LIVE. Milan of Juve: wie trekt het laken in de tweede helft naar zich toe?

06/01/2021 - 22:05
"• Serie A • Speeldag 16 • Aftrap: 20u45 • Leider AC Milan heeft 10 punten meer dan Juve"

1. LIVE. Milan of Juve: wie trekt het laken in de tweede helft naar zich toe? (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 16 • Aftrap: 20u45 • Leider AC Milan heeft 10 punten meer dan Juve [naar artikel]

2. LIVE: 1-1 na een aangename eerste helft, welke staartclub trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (04/11/2023 - Sporza)

In Molenbeek staat een belangrijke degradatietopper op het menu. RWDM ontvangt KV Kortrijk op speeldag 13 in de Jupiler Pro League. De promovendus staat net boven de degradatieplekken, de bezoekers uit West-Vlaanderen zijn 15e en voorlaatst. Wie doet de beste zaak? Volg het hier vanaf 16 uur op de voet. [naar artikel]

3. LIVE: Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft tussen Anderlecht en KVO? (0-0) (06/08/2017 - De Morgen)

Aftrap: 18uRef: Bart VertentenAnderlecht bleef vorige week op een gelijkspel steken tegen AntwerpKVO richt de pijlen na een knappe Europese prestatie tegen Marseille weer op de competitie [naar artikel]

4. LIVE: Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (1-1) (01/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Jan Breydelstadion Scheidsrechter: Bart Vertenten Peter Balette interim-coach van Gent Saief en Neto nog in de lappenmand [naar artikel]

5. LIVE: Tweede helft op Daknam, wie trekt het laken naar zich toe? (0-0) (26/12/2017 - De Morgen)

21ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Daknam Ref: Sébastien DelferièreLokeren won vorige week op Antwerp, KV Mechelen ging kansloos onderuit tegen Club Brugge  [naar artikel]

6. LIVE. Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 15de speeldag Premier League • King Power Stadium • Tielemans en Castagne in de basis • Leicester is tweede met een punt meer dan Man United [naar artikel]

7. LIVE. Genk en Waasland-Beveren zijn begonnen aan tweede helft, wie trekt het laken naar zich toe? (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 19 • Jupiler Pro League • Luminus Arena • Aftrap: 16u [naar artikel]

8. LIVE. Genk en Waasland-Beveren zijn bezig aan tweede helft, wie trekt het laken naar zich toe? (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE GENK-UNION. Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Genk en Union zijn er weer aan begonnen in de Cegeka Arena. Het staat 1-1 na goals van McKenzie en Boniface. Volg de tweede helft op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

10. LIVEBLOG UNION-CLUB. We voetballen weer in het Dudenpark: wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (28/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Elektriciteit in het Dudenpark voor een halve bekerfinale waar véél van afhangt. Union smacht naar een prijs. Maar de grote druk? Die ligt bij Club Brugge. En Ronny Deila. Volg alles over deze wedstrijd live via onderstaande liveblog. [naar artikel]