miljoenen kijkers gestolen. In tegenstelling tot haar rustige klasgenoten, laat zij met haar armen en enorme passie meteen zien wie er de ster is op het podium. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!