Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Navalny gaat in de tegenaanval met documentaire over miljardenpaleis van Poetin

19/01/2021 - 18:39
"Het team van Aleksej Navalny heeft een 2 uur lange documentaire uitgebracht over de financiering van een paleis van president Poetin. De documentaire is een van Navalny’s grootste corruptieonderzoeken en verschijnt vier dagen voor een landelijke demonstratie tegen de opsluiting van de oppositieleider."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Navalny gaat in de tegenaanval met documentaire over miljardenpaleis van Poetin (19/01/2021 - De Morgen)

Het team van Aleksej Navalny heeft een 2 uur lange documentaire uitgebracht over de financiering van een paleis van president Poetin. De documentaire is een van Navalny’s grootste corruptieonderzoeken en verschijnt vier dagen voor een landelijke demonstratie tegen de opsluiting van de oppositieleider. [naar artikel]


2. Premier van straatarm Ethiopië bouwt miljardenpaleis (04/01/2024 - De Tijd)

20:23 Terwijl zijn land verscheurd wordt door een burgeroorlog en tientallen miljarden nodig heeft voor de heropbouw van de economie, bouwt de Ethiopische premier Abiy Ahmed (47) een monumentaal paleis. Ges... [naar artikel]


3. Poetin reageert op documentaire van Navalny over corruptie in het Kremlin: ‘Vals’ en ‘saai’ (25/01/2021 - De Morgen)

De demonstraties in Rusland voor de vrijlating van oppositieleider Navalny en tegen de Russische president zijn volgens Poetin ‘illegaal’ en gevaarlijk’. De president zei maandag dat niemand ‘illegale activiteiten mag uitvoeren om zijn eigen politieke belangen te behartigen’. [naar artikel]


4. ▶ Live - Navalny volgde gisteren nog via videoverbinding zitting rechtbank • Vrouw Navalny: ‘Poetin zal niet ongestraft blijven’ (16/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Biden reageert op dood Navalny: ‘Poetin is verantwoordelijk’ • Russen herdenken Navalny, Kremlin waarschuwt niet te betogen (16/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Poetin slecht geïnformeerd door zijn entourage? Kremlin ontkent en schiet in tegenaanval: “VS begrijpt het Kremlin niet, dat baart ons zorgen” (01/04/2022 - Express)

Deze week kondigden Amerikaanse inlichtingendiensten aan dat, volgens hun informatie, Russisch dictator Vladimir Poetin slecht geïnformeerd wordt over de ware gebeurtenissen in Oekraïne. Zijn entourage zou namelijk bang zijn voor een mogelijke furieuze reactie. Volgens het Kremlin zijn deze beweringen volledig vals. De afgelopen dagen kwamen vanuit het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse […] [naar artikel]


7. “Poetin decimeert de Slavische bevolking”: Bruno Beeckman over de gelekte info, de Oekraïense tegenaanval en de toestand in Rusland (13/04/2023 - Gazet van Antwerpen)

Journalist en Ruslandkenner Bruno Beeckman kijkt met stijgende verbazing naar de ontwikkelingen in de Oekraïense oorlog. Naar de geheime documenten die werden openbaar gemaakt, naar het bliksemsnel doorgevoerde wetsontwerp om mannen elektronisch te ronselen en naar de dramatische demografische evolutie van Rusland. “Deze oorlog is niet alleen catastrofaal voor de Oekraïners, maar ook voor de Russen.” [naar artikel]


8. Live - Poetin: ‘Oekraïne niet succesvol bij tegenaanval’ • Opnieuw luchtaanvallen op Odessa, één persoon overleden (27/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Poetin: ‘Oekraïne niet succesvol bij tegenaanval’ • Noord-Korea toont wapentuig aan Russische minister van Defensie (27/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Poetin: ‘Oekraïne niet succesvol bij tegenaanval’ • Rusland belooft gratis graanlevering aan zes Afrikaanse landen (27/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!