Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

RECEPT. Scampi diabolique met fijne groentjes

29/12/2020 - 16:04
"In aanloop naar oudjaarsavond delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: scampi diabolique met fijne groentjes. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. RECEPT. Scampi diabolique met fijne groentjes (29/12/2020 - Het Belang van Limburg)

In aanloop naar oudjaarsavond delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: scampi diabolique met fijne groentjes. [naar artikel]


2. RECEPT Klassieke scampi diabolique in currysaus (12/01/2023 - Gezond.be)

Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Klassieke scampi diabolique in currysaus verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


3. Van stoofvlees met friet tot scampi diabolique: Jeroen Meus over populairste recepten bij 2.000e "Dagelijkse kost"  (19/11/2019 - VRT NWS)

Elke dag tovert Jeroen Meus in "Dagelijkse kost" een nieuw gerecht op tafel. Vanavond doet hij dat voor de 2.000e keer. Het wordt een feestaflevering met balletjes met krieken en verse boter. De afgelopen 9 jaar werden alle recepten uit "Dagelijkse kost" verzameld op de website van Eén. De populairste gerechten zijn daar stoofvlees met friet, lasagne, spaghetti bolognaise, spaghetti carbonara en scampi's diabolique. "Ongelofelijk", zegt Meus, die gepassioneerd over zijn recepten vertelt. [naar artikel]


4. Cirque Diabolique, gaat dat zien! (17/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagnacht werd er op de hagelwitte persbus, die van de Zenit Arena richting Hotel Indigo in hartje Sint-Petersburg bolde, druk gediscussieerd over de tegenstanders van de Rode Duivels op het EK: “Rusland zeker. Denemarken. Finland of Slovakije. Maar spelen de prestaties van Nederland en Duitsland ook nog een rol? En hoe zit dat nu precies met Oekraïne?” [naar artikel]


5. Heerlijk pikant! Loïc maakt ravioli diabolique (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


6. TGIF! Smullen van een vispannetje met zalm en scampi (24/11/2016 - De Morgen)

Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! [naar artikel]


7. Smullen van een vispannetje met zalm en scampi (25/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! Wat heb je nodig:20 scampi's, gepeld, darmkanaal [naar artikel]


8. Powerfood: pesto van broccoli met verse scampi's (02/01/2017 - De Morgen)

Pesto van basilicum hebben we al vaak genoeg gegeten, maar van broccoli? Dat is een heel andere verhaal. Door de zachtheid van de broccoli krijg je een zachte saus die perfect matcht bij de scampi's. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!