Sporza

Moeskroen pakt drie gouden punten in slotseconden

21/01/2017 - 21:55
"Het is een eeuwigheid geleden, maar Moeskroen heeft nog een keer gewonnen. De bezoekers uit Lokeren gingen alsnog voor de bijl."

1. Moeskroen pakt drie gouden punten in slotseconden (21/01/2017 - Sporza)

Het is een eeuwigheid geleden, maar Moeskroen heeft nog een keer gewonnen. De bezoekers uit Lokeren gingen alsnog voor de bijl. [naar artikel]

2. Moeskroen buigt achterstand helemaal om in pakt in extremis drie gouden punten (21/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Moeskroen heeft drie broodnodige punten gepakt in de degradatiestrijd. Tegen Lokeren zat het venijn in de staart. Nieuwkomer Arslanagic schonk de [naar artikel]

3. Moeskroen buigt achterstand helemaal om en pakt in extremis drie gouden punten (21/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

4. Waasland-Beveren pakt drie gouden punten in kelderduel tegen Moeskroen (18/02/2017 - Sporza)

Waasland-Beveren heeft onderin de stand het duel tegen rechtstreekse concurrent Moeskroen gewonnen. De Waaslanders zetten een achterstand om in een 1-2-overwinning. [naar artikel]

5. Spel zit op de wagen wanneer NBA-speler in slotseconden deze onnodige punten scoort (05/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het is een ongeschreven regel in de NBA dat je de tegenstander niet nog verder vernedert als de zege al binnen is. Alleen trok Lance Stephenson [naar artikel]

6. Proximus League – Penaltytreffer in slotseconden kost Cercle Brugge twee dure punten (02/02/2018 - Metro)

Cercle Brugge kan zaterdagavond bijgebeend worden door Lierse bovenaan in de stand van de tweede periode in de Proximus League. Op de 25e speeldag speelden de Bruggelingen vrijdagavond 2-2 gelijk op bezoek bij OH Leuven, dat diep in de blessuretijd een lichte strafschop benutte. Een efficiënt Cercle kwam via Irvin Cardona (34.) op voorsprong. In […] [naar artikel]

7. Door het oog van de naald: Victor Boniface bezorgt Union in de slotseconden drie punten na een rake kopbal (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Union is er in extremis toch in geslaagd om Eupen opzij te zetten. De Unionisten speelden niet hun beste wedstrijd en leken lang op weg naar een puntendeling. In de absolute slotseconden werd een vrije trap nog doorgekopt tot bij Victor Boniface, die hoger sprong dan de Eupense doelman en Union zo toch nog de drie punten bezorgde. [naar artikel]

8. Club en Union delen de punten op Jan Breydel na opnieuw discutabele penalty en rode kaart Moris in slotseconden (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in de topper tussen Club Brugge en Union. Beide ploegen deelden de punten op Jan Breydel na een partij die bol stond van de akkefietjes. Nilsson opende de score in de eerste helft, een discutabele penaltygoal van Thiago zorgde voor de 1-1-eindstand. Diep in het slot kreeg Moris nog rood na een ingreep op Jutgla, Puertas eindigde de partij als gelegenheidsdoelman bij de Brusselaars. [naar artikel]

9. Minuut 97! AA Gent verslaat Charleroi en pakt zevende thuiszege op rij na goal in absolute slotseconden (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ontlading in de absolute slotseconden. AA Gent nam vanavond pas in minuut 97 afstand van Charleroi (1-0). Met dank aan invaller Yaremchuk. Alweer... [naar artikel]

10. AA Gent verslaat Charleroi en pakt zevende thuiszege op rij na goal in absolute slotseconden (21/12/2017 - De Morgen)

Ontlading in de absolute slotseconden. AA Gent nam vanavond pas in minuut 97 afstand van Charleroi (1-0). Met dank aan invaller Yaremchuk. Alweer belangrijk in de Ghelamco Arena, de Oekraïner. Mazzu-time is nu echt wel verleden tijd.  [naar artikel]