Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

België van slechtste van de coronaklas naar modelleerling: “Als we virus nu een tik geven, kunnen we derde golf voorkomen”

17/12/2020 - 03:15
"Eind oktober had ons land nog de slechtste coronacijfers in heel Europa. Maar de strenge maatregelen die toen werden genomen, werpen hun vruchten af. Want nu doen we het beter dan onze buurlanden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. België van slechtste van de coronaklas naar modelleerling: “Als we virus nu een tik geven, kunnen we derde golf voorkomen” (17/12/2020 - Het Nieuwsblad)

Eind oktober had ons land nog de slechtste coronacijfers in heel Europa. Maar de strenge maatregelen die toen werden genomen, werpen hun vruchten af. Want nu doen we het beter dan onze buurlanden. [naar artikel]


2. Na de eerste vernietigende golf lijkt Italië nu de beste leerling van de Europese coronaklas (30/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Italië was het eerste Europese land dat op grote schaal geconfronteerd werd met het coronavirus, maar terwijl in andere Europese landen schrik... [naar artikel]


3. Modelleerling Mustafa (18) sterft vlak voor zijn verjaardag aan plotse hartaanval: “Het is onwezenlijk” (23/02/2023 - Het Nieuwsblad)

De 18-jarige Mustafa Çakir uit Zele is begin deze week heel onverwacht overleden na een hartaanval. De jongeman zat in het zevende jaar van het GO Technisch Atheneum Lokeren en daar slaat het nieuws in als een bom. “Mustafa was een modelleerling met veel toekomstplannen.” De jongeman wordt vrijdag in Turkije begraven. [naar artikel]


4. Een zorgenkind wordt geen modelleerling op één dag: volgspot op de nieuwe defensie van Tedesco (21/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een huis wordt gebouwd op stevige fundamenten. Hoe stevig zijn die van de Rode Duivels onder Domenico Tedesco? Daar bestaan grote twijfels over. Elk nadeel heeft een voordeel: het kan enkel beter worden. Juist? [naar artikel]


5. De Croo: ‘Elke besmetting die we kunnen voorkomen, moeten we voorkomen (28/10/2020 - De Morgen)

In een videoboodschap spreekt premier Alexander De Croo (Open Vld) naar aanleiding van de publicatie van het ministrieel besluit met de strengere coronamaatregelen de bevolking toe. ‘De situatie in ons land is bijzonder kritiek’, klinkt het. Daarom is het belangrijk dat er eenduidige maatregelen worden genomen om zoveel mogelijk besmettingen te voorkomen. ‘Om dit virus te verslaan hebben we echt ieder van u nodig’, aldus de premier. [naar artikel]


6. “De slechtste ploeg en de slechtste Messi ooit”: Argentijnse pers haalt zwaar uit na nieuw debacle (20/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Ay, Selección!’ Nadat Argentinië vorig jaar ternauwerdood de poulefase van het WK overleefde, vergaat het de gaucho’s van Messi op de Copa América... [naar artikel]


7. De slechtste (en beste) Vlaamse gemeente om in te wonen: ‘Slechtste? Wij zijn juist superaantrekkelijk en heel gegeerd’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. De slechtste (en beste) Vlaamse gemeente om te wonen: ‘Slechtste? Wij zijn juist superaantrekkelijk en heel gegeerd’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!