Chance dat Hasselt een lange boulevard heeft. Butcher Grill restaurant uit Hasselt wou zondag immers het wereldrecord ‘langste vleesplank ter wereld vestigen’. De deurwaarder stelde om 13.15 uur officieel vast dat het record, met 20 meter vleesplank, binnen is. [naar artikel]
Maandenlang houden we al 1,5 meter afstand van mekaar. Dat inspireerde Ramis Pirigam van de Butcher Grill & Bar voor een uniek idee: een hamburger van 1,5 meter lang. [naar artikel]
Papa’s zijn goud waard, toch? Wij proefden een lekker stukje vlees in een gouden jasje van Butcher Grill & Bar in Hasselt, in een handige afhaalbox. Ideaal om te bestellen voor Vaderdag. [naar artikel]
Voor de horeca breken moeilijke tijden aan. Door de verplichte sluiting van drie weken krijgen cafés en restaurants het moeilijk om het hoofd boven water te houden. De familie Espantoso van het Spaanse restaurant Las Mañas hoopt met een tijdelijke takeaway en delivery een oplossing te hebben gevonden. [naar artikel]
Er is een einde gekomen aan de biedstrijd tussen de Nederlandse maaltijdbezorger Takeaway.com en de Zuid-Afrikaanse investeerder Prosus. 80 procent van de Just Eat-aandeelhouders stemde in met het bod van Takeaway. Dat schrijft Takeaway.com vrijdag in een persbericht. Takeaway nam in 2016 al de Belgische en Nederlandse activiteiten van Just Eat over, maar aasde op […] The post Takeaway heeft Just Eat beet appeared first on Business AM. [naar artikel]
In Bali is het eerste restaurant met een zero-waste filosofie opengegaan. Het restaurant, Ijen, gebruikt bijvoorbeeld bananenbladeren in plaats van plastic. Het restaurant ziet er niet alleen tiptop uit, maar is ook nog eens heel duurzaam. Het grootste gedeelte van het afval wordt bij Ijen hergebruikt. Plastic wordt verwerkt tot bouwstenen, resten van groenten worden […] Het bericht Het eerste afvalvrije restaurant vind je in Bali verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Hasselt heeft er met Don Taco een Mexicaans eetzaakje bij. Het is het nieuwe concept van de Hasselaar Ramis Pirigam (41) van de Butcher Grill en Bar. [naar artikel]
Nadat het vorig jaar in november omwille van corona Esaki Sushi in het centrum van Genk enkel als takeaway opende kan je er vanaf nu woensdag ook dineren. [naar artikel]
Het vet is van de soep bij de takeaway. De vraag naar afhaalmaaltijden is met 30 à 40 procent gezakt, zegt Erik De Rop van restaurant Gainsbourg in Leuven. En Horeca Vlaanderen bevestigt de afnemende populariteit. “Mensen hebben het wat gehad om thuis restaurant te spelen, ze snakken naar het echte werk”, zegt CEO Matthias De Caluwe. En ook de chefs zelf zijn de bakjesmaaltijden beu. [naar artikel]
Laurens Snykers van het Hasselts restaurant LEEUW is het beu. “Wie reserveert en niet of laattijdig annuleert, is voortaan 50 euro per persoon kwijt.” Vrijdag moest zijn restaurant in de Kapelstraat volzet zijn met 28 gasten, maar 18 klanten daagden niet op. “Het is een plaag.” [naar artikel]
Kok Ramis Pirigam, die sinds begin dit jaar furore maakt met zijn restaurant ‘Butcher’ aan de Meldertstraat in Hasselt, opent dit weekend een tweede zaak aan de jachthaven. [naar artikel]
Mei Plasticvrij lijkt naadloos over te lopen in ook een junimaand zonder plastic. Test-Aankoop komt met een grote petitie tegen alle overbodige, eenmalig gebruikte plastic in de supermarkten. Die maken zich alvast op voor katoenen groentetasjes en zelf meegebrachte dozen voor charcuterie. [naar artikel]
Spareribs, een halve haan of côte à l’os en dat tot half drie ‘s nachts. Op 16 augustus opent Ramis Pirigam (35) met Butcher Grill & Bar het eerste ‘latenightrestaurant’ van Hasselt. “Wie na 22 uur geen fastfood maar iets fatsoenlijks wil eten, kan bij ons terecht”, zegt de chef. [naar artikel]
