Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Hasselts restaurant Butcher Grill en Bar is takeaway in plastic dozen beu

28/12/2020 - 19:43
"Takeaway in plastic doosjes is achterhaald volgens het Hasseltse restaurant Butcher Grill Bar. Zij serveren takeaway op hout en op porseleinen borden zoals de klanten normaal bediend worden in het restaurant. De chef vindt dat ook het gevoel en presentatie een grote rol spelen. Daarnaast kunnen de porseleinen borden ook gepersonaliseerd worden"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wereldrecord langste vleesplank voor Hasselts restaurant: “Hopelijk zijn er hier genoeg mensen met honger” (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Chance dat Hasselt een lange boulevard heeft. Butcher Grill restaurant uit Hasselt wou zondag immers het wereldrecord ‘langste vleesplank ter wereld vestigen’. De deurwaarder stelde om 13.15 uur officieel vast dat het record, met 20 meter vleesplank, binnen is. [naar artikel]


2. Hasselts grillrestaurant maakt burger van 1,5 meter lang (25/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Maandenlang houden we al 1,5 meter afstand van mekaar. Dat inspireerde Ramis Pirigam van de Butcher Grill & Bar voor een uniek idee: een hamburger van 1,5 meter lang. [naar artikel]


3. GEPROEFD. De gouden steak van Butcher, ideaal voor alle gouden papa’s (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Papa’s zijn goud waard, toch? Wij proefden een lekker stukje vlees in een gouden jasje van Butcher Grill & Bar in Hasselt, in een handige afhaalbox. Ideaal om te bestellen voor Vaderdag. [naar artikel]


4. Spaans restaurant Las Mañas wordt tijdelijk takeaway (13/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Voor de horeca breken moeilijke tijden aan. Door de verplichte sluiting van drie weken krijgen cafés en restaurants het moeilijk om het hoofd boven water te houden. De familie Espantoso van het Spaanse restaurant Las Mañas hoopt met een tijdelijke takeaway en delivery een oplossing te hebben gevonden. [naar artikel]


5. Takeaway heeft Just Eat beet (10/01/2020 - Express)

Er is een einde gekomen aan de biedstrijd tussen de Nederlandse maaltijdbezorger Takeaway.com en de Zuid-Afrikaanse investeerder Prosus. 80 procent van de Just Eat-aandeelhouders stemde in met het bod van Takeaway. Dat schrijft Takeaway.com vrijdag in een persbericht. Takeaway nam in 2016 al de Belgische en Nederlandse activiteiten van Just Eat over, maar aasde op […] The post Takeaway heeft Just Eat beet appeared first on Business AM. [naar artikel]


6. Het eerste afvalvrije restaurant vind je in Bali (11/10/2018 - Metro)

In Bali is het eerste restaurant met een zero-waste filosofie opengegaan. Het restaurant, Ijen, gebruikt bijvoorbeeld bananenbladeren in plaats van plastic. Het restaurant ziet er niet alleen tiptop uit, maar is ook nog eens heel duurzaam. Het grootste gedeelte van het afval wordt bij Ijen hergebruikt. Plastic wordt verwerkt tot bouwstenen, resten van groenten worden […] Het bericht Het eerste afvalvrije restaurant vind je in Bali verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


7. Bij Don Taco eet je een betaalbare Mexicaanse hap: “Het moet niet altijd een broodje of kebab zijn” (03/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Hasselt heeft er met Don Taco een Mexicaans eetzaakje bij. Het is het nieuwe concept van de Hasselaar Ramis Pirigam (41) van de Butcher Grill en Bar. [naar artikel]


8. Na takeaway opent Esaki nu ook deuren van restaurant in Genk (02/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Nadat het vorig jaar in november omwille van corona Esaki Sushi in het centrum van Genk enkel als takeaway opende kan je er vanaf nu woensdag ook dineren. [naar artikel]


9. Klanten en chefs hebben het gehad met takeaway: “Voor het geld moet je het niet meer doen” (01/03/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het vet is van de soep bij de takeaway. De vraag naar afhaalmaaltijden is met 30 à 40 procent gezakt, zegt Erik De Rop van restaurant Gainsbourg in Leuven. En Horeca Vlaanderen bevestigt de afnemende populariteit. “Mensen hebben het wat gehad om thuis restaurant te spelen, ze snakken naar het echte werk”, zegt CEO Matthias De Caluwe. En ook de chefs zelf zijn de bakjesmaaltijden beu. [naar artikel]


10. In dit Hasselts restaurant moet je voortaan 50 euro waarborg betalen om te reserveren: “Het is een plaag” (02/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Laurens Snykers van het Hasselts restaurant LEEUW is het beu. “Wie reserveert en niet of laattijdig annuleert, is voortaan 50 euro per persoon kwijt.” Vrijdag moest zijn restaurant in de Kapelstraat volzet zijn met 28 gasten, maar 18 klanten daagden niet op. “Het is een plaag.” [naar artikel]


11. Hasselt krijgt tweede ‘gouden steak’-restaurant (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Kok Ramis Pirigam, die sinds begin dit jaar furore maakt met zijn restaurant ‘Butcher’ aan de Meldertstraat in Hasselt, opent dit weekend een tweede zaak aan de jachthaven. [naar artikel]


12. Strijd tegen plastic blijft uitbreiden (05/06/2018 - De Morgen)

Mei Plasticvrij lijkt naadloos over te lopen in ook een junimaand zonder plastic. Test-Aankoop komt met een grote petitie tegen alle overbodige, eenmalig gebruikte plastic in de supermarkten. Die maken zich alvast op voor katoenen groentetasjes en zelf meegebrachte dozen voor charcuterie. [naar artikel]


