19/12/2020 - 17:57
"Cruciale overwinning voor Manchester City. De Citizens haalden het in een moeilijke partij met het kleinste verschil in Southampton. Kevin De Bruyne zorgde voor de assist bij het enige doelpunt van Sterling. City schuift op naar de vijfde plaats."

1. Manchester City wint met kleinste verschil in Southampton, De Bruyne zorgt voor assist (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Cruciale overwinning voor Manchester City. De Citizens haalden het in een moeilijke partij met het kleinste verschil in Southampton. Kevin De Bruyne zorgde voor de assist bij het enige doelpunt van Sterling. City schuift op naar de vijfde plaats. [naar artikel]

2. Football Talk. Manchester United wint met het kleinste verschil van Southampton - El Hadj maandag weer bij A-kern (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United komt stilaan onder stoom onder nieuwe coach Erik ten Hag. Het triomfeerde op het veld van Southampton met 0-1. [naar artikel]

3. Football Talk. Manchester United wint met het kleinste verschil van Southampton - El Hadj, die openingsgoal maakt bij U23, maandag weer bij A-kern (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE SOUTHAMPTON-MAN CITY. Wat kunnen De Bruyne en co op bezoek bij het Southampton van Lavia? (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Southampton vs. Manchester City, dat is ook Roméo Lavia tegen Kevin De Bruyne. Willen de mannen van Pep Guardiola in het spoor blijven van leider Arsenal mogen ze niets laten liggen bij Southampton, dat zelf als laatste in de stand de punten ook meer dan nodig heeft. [naar artikel]

5. Football Talk. Openda aan het kanon tegen Rennes van Doku en Theate - Man United wint met het kleinste verschil van Southampton (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Lens heeft in eigen huis de scalp genomen van Stades Rennes: 2-1. Loïs Openda tekende voor het tweede doelpunt bij de thuisploeg. Arthur Theate speelde de hele wedstrijd bij de bezoekers, Jérémy Doku werd net voorbij het uur gewisseld. Lens is dankzij de zege voorlopig leider met tien op twaalf, al heeft Paris Saint-Germain nog een partij tegoed. [naar artikel]

6. Kwartfinale Champions League: Tottenham wint met het kleinste verschil van Manchester City, De Bruyne enkel invaller (09/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft in haar nieuwe stadion met het kleinste verschil gewonnen van Manchester City: 1-0. Kevin De Bruyne begon op de bank en zag ploegmaat Aguëro voor de rust een strafschop missen, Tottenham zag steraanvaller Harry Kane uitvallen met een enkelblessure. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen tot de Koreaan Son zijn duivels ontbond. Jan Vertonghen en Toby Alderweireld stonden bij de thuisploeg de volle negentig minuten op het veld, De Bruyne mocht twee minuten voor tijd invallen. [naar artikel]

7. Leicester-Belgen Castagne en Tielemans verliezen met kleinste verschil van Manchester City, waar De Bruyne niet van de bank komt (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City heeft met 0-1-gewonnen op het veld van Leicester City. Bernardo Silva scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Bij The Foxes maakten Tielemans en Castagne de negentig minuten vol, Kevin De Bruyne bleef de hele wedstrijd op de bank bij de bezoekers. [naar artikel]

8. Manchester City, met Kompany maar zonder De Bruyne, knoopt in Southampton aan met zege (30/12/2018 - Metro)

Manchester City weet na twee competitienederlagen op rij weer wat winnen is. Op het veld van staartploeg Southampton behaalden de Citizens op speeldag twintig van de Premier League een 1-3 zege. David Silva opende na 10 minuten de score voor de kampioen. De assist kwam van naamgenoot Bernardo Silva. Acht minuten voor de pauze maakten […] Het bericht Manchester City, met Kompany maar zonder De Bruyne, knoopt in Southampton aan met zege verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. LIVE. Manchester City en De Bruyne nemen het op tegen laagvlieger Southampton (02/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Premier League • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Kevin De Bruyne bij Manchester City [naar artikel]

10. LIVE. Manchester City rust met gevleide voorsprong in Southampton, De Bruyne zorgt voor assist (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 16u • St. Mary’s Stadium • Southampton-Manchester City [naar artikel]