27/12/2020 - 17:14
"• Speeldag 19 • Jupiler Pro League • Luminus Arena • Aftrap: 16u"

1. LIVE. Waasland-Beveren doet goed mee in beginfase tweede helft, Sinani dicht bij 1-2 (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 19 • Jupiler Pro League • Luminus Arena • Aftrap: 16u [naar artikel]

2. W. Beveren stelt hoge verwachtingen in Luxemburgse spits Danel Sinani: “Twijfels moeten hier uit de kopjes” (01/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

De aanwinsten blijven maar neerstrijken op Freethiel. De ervaren verdedigende middenvelder Georges Mandjeck uit Kameroen is er al en de Zwitserse... [naar artikel]

3. LIVE. Beveren stevent virtueel af op degradatie: Sinani geeft thuisploeg nog een beetje hoop (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Barragewedstrijd • Freethiel • Aftrap: 20u45 • De heenwedstrijd eindigde op 1-1 [naar artikel]

4. LIVE. Kalinic voorkomt met reflex de 1-1, leuke beginfase tweede helft (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u, Ghelamco Arena • Ref: Bart Vertenten • Kalinic opnieuw in doel? • Beide teams nog op zoek naar eerste zege [naar artikel]

5. LIVE. Leuke beginfase van tweede helft: Zulj stuit op Bosut, aan overkant zorgt Bongonda voor gevaar (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • 100ste goal in België voor Harbaoui? • Constant Vanden Stockstadion • Aftrap: 18u [naar artikel]

6. LIVE. Leuke beginfase van tweede helft: Zulj stuit op Bossut, aan overkant zorgt Bongonda voor gevaar (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVESTREAM: Gretige Schotten laten de Belgen 2 keer bibberen en beven in beginfase tweede helft (01/12/2023 - Sporza)

De Red Flames staan onverhoopt op de tweede plaats in hun loodzware Nations League-poule. De Belgen stuntten al twee keer in eigen huis: eerst tegen Nederland en de laatste wedstrijd tegen Engeland. Kunnen de Belgische voetbalvrouwen die goede lijn tegen Schotland doortrekken? Volg het vanaf 20.30 uur op deze pagina of kijk naar Ketnet. [naar artikel]

8. LIVE. Antwerp en OHL houden mekaar bij rust in evenwicht na gewéldige eerste helft en dolle beginfase (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Antwerp bij winst vierde • Great Old mist gekwetsten Lee, Coopman, De Sart en Nsimba • OHL mist Duplus, Tshimanga, Schuermans, Aguémon en Kehli • Scheidsrechter: Wim Smet [naar artikel]

9. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

10. Slaperige beginfase nekt Club in meeslepend burenduel met Kortrijk (20/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Tien slaperige minuten hebben de Bruggelingen genekt op het veld van KV Kortrijk. In een meeslepende West-Vlaamse derby stond de landskampioen [naar artikel]