LIVE. GOAL! Zulte Waregem klimt op voorsprong tegen OH Leuven

21/01/2021 - 19:16
"• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion"

1. LIVE. Armenakas zet Zulte Waregem op voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion [naar artikel]

2. LIVE. Houdt Zulte Waregem nipte voorsprong vast tegen OH Leuven? (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. 2-0! De Smet schiet Zulte Waregem naar dubbele voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. GOAL! Alles te herdoen: Zulte Waregem is 2-0-voorsprong kwijt (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Twaalfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 18 uur * Regenboogstadion * Buigt Zulte Waregem negatieve spiraal eindelijk om? [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Zulte Waregem op voorsprong na knullige owngoal Godeau (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. GOAL! Vossen zet Zulte Waregem tegen de gang van het spel in op voorsprong tegen Seraing (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 21u • Elindus Arena • Zulte Waregem-Seraing [naar artikel]

7. LIVE: Zulte Waregem staat halverwege op voorsprong na knappe goal Leya Iseka (0-1) (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Vertenten Stadion: Jan Breydelstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op 21? Zet Club Brugge sterke reeks verder in eigen huis?  [naar artikel]

8. VIDEO: STVV zorgt met tien nog voor gelijkmaker tegen Zulte Waregem (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft vanavond 1-1 gespeeld op het veld van Sint-Truiden. De bezoekers kwamen op voorsprong via een knappe goal van Leya Iseka. Niet... [naar artikel]

9. Tien Kanaries maar Zulte Waregem kan niet meer winnen (10/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem blijft zoeken naar zichzelf in de Belgische competitie. Na de Europese overwinning tegen Lazio eerder deze week kwam Essevee op voorsprong tegen Sint-Truiden na een knappe goal van Aaron Leya Iseka. Maar na een rode kaart voor Bezus konden de West-Vlamingen de voorsprong zelfs niet tegen tien Kanaries vasthouden. Na de 1-1 blijft STVV in de top zes bivakkeren, Zulte Waregem blijft ronddolen op de elfde plek. [naar artikel]

10. LIVE. 1-0 bij de rust: Zulte Waregem verdedigt zuinige voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Oostende kijken elkaar in de ogen in een duel om het behoud. Al na 5 minuten bracht Zinho Gano Essevee op voorsprong. [naar artikel]

11. Zulte Waregem boekt dankzij goal van Vossen levensbelangrijke zege in kelderkraker tegen Seraing (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Slechter was het voetbal slechts zelden dit seizoen, maar op wilskracht pakte Zulte Waregem in het “do or die”-duel met Seraing toch eindelijk de eerste zege van 2022. En daarmee lijkt de redding een feit voor Essevee, dat naast Standard en over Eupen klimt in de klassering. Zes punten voorsprong op Seraing met nog vijf matchen te gaan, moet lukken, toch? [naar artikel]

12. LIVE. Meteen 1-0: Gano zet Zulte Waregem al vroeg op voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

13. Nieuwe mokerslag voor Anderlecht, dat na defensief geknoei ook onderuit gaat tegen Zulte Waregem (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem duwt Anderlecht nog dieper in de miserie en klimt met een duurbevochten driepunter zelf weg van de voorlaatste plaats. Ondanks twee doelpunten binnen evenveel minuten van Benito Raman in het derde kwartier, leed het team van Brian Riemer een pijnlijke thuisnederlaag. Paars-wit houdt amper vijf punten voorsprong op Zulte Waregem en de eerste degradatieplaats. Hoeveel dieper kan de trotse recordkampioen nog zakken? [naar artikel]

14. Antwerp buigt scheve situatie om tegen Zulte Waregem, Benavente scoort bij debuut (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp boekte een 1-3-overwinning tegen Zulte Waregem. Essevee klom in eigen huis vroeg op voorsprong na een goal van Dompé, maar in zeven minuten tijd in de tweede helft draaide de Great Old de rollen helemaal om na treffers van Haroun en Hongla. Nieuwkomer Benavente wiste in de slotseconden alle twijfels uit. Antwerp rukt op naar een vijfde plek, Zulte Waregem moet het stellen met een vijftiende plaats. [naar artikel]

15. Herbeleef hoe twee late beauty's Club Brugge flater Hubert uitwisten tegen Zulte Waregem (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Knappe goal Leya Iseka en cadeautje Hubert zorgden twee keer voor voorsprong Zulte Waregem Limbombe en Wesley keerden het tij met beauties in... [naar artikel]

16. LIVE ZULTE WAREGEM-AA GENT: Rusten bij 0-2, Gent lijkt nu al zegezeker ondanks slechte start, voor Zulte Waregem dreigt de afgrond (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het op tegen laagvlieger Zulte Waregem. Kunnen de Buffalo’s aan het langste eind trekken? Voorlopig wel, De Sart kopte de bezoekers op voorsprong en Castro-Montes deed er eentje bij. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. LIVE. Nacer Chadli kopt Westerlo al vroeg op voorsprong tegen Zulte Waregem (01/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Op speeldag 10 in de Jupiler Pro League krijgt Westerlo zaterdag het bezoek van Zulte Waregem. Het team van Jonas De Roeck kan mits een zege tegen hekkensluiter Essevee opschuiven naar de linkerkolom. Volg alle actie hier LIVE. [naar artikel]

18. LIVE. GOAL! Zulte Waregem op rozen na treffer Bongonda (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Houdt Standard de drie punten thuis tegen Zulte Waregem? (03/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard ontvangt op de tweede speeldag Zulte Waregem. Na de late zege tegen Cercle Brugge op de openingsspeeldag moet Zulte Waregem nu het kind van de rekening worden. Pakken de Rouches zes op zes? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18u. [naar artikel]

20. LIVE: Olayinka kopt Zulte Waregem op voorsprong (1-2) (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bram van Driessche Freethiel Zulte Waregem pakte 6 op 6 in 2018 [naar artikel]

21. LIVE. Zulte Waregem duikt met nipte voorsprong de rust in! (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

22. Zulte Waregem naar bekerfinale na moeizame winst tegen Eupen (01/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem wordt de tegenstander van KV Oostende in de finale van de Beker van België. Essevee verdedigde in Eupen een 1-0-voorsprong van in de heenwedstrijd en won ook in de Oostkantons, weliswaar met de nodige moeite. In een echte cupmatch viel de bevrijdende 0-1 voor de bezoekers pas een kwartier voor affluiten. De goal van Hamalainen was goed voor een finaleticket, Marrone dikte in het slot nog aan tot 0-2. Invaller Coopman forceerde net als in de heenwedstrijd de beslissing: toen met een goal, nu met een assist. [naar artikel]

23. LIVE. Zulte Waregem klimt op voorsprong tegen Kortrijk: Bruno tekent voor de 1-0 (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Regenboogstadion • West-Vlaams duel [naar artikel]

24. Leider Zulte laat derde speeldag op rij punten liggen (09/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

In de Jupiler Pro League ontving Lokeren competitieleider Zulte Waregem. Het werd 1-1. Zulte Waregem speelde een sterke eerste helft en kwam verdiend op voorsprong, maar kon die voorsprong niet behouden in de tweede helft tegen een gretig lokeren. [naar artikel]

25. MULTILIVE PO II: Kortrijk en Zulte Waregem trekken met voorsprong de rust in (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Drie duels in play-off 2 vanavond. Leider Zulte Waregem gaat op bezoek bij Lierse, Kortrijk bekampt in het Guldensporenstadion OH Leuven en... [naar artikel]