Het bekende Hasseltse restaurant ‘Het Kookpunt’, in het Hemelrijk in Hasselt, zal voorlopig niet meer openen. Door gezondheidsproblemen van de uitbater was het restaurant al een tijdje dicht en werd een overnemer gezocht. [naar artikel]
In restaurant Pazzo werken ze volop naar de heropening van het restaurant, al is het wachten op de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. Tijdens de gedwongen sluiting zijn ze begonnen aan een verbouwing. De renovatie van het restaurant, de keuken en de kelder liep uit, zodat chef-kok Ingrid en sommelier Tom pas openen op 15 juni. “Tijdens onze verbouwing boden we ook afhaalmaaltijden aan.” [naar artikel]
Een biologische komkommer wordt in de supermarkt verpakt in plastic, een gewone niet. Als je wilt weten waarom, ben je hier aan het juiste adres. Samen met verpakkingsprofessor Roland ten Klooster, supermarkten en fabrikanten kijken wij naar het soms absurde gebruik van plastic. Van vensters in dozen pasta tot potten yoghurt met twee deksels. De conclusies zijn verrassend. “Karton is niet altijd beter dan plastic.” [naar artikel]
De eigenaren van een restaurant in de Amerikaanse stad New Orleans heeft bij het begin van een rechtszaak maandag geëist dat verzekeraar Lloyd’s of London verliezen als gevolg van de coronacrisis vergoedt. Het restaurant Oceana Grill met 500 zitplaatsen in de toeristische buurt French Quarter wil de rechter ervan overtuigen dat vergoeding van de schade als gevolg van de door de overheid afgedwongen sluiting onder de ‘all-risks’-polis valt. [naar artikel]
15:09 De maaltijdbezorger Takeaway.com lanceert Takeaway Pay. Met die dienst kunnen bedrijven hun werknemers eten laten bestellen voor een vastgelegd bedrag. [naar artikel]
Ongeveer de helft van de Antwerpse zaken die aan takeaway deden tijdens de horecalockdown, doet daar nu mee verder. Dat blijkt uit een rondvraag van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen. “We weten niet wat ons nog te wachten staat, en of ik mijn eten nu op een bord leg of in een bakje meegeef, dat is hetzelfde voor mijâ€, zegt de eigenaar van het bekende restaurant De Colvenier. [naar artikel]
Takeaway.com, één van de grootste bestelplatformen voor maaltijden in ons land, richt zich met nieuwe dienst ‘Takeaway Pay’ op bedrijven. Op... [naar artikel]
Restaurant Ogst in Hasselt heeft zijn eerste Michelinster beet. [naar artikel]
Maaltijdbezorgbedrijf Just Eat Takeaway heeft in de eerste zes maanden van dit jaar bijna een half miljard euro verlies geleden. Het moederbedrijf van Takeaway.com in België investeerde flink na de overname van het Britse Just Eat, die in april werd afgerond. Ook het Amerikaanse Grubhub, dat in juni definitief werd overgenomen, droeg bij aan het verlies. De omzet van Just Eat Takeaway steeg wel hard en het Nederlandse bedrijf verwacht dat het dieptepunt qua verliezen achter de rug is. [naar artikel]
Lees dit artikel: Half miljard verlies voor Just Eat Takeaway na overnames Maaltijdbezorgbedrijf Just Eat Takeaway heeft in de eerste zes maanden van dit jaar bijna een half miljard euro verlies geleden. Het moederbedrijf van Takeaway.com in België investeerde flink na de overname van het Britse Just Eat, die in april werd afgerond. Ook het Amerikaanse Grubhub, dat in juni definitief werd overgenomen, droeg bij aan het […] Lees dit artikel: Half miljard verlies voor Just Eat Takeaway na overnames [naar artikel]
Kerstavond is niet alleen urenlang in de keuken staan, maar soms ook tot twee uur lang in de rij. Wie bestellingen kwam ophalen bij The Butcher’s Store in Hove, had vandaag engelengeduld nodig. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.