13. “De keuken blijft open tot half drie ’s nachts” (01/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Spareribs, een halve haan of côte à l’os en dat tot half drie ‘s nachts. Op 16 augustus opent Ramis Pirigam (35) met Butcher Grill & Bar het eerste ‘latenightrestaurant’ van Hasselt. “Wie na 22 uur geen fastfood maar iets fatsoenlijks wil eten, kan bij ons terecht”, zegt de chef. [naar artikel]


14. Deuren bekend Hasselts restaurant Het Kookpunt blijven dicht na faillissement (01/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Het bekende Hasseltse restaurant ‘Het Kookpunt’, in het Hemelrijk in Hasselt, zal voorlopig niet meer openen. Door gezondheidsproblemen van de uitbater was het restaurant al een tijdje dicht en werd een overnemer gezocht. [naar artikel]


15. Eigenaars restaurant Pazzo zagen gedwongen sluiting als opportuniteit: “Verbouwen en takeaway tegelijk” (02/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

In restaurant Pazzo werken ze volop naar de heropening van het restaurant, al is het wachten op de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. Tijdens de gedwongen sluiting zijn ze begonnen aan een verbouwing. De renovatie van het restaurant, de keuken en de kelder liep uit, zodat chef-kok Ingrid en sommelier Tom pas openen op 15 juni. “Tijdens onze verbouwing boden we ook afhaalmaaltijden aan.” [naar artikel]


16. Daarom zit je biokomkommer in plastic, en krijgt je yoghurtpot twee deksels: “Klant is koning” (25/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Een biologische komkommer wordt in de supermarkt verpakt in plastic, een gewone niet. Als je wilt weten waarom, ben je hier aan het juiste adres. Samen met verpakkingsprofessor Roland ten Klooster, supermarkten en fabrikanten kijken wij naar het soms absurde gebruik van plastic. Van vensters in dozen pasta tot potten yoghurt met twee deksels. De conclusies zijn verrassend. “Karton is niet altijd beter dan plastic.” [naar artikel]


17. Amerikaans restaurant klaagt verzekeraar aan wegens coronaverliezen (17/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

De eigenaren van een restaurant in de Amerikaanse stad New Orleans heeft bij het begin van een rechtszaak maandag geëist dat verzekeraar Lloyd’s of London verliezen als gevolg van de coronacrisis vergoedt. Het restaurant Oceana Grill met 500 zitplaatsen in de toeristische buurt French Quarter wil de rechter ervan overtuigen dat vergoeding van de schade als gevolg van de door de overheid afgedwongen sluiting onder de ‘all-risks’-polis valt. [naar artikel]


18. Takeaway.com lanceert vervanger voor bedrijfskantine (02/12/2019 - De Tijd)

15:09 De maaltijdbezorger Takeaway.com lanceert Takeaway Pay. Met die dienst kunnen bedrijven hun werknemers eten laten bestellen voor een vastgelegd bedrag. [naar artikel]


19. Takeaway is een blijver in Antwerpse horeca: helft blijft inzetten op afhaaldienst (21/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

Ongeveer de helft van de Antwerpse zaken die aan takeaway deden tijdens de horecalockdown, doet daar nu mee verder. Dat blijkt uit een rondvraag van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen. “We weten niet wat ons nog te wachten staat, en of ik mijn eten nu op een bord leg of in een bakje meegeef, dat is hetzelfde voor mij”, zegt de eigenaar van het bekende restaurant De Colvenier. [naar artikel]


20. Takeaway.com wil met nieuwe dienst bedrijfsrestaurants vervangen (02/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Takeaway.com, één van de grootste bestelplatformen voor maaltijden in ons land, richt zich met nieuwe dienst ‘Takeaway Pay’ op bedrijven. Op... [naar artikel]


21. Hasselts restaurant krijgt eerste Michelinster (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Restaurant Ogst in Hasselt heeft zijn eerste Michelinster beet. [naar artikel]


22. Half miljard verlies voor moederbedrijf Takeaway.com (17/08/2021 - Het Nieuwsblad)

Maaltijdbezorgbedrijf Just Eat Takeaway heeft in de eerste zes maanden van dit jaar bijna een half miljard euro verlies geleden. Het moederbedrijf van Takeaway.com in België investeerde flink na de overname van het Britse Just Eat, die in april werd afgerond. Ook het Amerikaanse Grubhub, dat in juni definitief werd overgenomen, droeg bij aan het verlies. De omzet van Just Eat Takeaway steeg wel hard en het Nederlandse bedrijf verwacht dat het dieptepunt qua verliezen achter de rug is. [naar artikel]


23. Half miljard verlies voor Just Eat Takeaway na overnames (17/08/2021 - Express)

Lees dit artikel: Half miljard verlies voor Just Eat Takeaway na overnames Maaltijdbezorgbedrijf Just Eat Takeaway heeft in de eerste zes maanden van dit jaar bijna een half miljard euro verlies geleden. Het moederbedrijf van Takeaway.com in België investeerde flink na de overname van het Britse Just Eat, die in april werd afgerond. Ook het Amerikaanse Grubhub, dat in juni definitief werd overgenomen, droeg bij aan het […] Lees dit artikel: Half miljard verlies voor Just Eat Takeaway na overnames [naar artikel]


24. Kilometerslange wachtrij bij The Butcher’s Store in Hove (24/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

Kerstavond is niet alleen urenlang in de keuken staan, maar soms ook tot twee uur lang in de rij. Wie bestellingen kwam ophalen bij The Butcher’s Store in Hove, had vandaag engelengeduld nodig. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!