OHL blijft verbazen. De promovendus is ondertussen op de vierde plaats aanbeland en doet volop mee voor Play-off 1. Met de komst van eerst Andy King en Filip Benkovic en vandaag ook nog Siebe Schrijvers, lijken de Leuvenaars alleen maar sterker te worden. Marc Brys ziet het huidige succes grotendeels in het gebrek aan verwachtingen liggen. “Hier is weinig druk, een luxe die andere ploegen niet kennen.” [naar artikel]
Amigos Zoersel stopt volgend jaar met betaald volleybal. Dat betekent dat zowel de mannen als de vrouwen uit Liga A zullen verdwijnen. [naar artikel]
“Ik ben nooit verdwenen.” Charly Musonda Jr. zegt dat hij niet plots zonder enige reden wegbleef van de trainingen bij Zulte Waregem. Het voormalige toptalent, 25 intussen, geeft aan dat hij een voetblessure had opgelopen en geen risico’s wilde nemen. “Dat heb ik zo ook tegen de trainer gezegd.” [naar artikel]
De cross, dat is Vlaanderen en Nederland. Ooit leverden ook Italië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Tsjechië wereldkampioenen af, maar vandaag... [naar artikel]
De organisatoren van de 105e editie van de Giro hebben de drie ploegen bekendgemaakt die een wildcard krijgen om deel te nemen. Het gaat om de drie Italiaanse Pro Continentale teams Bardiani CSF Faizanè, Drone Hopper-Androni Giocattoli en Eolo-Kometa. Het Franse Arkéa-Samsic, de tweede in het ProTeam-klassement in 2021, had de keuze om deel te nemen, maar ging daar zoals eerder gemeld niet op in. [naar artikel]
Nafi Thiam mag door haar gestalte dan al in het voordeel zijn, als ze mentaal ook niet sterk zou staan, dan zou ze nooit tot grootse prestaties in staat zijn. "Nafi staat model voor hoe een atleet hoort te zijn", stelt sportpsycholoog Jef Brouwers. [naar artikel]
Nafi Thiam mag door haar gestalte dan al in het voordeel zijn, als ze mentaal ook niet sterk zou staan, dan zou ze nooit tot grootse prestaties in staat zijn. "Nafi staat model voor hoe een atleet hoort te zijn", stelt sportpsycholoog Jef Brouwers. [naar artikel]
Macarons, tarte tatin, appelbollen en beignets… Krijgt u ook al trek in al dat lekkers? Op woensdag ziet u het gegarandeerd passeren in ‘Bake Off Vlaanderen’. Aan auteur en voedselhistoricus Regula Ysewijn de heerlijke taak om al die bakcreaties te beoordelen.“Voor velen klinkt dat als muziek in de oren, maar zo simpel is het niet. Een professionele beoordeling is pittig. Je moet alle lagen van een smaak perfect kunnen ontleden.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.