20/12/2020 - 16:33
"• King Power @ Den Dreef (16u)"

1. LIVE. Het gaat snel in Leuven: owngoal Hubert zorgt voor dubbele voorsprong KV Mechelen (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• King Power @ Den Dreef (16u) [naar artikel]

2. LIVE. Anderlecht op dubbele voorsprong tegen Essevee na owngoal en doelpunt Vlap (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Lotto Park • Anderlecht heeft nog een waterkansje op play-off 1 [naar artikel]

3. Multilive: Son brengt de Spurs op voorsprong - Batshuayi begint op de bank voor Dortmund - Russ geeft met owngoal de voorsprong aan Dortmund (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Er komen weer wat Belgen in actie vandaag in het buitenland. Volg hier alle wedstrijden. Tottenham speelt in Bournemouth om een plaats in de top... [naar artikel]

4. LIVE: Opdoffer voor OH Leuven, owngoal Ricca brengt Racing Genk op voorsprong (31/01/2024 - Sporza)

Zowel OHL, als Genk schiet niet veel op met de gelijke spelen van de voorbije 2 speeldagen. OHL heeft als voorlaatste punten nodig om uit de degradatiezone weg te komen, Genk knokt als vijfde voor Play-off I. Thuis won Genk met 3-1. Volg hier wat het vanavond wordt in Leuven. [naar artikel]

5. LIVE. KV Mechelen op verdiende dubbele voorsprong in Leuven (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE: Mechelen al na twee minuten op voorsprong na owngoal van Aidoo! (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Achter de Kazerne Scheidsrechter Bram Van Driessche Racing Genk wil weer aansluiten met de top zes Genk wipte Mechelen eerder deze week uit de beker [naar artikel]

7. Speeldag vier anders bekeken: dubbele penaltymisser, owngoal en geniale controle (22/08/2016 - Sporza)

De opvallende momenten van speeldag vier vindt u terug in dit overzichtsartikel. Van de penaltymissers van Maric tot de geniale pass van Musona. [naar artikel]

8. MULTILIVE CL: Johan Bakayoko zet PSV op voorsprong met knappe flits, Arsenal op dubbele voorsprong (24/10/2023 - Sporza)

Weer heel wat lekkers op het Champions League-menu op speeldag 3. Dodi Lukebakio en Leandro Trossard geven de wedstrijd tussen Sevilla en Arsenal een Belgisch tintje. Johan Bakayoko gaat met PSV op bezoek bij Lens. Mis hier niets van de actie in onze liveblog. [naar artikel]

9. Van 2-0 naar 2-2: Anderlecht geeft na rust dubbele voorsprong uit handen tegen OH Leuven (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe opdoffer voor Anderlecht. Paars-wit leidde halverwege met 2-0 tegen OH Leuven, maar gaf die dubbele voorsprong na rust uit handen: 2-2. In het slot was er nog veel te doen om een uiteindelijk niet gefloten strafschop voor de Brusselaars. [naar artikel]

10. LIVE. 2-0! De Smet schiet Zulte Waregem naar dubbele voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)