Het bekende Hasseltse restaurant ‘Het Kookpunt’, in het Hemelrijk in Hasselt, zal voorlopig niet meer openen. Door gezondheidsproblemen van de uitbater was het restaurant al een tijdje dicht en werd een overnemer gezocht. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]
Het keukenteam van Maison-blanche krijgt er vanaf vrijdag 6 oktober een helpende hand bij. En niet zomaar een, want niemand minder dan Moke Karmaoui, bekend van ‘Ter Poorte’ en ‘Koken met Moke’ komt het team versterken. [naar artikel]
Na een lekkere maaltijd ook uw bord oppeuzelen. Bij The Foodmaker in Hasselt kan het. “De smaak? Vergelijk het met een cracker”, zegt CEO Lieven Vanlommel. [naar artikel]
Onthou de naam Rosch. Het Hasseltse restaurant van Glenn Ross en Nicole Schellekens viel afgelopen maandag in de prijzen. Het kreeg de Venuez Hospitality Award voor culinair talent van het jaar. Het jonge koppel leerde elkaar kennen in de keuken van het Hof van Cleve. Maar vandaag doen ze hun eigen ding in hartje Hasselt. [naar artikel]
Wie nog eens wil genieten van de keuken bij Bistro Nano moet zich haasten… Eind december sluit het toprestaurant in Hasselt definitief de deuren. Met het einde van het huurcontract in zicht, hebben de zaakvoerders besloten elk hun eigen weg te gaan. [naar artikel]
Restaurant Ogst in Hasselt heeft zijn eerste Michelinster beet. [naar artikel]
De 55-jarige zaakvoerder van restaurant Het Magazijn in het centrum van Hasselt werd vrijdag voor de correctionele rechtbank in Hasselt veroordeeld tot het terugbetalen van een bedrag van 1,4 miljoen euro witwasgeld. Hij verduisterde jarenlang samen met zijn vrouw grote bedragen uit hun vennootschap. De man kreeg ook drie jaar cel met uitstel. [naar artikel]
Oester Corona. Dat opmerkelijke hapje - met een dikke knipoog naar alle heisa om het virus - staat sinds het weekend op de menukaart van restaurant Caracole in Hasselt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.