14/01/2021 - 23:25
"Arsenal en Crystal Palace hebben op de achttiende speeldag van de Premier League 0-0 gelijkgespeeld. Christian Benteke was bij de bezoekers basisspeler en miste voor rust twee grote kansen. De Rode Duivel werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald. Michy Batshuayi bleef de hele wedstrijd op de reservebank. Arsenal telt in de tussenstand als elfde één puntje meer dan nummer dertien, Crystal Palace."

1. Football Talk. Crystal Palace pakt punt bij Arsenal, Benteke mist twee grote kansen - Huntelaar schenkt Ajax zege met twee goals in evenveel minuten (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal en Crystal Palace hebben op de achttiende speeldag van de Premier League 0-0 gelijkgespeeld. Christian Benteke was bij de bezoekers basisspeler en miste voor rust twee grote kansen. De Rode Duivel werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald. Michy Batshuayi bleef de hele wedstrijd op de reservebank. Arsenal telt in de tussenstand als elfde één puntje meer dan nummer dertien, Crystal Palace. [naar artikel]

2. Football Talk buitenland. Hazard Speler van het Jaar in Engeland? - Doelpunt Lukebakio volstaat niet - Huntelaar brengt Ajax dichter bij titel (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Klaas-Jan Huntelaar heeft Ajax in de Eredivisie aan een zwaarbevochten uitzege bij FC Groningen geholpen. De ingevallen aanvaller tekende in de 78e... [naar artikel]

3. Football Talk buitenland. Hazard Speler van het Jaar in Engeland? - Huntelaar brengt Ajax dichter bij titel - Nainggolan geraakt met Inter niet voorbij AS Roma (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Radja Nainggolan is met Inter Milaan blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen zijn ex-club AS Roma. Ivan Perisic (61.) wiste in de topper van de... [naar artikel]

4. Pech voor Schalke: Huntelaar enkele weken buiten strijd (29/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse spits Klaas-Jan Huntelaar is voor langere tijd uitgeschakeld met een blessure. Dat meldde zijn Duitse club Schalke 04 vandaag. De [naar artikel]

5. Schalke-spits Huntelaar enkele weken buiten strijd (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)

De Nederlandse spits Klaas-Jan Huntelaar is voor langere tijd uitgeschakeld met een blessure. Dat meldde zijn Duitse club Schalke 04 zaterdag. De Nederlander liep de kwetsuur op in de laatste training voor het competitieduel met Borussia Dortmund. [naar artikel]

6. Schalke moet Huntelaar tot Nieuwjaar missen (01/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Schalke 04 zal het de komende maand zonder zijn Nederlandse spits Klaas-Jan Huntelaar moeten doen. Dat deelt de Duitse eersteklasser donderdag mee. [naar artikel]

7. Huntelaar en Badstuber verlaten Schalke 04 (11/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Schalke 04 neemt binnen enkele weken afscheid van verdediger Helger Badstuber (28) en aanvaller Klaas-Jan Huntelaar (33). Badstuber werd geleend [naar artikel]

8. Klaas-Jan Huntelaar gaat opnieuw doelpunten maken bij Ajax (01/06/2017 - Sporza)

Klaas-Jan Huntelaar keert na zeven jaar bij Schalke 04 terug naar Nederland. De spits speelt volgend seizoen voor Ajax. Daar speelde hij al van 2006 tot 2008. [naar artikel]